Србија

Паклени план режимских медија: окривити десничаре за неуспех шиптарских избора!

Упркос вишемесечним притисцима српског државног врха и прорежимских медија, шиптарски избори доживели су потпуни крах у општинама где гласају Срби. Медији у служби владајућег режима чине све што је у њиховој моћи да заплаше Србе и наведу их да изађу на биралишта и својим гласом дају легитимитет такозваној држави Косово. За малу излазност и очигледну намеру Срба да бојкотују изборе непостојеће државе оптужују, ни мање ни више, него лидере десничарских странака и покрета.

Курир на свом сајту драматично саопштава да се догодила „катастрофа“ и да је успео некакав „паклени план Хашима Тачија и Марка Јакшића“. Са три узвичника на крају реченице, Курир нас обавештава да је Хашим Тачи до 10 сати на Косову добио 70 одсто гласова – иако ће гласови бити пребројани тек по затварању бирачких места а Хашим Тачи није кандидат ни у једној изборној јединици. Они потом закључују да је готово извесно да ће Тачи освојити власт у свим српским општинама – не помињући притом да су ово избори у организацији тзв. независног Косова и да је небитна националност оних који ће након избора водити општине, обзиром да ће та лица свеједно морати да прихвате Устав и државну власт тзв. Косова, док са Републиком Србијом неће имати никакве везе.

И Курир и Блиц преносе да се на Косову налазе лидер Образа Младен Обрадовић са активистима, активисти покрета Двери, Четници из Ваљева, ДСС-овци и присталице владике Артемија – који наводно снимају Србе који иду на биралишта, пресрећу старце и жене, прете им и добацују. Иван Ивановић, председник Српског народног покрета Наши, пре сат времена је путем Фејсбука обавестио јавност да је Крстимир Пантић прошетао Косовском Митровицом окружен обезбеђењем и да је народу који му је добацивао да је издајник показао средњи прст.

Ивановић је такође упозорио путем интернета да се жандармерија повлачи испред бирачких места и да се очекује упад Вучићевих батинаша на биралишта. По овом сценарију, батинаши би носили мајице са обележјима десничарских организација и покушали би да прекину гласање разбијањем гласачких кутија. Циљ је да се неуспели избори пониште а да се за насилничко понашање окриве српски националисти.

Радио телевизија Србије не преноси податке о излазности Срба већ о укупној излазности, стварајући на тај начин привид да се изборни процес одвија нормалним током. Уредништво Прве Србије апелује на Србе да не наседају на провокације и да не излазе на изборе самопрокламоване државе Косово.

Коментари (5)

 1. 124C41 каже:

  “Наслушали смо се ових дана лажи које су падале као пахуље снега по нама. Снега нема али је ситуација – да се смрзнеш, жаргонски речено.

  Крстимир Пантић је махао на телевизији папирима који потврђују статусну неутралност избора. Са ове стане телевизије много вишељуди махало је папирима за изборе препуним ознакама „независног“ Косова. Камере су ипак биле уперене ка мањини и то оној лажљивој. Када се открило да ће на папирима бити логоа Пантић је пронашао савршено решење – ућутао је.

  За оне који не знају Оливера Ивановића осим са плаката и реклама, рекли би да му је стало само до „Србије, демократије, правде“. А управо је то оно чега се одрекао. Да је правде, па да се демократски понашамо у овој напаћеној Србији, не би тај Оливер белог дана видео са свим осталим издајницима.

  СЛС (није Лоповска али није ни Српска иако се тако зове) странка је прича за себе. Они се одавно декларишу као независни али ћуте о свом ропству. Ропство новцу, шиптарима, преврату. Можда не би било толико чудно да и та странка није основана од стране спских власти, Тадићеве машинерије лично. Али и после Тадића дођоше ови још гори.

  „Тражили су од нас да скинемо српске заставе. Ми смо одбили јер је то тражила Приштина. Касније, у току дана, стигла је наредба из Владе у Београду да се са свих школа и установа, у којима ће се гласати, уклоне све српске заставе“ рекао нам је човек са почетка приче.

  Ето прилике да се и они најнеповерљивији увере да су ови избори нелегални, да стварају шиптарску државу уз помоћ српских власти и да је, најпростије речено – ИЗДАЈА оно што зову изборима. Једини прави избор јесте БОЈКОТ и одбрана наше државе, наших живота, наше колико – толико подношљиве будућности.

  Стални дописник портала Новинар.Де:
  Иван Мксимовић, Косовска Митровица.”

 2. 124C41 каже:

  “Управо сам добила информацију да се на Косову и Метохији спрема нова бесрамна операција ових бесрамника који владају Србијом:
  Брат бившег команданта жандармерије Братислава Дикића, иначе обавештајни официр у нишком одреду жандармерије, стигао је у Митровицу и организује екипа за ломљење кутија на изборним местима, очекује са хаос сваког момента.

  Власт ће за ту своју операцију да оптужи српске екстремисте.

  Биљана Ђоровић” – ФБрепортер

 3. zoran svedska каже:

  Svaka vam cast, samo nas obavjestavajte sta se desava dole…

 4. misko каже:

  Da li su glasali Spiro Guberina (Vucic) i Slobino prase (Dacic) posto su i oni sa Kosova i Metohije? Nije ih pustio njihov veliki prijateljHasim. Cudi me da nije intervenisao sVucicev prijatelj seik al zajed ili zajeb, posto je on dobar sa B. Pacolijem ali i sa svemogucim prvim potpredsednikom. E moj Guberina, rusi se tvoja kula od karata. Kolika ce ti popularnost biti za godinu dana? Sta ces tada raditi. Evo italijanski ambasador lepo kaze da bi Srbija (ili ono sto ostane od nje posle dvojca Vucic – Dacic) mogla u EU oko 2020. Jos 7 godina lazi i obmane? Mi smo Srbi najveci mazohisti. Borise vrati se, ovi su gori od tebe.

Напиши коментар