Свет

Окачили су дете на рекламни пано, а чим се појавио отац-устаник – одмах су га убили

У Славјанску је започео геноцид над цивилним становништвом!

slavjansk

На интернету су почела да се појављују сведочења очевидаца.

Ево једног од њих.

„Ово је видела моја пријатељица Људа, својим очима… Украјинска војска је ушла у град. Они имају информације о томе ко је устаник. Ухватили су жену и мушкарца, завезали су им ноге за оклопне транспортере и вукли живе по тргу, затим су их окрвављене убацили у аутомобил и одвезли некуд. Потом су ушли у стан, узели шестогодишње дете, изнели га на трг, окачили га на рекламни пано. Ту је висило док се није појавио његов отац-устаник. Када је отац дотрчао, они су га одмах стрељали, на очиглед свих.

То су видели Игор и његова кћерка, девојчица се толико потресла да је почела да штуца, рекла је да јој је лоше, а има 12 година. Игор је за секунду узео кћерку и жену и отпутовао у Белгород.

Али, нисам рекла најважније. Они врше чишћење! То се догађа овако: улазе у станове, куће, улазе са псима, мушкарце до 35 године стрељају на лицу места, без суђења и истраге. Без приче, не питају да ли је за Украјину или Новоросију. То их се не… Једноставно их стрељају пред ближњима. Игор говори да је то казнена експедиција, јуче ми је причао. Ја на то плачем, а и он плаче у слушалицу. Он је у шоку. То се све догађало јуче и прекјуче.

Испоставља се да је бомбардовање било хуманије од овога што се сада догађа у Славјанску. Лешеви једноставно леже на улицама и по становима и кућама. Нико их не рачуна, не региструје, не сахрањује“.

Братские Народы Едины

Напиши коментар