Досије

Ових 13 злих породица владају планетом!

Вођа земаљских Илумината носи титулу „Пиндар“. Пиндар је члан једне од 13 владајућих илуминатских породица и увек је мушкарац. Назив је скраћеница од „Pinnacle of the Draco“, такође познато као „пенис змаја“, пише Стјуарт Свердлоу у својој књизи „Плава крв, права крв: Конфликт и стварање“.

zli

Симболично, ово представља врхунац моћи, контролу, стварање, пенетрацију, ширење, инвазију и страх. Носилац овог ранга извештава чистокрвне демонске лидере у унутрашњој Земљи, тврди Свердлоу. Он наставља:

Недавни извештаји наводе да је Маркиз де Либо, Пиндар, али то је дезинформација. Истина је да је тренутни Пиндар глава породице Ротшилд, као што је то већ неколико стотина година.

Смештен је у Немачкој, у близини Франкфурта. У касним 1970-им, надгледао је сестрински пројект Монтаук, назван M.A.L.D.A. – Монтаук-Алсак-Лорен Димензионална Активација. Овај пројект се налази у непосредној близини града Страсбура, Француска, који је историјски једном био део Немачке.

Занимљиво је да постоји винарија на источном крају Лонг Ајленда, недалеко од Монтаук Поинта, под називом Пиндар Виногради. Овом вину расте популарност и стиче међународна признања. То се лепо уклапа у план јер ће то подручје бити део главног подручја Земље/Уједињених нација у Краљевској Држави! Црвено вино је симбол крви узете од стране Рептила.

Вино може постати посвећено као што се то чини у Римокатоличкој цркви, где је вино замена за крв у церемонији.

Илуминати су овде на земљи успоставили пирамидалну структуру контроле идентичну саставу који постоји у „Драко царству“. Пирамида с рептилским оком, каква се налази на америчкој новчаници од једног долара, је симбол ове структуре. Око је „капа“ на пирамиди, чиме се објашњава зашто је врх оригиналне површине Велике пирамиде у Египту од чистог злата. Пиндар представља златну капу на пирамиди.

Следећи слој на пирамиди представља 13 владарских породица.

Оне су:

Ротшилд (Бауер) – тренутни Пиндар
Брус
Кавендиш (Кенеди)
Де Медичи
Хановер
Хапсбург
Круп
Плантагенет
Рокфелер
Романов
Синклер (Ст. Клер)
Варбург (дел Банко)
Виндзор

Свака од 13 владајућих породица добила је део Земље и/или одређену функцију коју морају испунити. Те поједине функције укључују глобалне финансије, војну технологију/развој, контролу ума, религије и медије, прецизира писац.

Свака од 13 владајућих породица такође има Веће од 13 чланова. Број 13 има велико значење за њих. Они знају да постоји 12 врста енергија које пролазе кроз 10 аспеката Бога-Ума. Свеукупност 12 енергија једнака је 13. енергији. Ово се сматра најмоћнијим знањем. Они такође знају да постоји 13 знакова зодијака, а не 12. Скривали су вековима 13-ти знак јер је то знак Змаја. Скривају и квалитете и особине овог знака да би избегли схватање демонског ума.

Следећи слој чине породице које подржавају Пиндара и 13 владајућих фамилија. Док су сви чланови 13 владајућих породица променљивих облика, сви чланови 300 пратећих породица нису. Међутим, сви имају висок постотак демонске/рептилске ДНК.

Они су познати као „Комитет 300″. Међу њима има запажених имена као Агнели, Балиола, Беал, Бел, Бувије, Буш, Камерон, Кембел, Карнеги, Карингтон, Кулиџ, Делано, Даглас, Форд, Гарднер, Грејем, Хамилтон, Хариман, Хајнц, Кун, Линдзи, Лоеб, Мелон, Монтгомери, Морган, Норман, Опенхајмер, Родс, Рузвелт, Расел, Савој, Шиф, Сетон, Спенсер, Стјуарт, Тафт, Вилсон и многи други.

Комитет 300 користи многе познате институције како би остварили своје циљеве, укључујући и Веће за спољне односе, Билдерберг, Трилатералну комисију, Римски клуб, Краљевски институт за међународне послове, мафију, CIA, NSA, Mosad, тајне службе (СС), Међународни монетарни фонд, Федералне Резерве, Интерпол и остале.

Све су то приватне организације или корпорације постављене као јавне службе, али то је далеко од истине. Илуминати такође стварају вештачке државе да наставе своје циљеве. Примери за то су Сједињене Америчке Државе, Швајцарска, Кувајт, Совјетски Савез, Панама, Израел, Италија, Југославија, Велика Британија, већина Црне Африке, све арапске земље и све државе Средње и Јужне Америке.

Ови народи су створени да се нагомилају богатства за владајуће породице и њихове присталице, за скривање и задржавање богатства и за стварање нестабилних услова потребних за почетак рата или повећање војних прорачуна.

Коментари (1)

  1. Srbin каже:

    Romanov????!!!!

Напиши коментар