Србија

МИХАИЛО МЕДЕНИЦА: НАТО, марш из Србије!

Поводом антиНАТО протеста, који се одржава у недељу, 24. марта, у 17 часова, испред Генералштаба Војске Србије, када се потписује петиција у којој се тражи уклањање НАТО канцеларије из Министарства одбране и када ће се отићи до руске амбасаде, да би окупљени народ изразио захвалност Русији за њен принципијелни став којим се подржава целовитост српске државе, у знак подршке овом догађају, уз позив грађанима Србије да се окупе у што већем броју, јавности се обратио познати српски публициста Михаило Меденица.

Његово обраћање јавности преносимо у целости:

„Помаже Бог, браћо и сестре!

Да би нам Бог помогао ваља му видети нас саборне и одлучне под сводом небеским у недељу, 24. марта, пред зградом Генералштаба у 17 сати да једном за свагда ускликнемо оно што ми морало да се подразумева: НЕМА СРБИЈЕ БЕЗ ЗАВЕТНЕ СВЕТИЊЕ – КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, И НЕМА У СРБИЈИ МЕСТА, НИ ПРИМИСЛИ ДА МОЖЕ БИТИ МЕСТА, НЕКАКВОЈ КАНЦЕАРИЈИ ЗА САРАДЊУ СА ЂАВОЉОМ ИСПОСТАВОМ НА ЗЕМЉИ – ПРОКЛЕТИМ НАТО ПАКТОМ!!!

Задњи је час да се усправимо, будемо достојни потомци славних предака и славни преци будућих поколења – НЕ ДОЗВОЛИМО ВИШЕ НИ ТРЕНА КРВНИЦИМА ДА БУДУ ДОБРОДОШЛИ У ДОМУ МАЈКЕ У ЦРНИНИ!

Србија је литургијска, славна, часна, храбра и чојствена – не дајмо да је учине другачијом, јер ће поколења за својим идетитетом трагати на пепелишту наше срамоте!

НАТО фукаре и крволоци нису и никада не могу бити добродошли у Србију! Никада и ни по коју цену!!!

Звери чије су стопе натопљене невином крвљу праведника у Србији могу имати само презир – канцеларију НИКАКО И НИКАДА!!!

Због тога се, браћо и сестре, саберимо 24. марта у 17 сати пред зградом Генералштаба да као један поручимо фукари – НАТО КРВОЛИЦИ – МАРШ ИЗ СРБИЈЕ!!!

Како чинимо – тако нам Бог помогао!!!

Живела Србија, Република Српска, Република Српска Крајина, Српска Црна Гора и Русија!!!
Довека у Призрену!!!

Михаило Меденица”

Напиши коментар