Србија

О Теофилу који лаже

Пише: Вјекослав Церовина

Теофил Панчић је новинар листа Време и један од гласноговорника сатанске армије Четвртог рајха који већ по који пут пласира лажи о нашој организацији, а последњи његов текст о нашој организацији је објављен под насловом „О лажи која не лаже“.

Недавно је Теофил лагао за Дојче Веле како су СНП НАШИ претили физичким насиљем плаћеницима америчке амбасаде, а у овом новом тексту СНП НАШИ назива фашистима. Ок, наравно да га нико нормалан неће схватити озбиљно, јер ко год има имало мозга зна да Теофил Панчић као поданик Четвртог Рајха никоме не може рећи да је фашиста, али оно што је занимљиво код оваквих тврдњи Теофила и сличних њему јесте тај недостатак образложења наводног „фашизма“ у нашем деловању.

Значи, конкретно да се образложи! Да ли су СНП НАШИ плаћени од стране НАТО и слично, па да нас називају фашистима?! Да ли испијамо кафе са Хитлеровом копилади по амбасадама, па да нас називају фашистима?! Да ли васкрсли Хитлеров пројекат шиптарске државе називамо „реалношћу коју морамо прихватити“?! Да ли имате некакве информације које говоре да ми НАШИ реализујемо неонацистички план Америке и њених савезника у Србији и на Балкану?! Да ли некадашње Хитлерове савезнике на Балкану данас изједначавамо са онима који су се борили против фашизма?! Да ли шетамо са геј заставама на празник Победе над фашизмом?! О чему се ради?! Конкретно!

НАШИ су, супротно Теофилу и екипицама, веома конкретни у случају Ђинђића и Демократске странке. Јасно смо у више наврата образложили наш став и предочили доказе о велеиздајничком политичком деловању наведених, па на крају и Демократској странци упутили неколико једноставних питања, међутим нова портпаролка ДС-а, Александра Јерков, не сме ни нос да помоли и одговори на иста, иако су питања очигледно од врхунског значаја и интересантна за огроман број грађана, а посебно за оне изигране и преварене гласаче ДС-а који заправо целу протеклу деценију гласају за Белу кућу и њене обавештајне службе!

Та питања о Ђинђићу, његовом политичком резултату и Демократској странци су веома једноставна:

  1. Да ли су Ђинђић и ОТПОР били ангажовани и финансирани на послу свргавања Милошевића од стране америчких власти?
  2. Да ли Стејт департмент и америчке службе лажу када тврде да је у Будимпешти постојао оперативни центар ЦИА за финансирање и координацију Ђинђића, безбедну директну комуникацију Ђинђић-Клинтон и обуку чланова ОТПОР?
  3. Да ли је Ђинђић јавно говорио о томе да Србији после свргавања Милошевића није дата обећана финансијска помоћ Запада, као и да Србији није пружен обећани третман у међународној заједници?!
  4. Да ли су у протеклој деценији све изборне политичке кампање, председничке и парламентарне, Бориса Тадића и Демократске странке биле под покровитељством америчких власти и САД преко фондације НЕД, односно, НДИ и ИРИ које се финансирају кроз линију државног буџета УСАИД?!

Унапред хвала на одговорима и видимо се и следеће године 12. марта са још креативнијом акцијом која ће раскринкати сву политичку глупост, погубност и кратковидост политике и политичких резултата покојног Ђинђића (Бог да му душу прости!+) чије последице Србија трпи и дан данас.

Смрт непријатељу и нек му је Бог у помоћи!

 

Извор: СНП НАШИ

Напиши коментар