Србија

Питања СНП Наши за Демократску странку

Српски народни покрет НАШИ најоштрије осуђује прљаву медијску кампању коју Демократска странка води против наше организације и јавно позивамо ДС да нас пред грађанима Србије и јавношћу аргументима оповргну у тврдњи да је Зоран Ђинђић био страни агент, те одговоре на следећа питања која су сигурно од врхунског значаја за све грађане Србије:

1. Да ли су Ђинђић и ОТПОР били ангажовани и финансирани на послу свргавања Милошевића од стране америчких власти?

2. Да ли Стејт департмент и америчке службе лажу када тврде да је у Будимпешти постојао оперативни центар ЦИА за финансирање и координацију Ђинђића, безбедну директну комуникацију Ђинђић-Клинтон и обуку чланова ОТПОР?

3. Да ли је Ђинђић јавно говорио о томе да Србији после свргавања Милошевића није дата обећана финансијска помоћ Запада, као и да Србији није пружен обећани третман у међународној заједници?!

4. Да ли су у протеклој деценији све изборне политичке кампање, председничке и парламентарне, Бориса Тадића и Демократске странке биле под покровитељством америчких власти и САД преко фондације НЕД, односно, НДИ и ИРИ које се финансирају кроз линију државног буџета УСАИД?!

Српски народни покрет НАШИ апелује на државне органе, посебно на Уставни суд Србије и Републичко јавно тужилаштво, да свој посао обављају професионално и у складу с тим се одупру медијској хајци одређених центара моћи која се води против СНП НАШИ, где се против наше организације у јавности не износи ниједан доказ о нашим наводним кривичним делима, већ се пласирају лажи, полуинформације или крајње ненормалне измишљотине, а тражи забрана деловања.

Организација СНП НАШИ се за разлику од Демократске странке не бави лажима и измишљотинама, него представљамо конкретне и проверене информације попут тога да су америчке власти потврдиле постојање оперативног ЦИА центра у Будимпешти за координацију Ђинђића и обуку чланова ОТПОР-а, а саопштавање тих истина видимо и осећамо као своју одговорност према држави, према истини, према прошлости, садашњости и будућности, а на крају и као своју законску обавезу и врхунски морални чин од историјског значаја за државу Србију и будуће генерације.

Напиши коментар