Свет

НЕОБОРИВ ДОКАЗ ПОСТОЈАЊА КЕМТРЕЈЛСА: Пилот заборавио да искључи систем па је снимљен приликом слетања! (ВИДЕО)

Пилот комерцијалног авиона направио је страшну глупост и непобитно доказао постојање кемтрејлса, када је приликом слетања једноставно заборавио да искључи „систем“, па су кемтрејлси били видљиви на врло малој висини, а што су забележили људи, као и безбедносне камере на аеродрому.

Pilot Forgets to Turn Off Chemtrails! (Debunked).mp4_000004200

Наиме, авион је и слећући на писту још увек пуштао отрове у ваздух, што се до сада ником није догодило. Ово је први емпиријски, видљиви доказ за људе које су називали „теоретичарима завере“, а који су тврдили да авиони у атмосферу испуштају недозвољене аеросоле без знања човечанства и на штету истога.

Након приказивања овог снимка, многи грађани су најавили подизање приватне тужбе против владе САД-а јер сада у рукама имају доказ за њихово постојање.

Снимак доказује да упркос слетању авиона по магловитом времену, кемтрејлси у овом случају не могу бити демантовани временским неприликама, јер је на снимку видљиво како трагови не допиру из млазних мотора како скептици одувек заговарају.

Друго, на снимку је видљиво да из крила не излази само вода већ се јасно виде млазнице које излазе из неколико делова крила овог авиона што не би било могуће да су у питању кондензациони трагови.

Погледајте видео и просудите сами!

 

Напиши коментар