Регион

Права истина о немирима у БиХ

Ко стоји иза „Босанског пролећа“? Исти они као и иза египатског, украјинског, туниског, сиријског… Организатор немира у Федерацији БиХ захтева враћање ратног Устава БиХ из 1993, унитаризацију земље, укидање Републике Српске, а српски народ оптужује за геноцид! Кад год се нешто догађа у Босни, знајте увек је исти циљ, укидање Републике Српске!

Зато, Срби НЕ НАСЕДАЈТЕ на подвалу! Молимо Вас да мислите хладном главом и да не наседате на ова пројектована и оркестрирана улична дешавања у Федерацији БиХ. Група „Udar“ заудара на превару. Покажимо свету да смо паметан, мудар, цивилизован и културан народ, и да смо прозрели њихове паклене намере и њихов подмукли сценарио по коме (након сличних немира!) наша Република Српска треба да нестане са географске карте.

Организатор немира у Брчком: Едвин Канка Ћудић у друштву Наташе Кандић

Организатор немира у Брчком: Едвин Канка Ћудић у друштву Наташе Кандић

Нисмо никада били нападачи, ни рушиоци. Бранили смо у прошлом веку два пута бившу Југославију, од ових и оваквих назови незадовољних људи и платили животима. Половина наших генерала је у Хагу.

Крвљу наших сабораца је натопљена наша прелепа Република Српска. Зато, будимо на опрезу трезвене главе и отворимо четворе очи. Будимо присебни, чувајмо мир и слодобу као највеће вредности. И чувајмо се Данајаца и кад нам дарове носе!

Знамо како се папагајски понављало да је Федерација БиХ „бољи ентитет“, а ових дана смо видели колико су бољи и у чему су бољи од нас. Животима најбољих синова смо ударили темељ и створили Републику Српску, а зграде институција смо направили одвајајући од наших уста. Свесни смо да се тешко живи и да је веома сложена економска ситуација, да има пуно неправде, корупције, непотизма и незадовољства. Али, то није разлог да рушимо институције Републике Српске, уништавамо имовину, и да палимо зграде које смо и жедни и гладни заједно правили.

Надамо се да ћете после овог текста добро размислити. Будимо прави домаћини који не руше темеље своје тек саграђене куће да би из ње извадили један прозор!

Јесмо ли заборавили? Тузла, мај 1992, напад муслиманских параформација на колону ЈНА у којој је мучки убијено и рањено преко 220 војника.

Јесмо ли заборавили? Тузла, мај 1992, напад муслиманских параформација на колону ЈНА у којој је мучки убијено и рањено преко 220 војника.

Коментари (1)

  1. aleksandar каже:

    Sve ovo je iz jedno centra moci pap rema tome svi su u ovvome dobro izmanupulisani i tako dalje.Zalosno ali istinito.

Напиши коментар