Србија

Србију је немогуће убити!

Пише: Томислав Црнојевић

Отворенa разгледница, српској, политичкој багри и одвратном западном олошу…

Srbija

       У овом бесветном свету, обамрлом од помрачене свести и здравог расуђивања „отворена писма“ су постала досадна и мало их ко чита. Зато сам решио да булументи скоројевића, који себе сматрају јако важним у овом заходу од живота, у којем је срати на уста а не на гузицу постало помодни тренд, напишем „отворену разгледницу“.

Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

       До душе, јесте да је плеоназам, јер разгледнице су саме по себи отворене и свакој будали доступне за читање, ако узмемо у обзир пут од пошиљаоца до примаоца. Међутим, то не нарушава смисао написаног без обзира колико оно што пише на разгледници превазилази ментални склоп онога ко разгледницу прима, а успут још и води овај свет у вражју матер његове коначне пропасти!
       (…Желео бих само да се оградим /може и бодљикавом жицом/, и да читаоцима овог текста кажем да се претходне две реченице не односе на њих.
       …Напротив!
       …Због вас, честитих људи, ово и пишем! Чак, и више због вас него због оних којима је ова „разгледница“ и намењена. Јер, обичан човек може све разумети, а они који су из те „обичности“ једном искочили – они више ништа нису у стању схватити. Њихов ментални склоп се, аутоматски, преобразио у „зјапећу, црну рупу“ и они су за себе и све друге постали изгубљени у свемиру. Ми их, грешком, зовемо политичарима – а они су, руку на срце, обична људска говна!)

*   *   *

       Опет сам прекршио свој ембарго ћутања којег сам наметнуо самом себи!
       …Опет пишем и кидишем на овај луди свет, којег су имбецили људске духовности и анџаме лудог ума прогласиле својим!
       …Протествујем против голе обмане и лажи да је овај свет приватна својина криминалне и лоповске касте обезљуђених ништарија!
       …Вриштим и арлаучем, јер не пристајем да смрт животом господари – не дозвољавам да махните душе и злоћудне стухе живот наш поробе!
       …Нее, не пристајем на то да ме „НАТО“ брани од мене – и да бранећи туђе „право“ себе обесправљујем! Да гинем за другога – а свој живот убијам!
       …Не, нећете, злоуми, зликовци и злотвори, злине и злочинци, злогуки и злокрвни – ви никада нећете ову битку добити!
       …И, узалуд вам све штампарије новца, узалуд сва сила и безглава моћ – ви никада нећете моћи Божију душу купити, и никада нећете „српство“ искоренити!
       …Ми смо јачи од вас и без атомске бомбе у ђавољем депоу! Чак, и овако малобројни и голоруки, сами и издани од свог однарођеног шљама на позицији власти! Чак, и овако напуштени од рођене мајке Русије, која се тек буди!

Српски народ је ко трагикомедија, њиме владају будале, али он се само жали и ништа не предузима.

Српски народ је ко трагикомедија, њиме владају будале, али он се само жали и ништа не предузима.

       …Ми смо бољи људи од вас, већег срца и чистијих руку!
       …Ми смо милији Богу и, зато – ђаволу мрскији!
       …Наша свака изговорена реч има тежину, а неизговорена мисао – још већу!
       …Наша шака се рукује чврсто, а не млитаво ко ваша!
       …Наш поздрав је увек искрен, оном ком је упућен – и у њему, увек, Божији благослов живи!
       …Ми не поздрављамо оне који пуцају у нас, ми се нисмо родили с мозгом да би памет погубили!
       …Ми искрено волимо оне који нас поштују, и искрено мрзимо непријатеље своје – чији је интерес да нас нема, да нам газе по лицу и на ланцу да нас воде!
       …Не, ми се никада не љубимо с душманима својим, нити грлимо оног ко нас дави и гуши!
       …Ми не спрежемо коње са курјацима и хијенама, и правимо разлику између коњског рзаја и ропца зверињег!
       …И никада се нећемо братимити с нашим убицама – никада нећемо опростити своју мртву децу и спаљене куће!
      …Никада нећемо узети милостињу од оне уштве која нас је, претходно, оробила и покрала!
      …Никада нећемо саучешће примити од крвника својих – јер, за нас је то увреда и највеће понижење! Дубље и страшније од бола нашег и наше зле коби!
       …Нама „монинг“ и „морген“ не значе ништа – и нема те снобовштине која наше „добро јутро“ може да замени!
       …Ми смо читали Нушића, Драинца и Стерију – и памтимо своје „јуче“ боље од сваке ваше садашњости коју нам нудите, ви шакали у оделима што се на команду ваших дресера закопчавате и откопчавате чим се устајете и седате за те своје „округле столове смрти“.
       …Ми нисмо „телетебиси“ и не прихватамо кодекс понашања који је скројен за идиоте на високом друштвеном положају!
       …Ми смо васпитани домаћински, а не алаво и дрипачки – јер ми смо људи, а не гмазови!
       …Нас је родило племенито „давање“ – а не злочиначко отимање; ми смо одрасли на књигама и бајкама из свог детињства, а не на филмовима болесног „Холивуда“ у којима су глави ликови монструозне креатуре из бизарне фамилије Хари Потера у којој хобити и дементори воде главну реч.
       …Нее, ми никада не седимо за истим столом са нашим кољачима и убицама, с истребљивачима свог рода и згазидушама вере своје!
       …Ми не тргујемо са сецикесама и разбојницима из америчке џамахирије повампиреног подземља, тог сабласног краљевства из луде земље Оза!
       …Ми се не дружимо, нити потписујемо било какву билатералну сарадњу с тамничарима наше слободе у коју се пуца из свих могућих оружја!
       …Ми немамо никаквог интереса да нападамо себе, а туђу копилад – бранимо!
       …У нашем је интересу да по сваку цену преживимо ова губава времена, а не да туђа нога нашом ливадом гази и запишава земљу и хумке наших гробова!
       …У нашем је интересу да сачувамо Косово и Метохију, а не да на рођеној земљи правимо туђу државу!

Владимир Владимирович Путин, незванични председник Србије... Косово је наше – и, Путин је наш!!! ...Није фарса и није лаж, није чак ни виц! Овај човек на слици, званични председник Русије, једини је стварни и реални заштитник српског народа и државе Србије. Једини, валидни, амбасадор Срба пред светом. ...А они које су Срби, званично, изабрали на прошлим, лажним и фалсификованим, изборима – они су се завукли у дебело црево својих „бриселских“ робовласника и америчких предатора. И сада, без срама и стида, глуме званичну и легално изабрану српску власт. ...Додуше, они јесу „власт“, али силом наметнута од стране англосаксонских агентура и ватиканско-католичко-сатанистичке секте, која се читавом свету представља званичном хришћанском религијом. Иако немају баш никакве везе са Христом, осим што баштине злочин којег су над Њим починили и извргли руглу Његову жртву својим бесрамним „сакраментом“ индулгенције, римској курији ништа не стоји на путу да читавом човечанству пљује у лице. ...Узгред, званична српска власт глуми ноторну будалу пред истим тим светом, представљајући се свакој будали на коју наиђе легитимним телом суверене државе, што је скаредна лаж и врхунско лицемерје. ...Србију данас воде саветници скандалозно инаугурисаног српског премијера и ратни злочинци без портфеља у својим западним државама – којекакви Блереви, Гузенбауери и остали Монтгомерији кирбијевске лешинарске политике. ...И оно што је најстрашније – није, чак, ни издаја! Већ, болесно кокетирање са здравим разумом и параноично убеђење целокупног српског парламента да суверено влада државом Србијом. ...Они, кобајаги, воде независну политику између Русије и Америке, а нико од њих не сме ни да прдне без писменог одобрења из Вашингтона. ...Е, то је оно што се не може поднети – тај свињски манир и понижење духа, страшније од метка!

Владимир Владимирович Путин, незванични председник Србије…
Косово је наше – и, Путин је наш!!!
…Није фарса и није лаж, није чак ни виц! Овај човек на слици, званични председник Русије, једини је стварни и реални заштитник српског народа и државе Србије. Једини, валидни, амбасадор Срба пред светом.
…А они које су Срби, званично, изабрали на прошлим, лажним и фалсификованим, изборима – они су се завукли у дебело црево својих „бриселских“ робовласника и америчких предатора. И сада, без срама и стида, глуме званичну и легално изабрану српску власт.
…Додуше, они јесу „власт“, али силом наметнута од стране англосаксонских агентура и ватиканско-католичко-сатанистичке секте, која се читавом свету представља званичном хришћанском религијом. Иако немају баш никакве везе са Христом, осим што баштине злочин којег су над Њим починили и извргли руглу Његову жртву својим бесрамним „сакраментом“ индулгенције, римској курији ништа не стоји на путу да читавом човечанству пљује у лице.
…Узгред, званична српска власт глуми ноторну будалу пред истим тим светом, представљајући се свакој будали на коју наиђе легитимним телом суверене државе, што је скаредна лаж и врхунско лицемерје.
…Србију данас воде саветници скандалозно инаугурисаног српског премијера и ратни злочинци без портфеља у својим западним државама – којекакви Блереви, Гузенбауери и остали Монтгомерији кирбијевске лешинарске политике.
…И оно што је најстрашније – није, чак, ни издаја! Већ, болесно кокетирање са здравим разумом и параноично убеђење целокупног српског парламента да суверено влада државом Србијом.
…Они, кобајаги, воде независну политику између Русије и Америке, а нико од њих не сме ни да прдне без писменог одобрења из Вашингтона.
…Е, то је оно што се не може поднети – тај свињски манир и понижење духа, страшније од метка!

       …Да, „нама је у интересу“ – када сте интерес, већ, прогласили „алфом и омегом“ сваке државне политике; нама је у интересу да природним ресурсима своје државе управљамо сами, а не да нам свака црна врана и чавка што из Вашингтона и Брисела слети на београдски аеродром изиграва роду – зато изумиремо, ко никад!
       …Нама је у интересу да из Србије протерамо све западне дипломате, и то по кратком поступку!
       …Јер, како народ каже – ко се за злочин не освети, тај се никад не посвети!
       …И, нама је у интересу и од епохалног значаја да наша деца уче руски језик, а енглески ко хоће или, баш, ако мора из личнога хира и лудила!
       …Нама је у интересу да сачувамо свој језик, своју веру и писмо – и да рађамо децу, а не да је сахрањујемо у тајности због политичке коректности!
       …Нама је у интересу и да уведемо дежурства и страже, ма колико то рогобатно звучало, у сва наша породилишта да нам више не краду бебе од мајки – јер, то што нам раде сатрапи, наши, неподношљив је злочин!
      …И у животном нам је интересу да деконтаминирамо земљу коју су нам затровали уранијумом лични Вучићеви пријатељи и његови блиски саветници, црномагијаши и ментори!
      …А у највећем нам је интересу збацити с грбаче ову ретроградну владајућу, умоболну, клијентелу луђака која стално са ђаволом нове уговоре потписује – а нама и Богу, прди у лице!
      …Не, Господ нам неће помоћи, таман пред Њим на голим коленима и ужареном камењу клечали довека! Он од нас очекује само једно – да се дигнемо против ђавола који нас, вечито, празном пушком плаши а нашим рукама убија!
      …Не, ђаво није само митско биће,  а још мање – метафора! Црни ђаво што нас кињи – наш је кукавички усуд и шака нељуди у српском парламенту! Шака безљуди у хрватском сабору! И буљук одљуђених ништарија, у сваком другом државном намесништву, који убија живот у својем дворишту, обезглављеној држави и слуђеном народу!
       …То је систем „новог светског поретка“ – па, онај ко је луд нек брани своје ропство и нек чува своју гузицу мизеријом од плате коју добија од свог мецене смрти!
       Зашто тако говорим, зјалим и пишем?!
       …Па, онај ко мисли главом а не анусом и ректумом – схватиће сам!
       …Јер, „ми“ и „они“ нисмо на истој страни, ма колико се „они“ заклињали у „српство“ по којем вечито пљују делима својим!
Bog-s-nami       …Ми и „они“ – то су закрвљене стране! И, у рату смо до гуше – до самог истребљења!
       …Јер, „ми“ смо њихов кусур и вечита колатерарна штета на коју „они“ увек рачунају!
       …„Они“ – то су они који нама владају, а да им ми никада нисмо дали легитимитет за тај правни злочин ни на једним, лажираним, изборима!
       …„Они“ – то су наши крвави непријатељи и наш паклени одрод, иако се њихова презимена масовно завршавају на „ић“!
       …То су они за које ми мислимо да смо их изабрали, а њихово стварно постављење обављају други – тајне, западне службе и остале мрциноидне агентуре финансијских моћника, који се играју нашим животима као мајмун са фрулом чобана са Рудника!
       …„Они“ – то су лажни политичари са лажне политичке сцене, који раде за интерес својих богатих господара – а нас уверавају да раде за наше виталне интересе од „никаквог значаја“!
       …„Они“ – то су ови који диригују нашом несрећом и дозирају лоше вести да им се наше понашање не би отргло контроли!
       …„Они“ – то су мрцине и зликовци који нас држе у покорности помоћу полицијског апарата у којем раде наше комшије и пријатељи, наши ујаци и стричеви, наша деца и синови!
      …„Они“ – то је проклети окот који влада народом у име своје усране гузице и проклетог интереса!
       …„Они“ – то су српски политичари и политичари, уопште, (без префикса „српски“) који су успели да нам разбију породице и да рођену децу окрену против нас – а нас против себе самих!
       …Неее!!!
       …„Они“ и „ми“ – то није исто, и никада неће бити!
       …„Они“ су планетарно зло, а“ми“ жртва – њихова и своја!
       …„Ми“ смо велика снага коју су „они“ убедили да смо обична црвоточина у трулом дрвету!
       …„Ми“ смо јачи од њих, али слабији од себе – и то је наш усуд, наше трајно зло!
       …„Ми“ би их појели за доручак, само да нам то допре до свести!
       …„Ми“ би их стресли с грбаче за једно преподне – али, ко да нам плати неосновани страх?!
       …„Ми“ смо, претежно, ирационална бића – верујемо више у Божију милост, него у своју доказану храброст!
       …„Ми“ смо Божија деца – а „они“ само лопови на власти који имају имагинарну моћ и сотону за адвоката кад до “страшног суда“ дође!
       …И трагично је ово што ћу сада рећи – ми смо традиционални губитници, посматрано с аспекта једног просечног људског живота! И последње је време да то, најзад, схватимо!

...Тако је, Душко Дугоушко – шта будале знају колико вреди твој и мој живот?! ...И колико вреди само једно сретно детињство, само једног детета на свету?! ...Ти скотови са Запада, што само себе воле, иако не знају кога су све опљачкали ни шта све имају – немају, чак, ни представу о томе колико је то 300 милијарди долара?! ...Не знају, мајмуни, да и људска нога више вреди!

…Тако је, Душко Дугоушко – шта будале знају колико вреди твој и мој живот?!
…И колико вреди само једно сретно детињство, само једног детета на свету?!
…Ти скотови са Запада, што само себе воле, иако не знају кога су све опљачкали ни шта све имају – немају, чак, ни представу о томе колико је то 300 милијарди долара?!
…Не знају, мајмуни, да и људска нога више вреди!

       …Ми нисмо српска власт – ми смо „Српски Народ!“ (…и то, великим словима написан!)
       …Народ који у овом часу, до душе, нема ни државу ни државну политику, ни државника ни вођу, ни садашњост ни будућност!
       …Ми једино што имамо у овом трену историје, која је на самрти – имамо своју велику и неискомпромитовану прошлост. Имамо гробове својих, часних, предака и уништени живот којег пркосно живимо, а којег су нам из освете завештали наши кукавни, „савезнички“, душебрижници и вековне крвопије.
       …И знајте ово, ви из катакомби и јазбина енглеских амбасада и немачких конзулата – у српској власти данас, као и јуче, имате слабог и анемичног сарадника! Имате дрипце за ортаке!
      …Нису они ваши жбирови из убеђења, већ слинаве слуге које служе за бакшиш! Мрка вам је капа с њима!
      …О, ви, белосветске велможе и курвини синови; ви можете само да нас мрцварите и мучите, да нам заврћете главом и кичму сламате – али, то је тако мало за оно што вама треба!
       …А оно што вам треба – то никада нећете моћи!
       …Никада нећете моћи да нас убедите у своје пријатељство!
       …Никада нећете моћи да у нашој души убијете Бога, а у њу уселите ђавола!
       …Никада нећете моћи да нас закрвите с Русима, јер они су наш духовни код – а ми њихов ДНК!
       …Никада нећете моћи да нам убијете сећање и затрете језик, да нам уништите писмо и обришете ћирилицу – јер, то није под јурисдикцијом вашег бога „мамона“, већ наше вере ПРАВО(Г)  СЛАВЉА којем се молимо, (што и саме речи кажу)!
       …Ви никада нећете моћи српски народ да купите ни за какву суму новца – јер, ми немамо цену!
       …Ви сте и Путину понудили 300 милијарди долара (…не, нисам погрешио цифру) за главу сиријског председника Асада – а он вам је одговорио да „Руска влада није мафијашка организација која убија своје пријатеље за новац!“
       …Па, зар је могуће да сте толико глупи и да још нисте схватили суштину српског и руског бића?

      …Ви можете да купите само оно што се нуди на продају, а то је прљава савест оних који је никада нису ни имали.
       …Ви можете да купите само, српски, шљам и олош! Девијантни српски код!!!
       …И ви, сада, купујете само српски отпад и шодер најнеквалитетнијег камена, којег ни речно корито ни једне српске реке не жели у себи – нити рођена матер волети може!
       …Ви, у овом часу помахнитале историје која је, упркос свему, ближа својем почетку него крају, од Срба купујете само оно најгоре што је могла да окоти болесна људска природа – купујете људе без лица и њихову нарав без карактера!

Енглеска дипломатија „подвођења“. „...Дођи Филипе, немој да се стидиш!“ – каже краљица-баба свом мужу, или посилном. Не знају више ни они, сами, шта су једно другом у фамилији. Ово је класичан пример енглеског, пуританског, морала. Ако на јавној сцени правиш баханалије – онда је то шоу за јавност! Али, уколико те, „недајбоже“ медији или полиција ухвате инфлагранти, ван домашаја телевизиских камера, у неком приватном аранжману курвања „на своју руку“ – обро си бостан, лорде и сере! ...И ево коме ја, између осталог, пишем ову „отворену разгледницу“ – најоридинарнијем западном шљаму који, до душе, и нема представу о томе да је олош нити на којој страни света залази сунце. Они једино знају да владају нама. И тако нам треба, кад смо љиге и башибозук, који те ретардиране скоројевиће није у стању да научи памети и покаже тој аждаји ко је, прави, газда у кући. ...Ево, мене је због тога стид! ...И зато ћу, сада, ставити тачку на ово о чему пишем – а онда ћу се, ко (не)човек, исплакати од муке и немоћи! ...Јер, ја сам гори од ових које описујем! ...А ни ви, који ово читате, нисте ништа бољи! Да имамо муда, не би они и њихова дворска послуга са „крвавог Балкана“ владали нама – већ, ми њима! Али, коме то рећи – кад је свако од нас издао себе?! ...И уместо да и голим рукама, ако је потребно, кренемо на ђавола – ми цмиздримо пред Божијим скутима и молимо за милост својих џелата! Господе - сатри!!!

Енглеска дипломатија „подвођења“.
„…Дођи Филипе, немој да се стидиш!“ – каже краљица-баба свом мужу, или посилном. Не знају више ни они, сами, шта су једно другом у фамилији.
Ово је класичан пример енглеског, пуританског, морала. Ако на јавној сцени правиш баханалије – онда је то шоу за јавност!
Али, уколико те, „недајбоже“ медији или полиција ухвате инфлагранти, ван домашаја телевизиских камера, у неком приватном аранжману курвања „на своју руку“ – обро си бостан, лорде и сере!
…И ево коме ја, између осталог, пишем ову „отворену разгледницу“ – најоридинарнијем западном шљаму који, до душе, и нема представу о томе да је олош нити на којој страни света залази сунце.
Они једино знају да владају нама. И тако нам треба, кад смо љиге и башибозук, који те ретардиране скоројевиће није у стању да научи памети и покаже тој аждаји ко је, прави, газда у кући.
…Ево, мене је због тога стид!
…И зато ћу, сада, ставити тачку на ово о чему пишем – а онда ћу се, ко (не)човек, исплакати од муке и немоћи!
…Јер, ја сам гори од ових које описујем!
…А ни ви, који ово читате, нисте ништа бољи! Да имамо муда, не би они и њихова дворска послуга са „крвавог Балкана“ владали нама – већ, ми њима!
Али, коме то рећи – кад је свако од нас издао себе?!
…И уместо да и голим рукама, ако је потребно, кренемо на ђавола – ми цмиздримо пред Божијим скутима и молимо за милост својих џелата!
Господе – сатри!!!

       …Купујете оно што Србима не треба и на чему ћемо вам, једнога дана, бити бескрајно захвални што сте нас ратосиљали моралне куге и колере, у форми политичке камариле најбизарнијег биолошког ђубрета.
       …Да, квази-господо са Запада – те стране света које се, верујем, и Сунце због вас стиди; ви од нас у овом часу купујете сав наш, девијантни, генетски материјал којем никада и није било места у српском народу – нити ће, икада, бити!
       …Купујете јад и беду српске духовности која је блокирала сав наш живот у Србији!
       …Купујете морбидне конвертите и безумне политичаре којих се и сами гадите – али, богами и оне од којих ће и вама трнути зуби!

       Ви сте се опако прерачунали у својој рачуници – купили сте најгоре од нас и они ће вам присести горе од лепре и сифилиса, заједно!
       …Купили сте неупотребљив, људски, „намештај“ – неспособан чак ни да служи!
       …Бог нас поживео! А вас и њих, о истом трошку затуко – уосталом, другачије бити и не може!
       …Желим, у ствари, рећи – нека  вас бар малчице дуже поживи од њих, тек толико да се, најзад, равноправно погледамо преко дурбина и нишана!
       …Па, онај ко преживи – нека пише своју историју!
       …Ви мислите да се ми вас бојимо и да сузе ронимо за издајницима својим!
       …О, Господе Боже, како ви ништа не знате о српској психологији, о српском опанку и нашем инату који је јачи од сваког вашег зла и трипут смртоноснији од читавог вашег атомског арсенала!
       …Оо, виии, западне дипломате, уличне кучке и јалови штенци – узалуд лајете на руског медведа у нама!
       …О, „Глупи Аугусти“ – паа, Србин не би био Србин да нема муда на „црту“ вам стати и да способан није мотиком својом ваше лудило дотући!
       …Схватите, будале!
       …Наш трактор из бомбардоване Раковице јачи је од сваког, вашег, тенка и касетне бомбе – јер, ми смо симбол живота!
       …А, ви – бизарни амблем несреће и смрти!!!
       …Ми смо Србија коју је немогуће убити – а ви, досадни паразити које, вечито, истребљујемо и увек вас има!
       Гори сте од крпеља у недератизованом свињцу и курјег ока на мртвом табану!

       …Ооо, има ли краја овоме?!!
       …Има ли краја овом посмртном говору, писаном у „славу“ и на вечну срамоту западне цивилизације?
       …Не, нема краја – јер, ни путу њиховог злочина свршетак се не назире!

       …У овом часу, негде из дубине мог сећања извире мисао Достојевског који је одавно још рекао: „…Сви идеали овог света не вреде сузе једног детета.“
       А ја се питам: „…Коме то рећи, када ми који то знамо и немамо већег идеала од деце и живота?!

А они који то не знају, или не желе знати, свој идеал управљају по својој лакомој нарави и алавом карактеру!
       …Њихов идеал је, безвредни, новац који им даје сурову моћ да купе цео свет – да би згазили живот!
       Зашто је то, тако?
       …Па, само један одговор има – зато што за њих не постоји историја, већ само „овај тренутак“ у којем сабласно живе, без Бога и савести!
       …Или, можда, зато што више поштују, безвредне, мртве ствари од живих људи?!
       …Или, зато – зато што им је милији пас од детета?!

       …Рекох већ, и понављам – Боже, сатри такав свет!!!

Франкфурт; 21. новембар 2015. на Аранђеловдан

CrveneBeretke.com

 

Коментари (2)

  1. SIKIRA каже:

    ja mislim da ce dva coveka spasiti srbiju od mnje koja se sprema

  2. Mi каже:

    Svaka reč ko u Njegoša, šta tu reci, samo hvala Bogu sto pripadas našem narodu, srpski i ruski narod su najumniji, najsposobniji, najpametniji i najvredniji, neka te Bog blagoslovi i da nam ti i tebi slični vodite nas srpski narod u bolju budućnost.

Напиши коментар