среда, 22. 03. 2023.

Најбољем пилоту у класи Војне академије, Диковић увалио полован пиштољ

У јединице Војске Србије, ових дана су ступили потпоручници, припадници 137. класе Војне академије, који су у тај први официрски чин промовисани на свечаности испред Дома Народне скупштине, у суботу 10. септембра.

mjv_1890
Фото: МО

Према обичају, најбољима у класи и по видовима су, од стране Председника Републике, Министра одбране и Начелника Генералштаба, уручене официрске сабље, парадни бодежи и пиштољи са посветом.

Најбољег у виду РВ и ПВО-студијски програм Војно ваздухопловство, потпоручника авијације пилота Александра Стевановића, Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић, наградио је пиштољем са посветом.

polovan-pistolj-kao-nagrada-najboljem-u-klasi

Међутим, пиштољ је по свој прилици полован, заправо „ремонтован“!? Како лауреат каже на свом ФБ профилу:

„Ево га… Награда за мој дугогодишњи труд, пожртвованост и преданост… Полован пиштољ, вероватно нисам заслужио више… Толико…“

 

Патриот
2 коментара

  1. Dragomir

    Sine na tebe je Srbija ponosna, mani Dikovica I ostalu bagru oni samo moraju po zadatku da uniste I ono malo sto je ostalo a to je moral. To ti je kso sa Nikolicem I njegovom diplomom. Narod ga izabrao takvog kakav je, svi su znali da nema zavrsen fakultet I izabrali su njega, a on po zadatku da posere skolstvo I da napravi lakrdiju od institucija. Niko me ne moze ubediti da to nije ciljano uradjeno upravo iz razloga urusavanja institucija tj. Neceg pozitivnog kao sto je visoko obrazovanje, tako ti je I sa tvojim slucajem. Ne ocajavaj, glavu gore I napred bori se za bolje sutra.

  2. zoran

    Алави створови му заменили пиштољ. Никада им није доста. Само да је џабе.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *