Србија

Исламски мигранти са скупим телефонима добијају бесплатан интернет у Србији!

Компанија Теленор Србија поставила је отворену зону бежичног интернета у парку у близини београдске Главне аутобуске станице чиме ће омогућити избеглицама да ступе у везу са својим породицама

migranti-islamisti-teroristi-besplatan-internet

Компанија Теленор Србија поставила је отворену зону бежичног интернета у парку у близини београдске Главне аутобуске станице чиме ће омогућити избеглицама да ступе у везу са својим породицама.

Како је саопштено из те компаније, још једна отворена Wi-Fi зона прорадиће у следећих неколико дана на другој најпрометнијој локацији окупљања миграната, у парку испред Економског факултета.

“Верујем да ће постављене Wi-Fi зоне на местима на којима се мигранти најчешће окупљају помоћи да се повежу са својим пријатељима и породицама, или да организују наставак своје потраге за бољим животом,” рекао је генерални директор Теленора Србија Уве Фредхајм и изразио очекивање да ће иницијатива те компаније мотивисати и друге фирме да им помогну у складу са својим могућностима.

“Захваљујући брзој реакцији Теленора, више од 1.000 миграната, који обично проведу између два и пет дана у Београду, у околини Главне аутобуске станице, сада ће имати бесплатан онлајн приступ важним информацијама, што ће олакшати њихов боравак у Београду”, казао је председник Управног одбора Фонда Б92 Веран Матић у сарадњи са којим се реализује ова иницијатива.

Он је додао да ће ускоро бити активирана и специјална страница која ће се аутоматски отварати на сваком уређају приликом повезивања на било коју Теленорову отворену Wi-Fi интернет зону са посебним информацијама од значаја за мигранте у Београду.

Теленорова опрема у отвореним Wi-Fi зонама омогућава истовремено повезивање више корисника. Користећи своје телефоне, таблете и друге паметне уређаје, мигранти могу да се повежу са отвореном бежичном мрежом (SSID: Telenor Internet), која им омогућава ефикасан и безбедан пренос података.

 

Новости

Коментари (1)

  1. 124C41 каже:

    Са фејсбук профила писца Дејана Лучића који коментарише видео ИД, а види се да су га правили Американци: “AMERICKA PRODUKCIJA, VIDI SE PO STILU, REKLAMIRA ISIS….DA SAM JA NA VLASTI, OBNOVIO BIH CRVENE BERETKE I PRIPREMIO IH ZA AKCIJE , KOJE SLEDE…TA JEDINICA JE RASFORMIRANA NA ZAHTEV TACIJA , JER IM JE UTERIVLA STRAH U KOSTI…AMERI SU PRITISNULI I KOSTUNICA I NJEGOVI SU TO SPROVELI…DANAS IZ TOG LEGLA IZDAJE NUDE NAM SPAS…KOLIKO TREBA DA BUDEMO NAIVNI, DA U TO POVERUJEMO…???”

Напиши коментар