Србија

Мрешћење и узгој политичких идиота

Пише: Томислав Црнојевић

Protesti

Политички дебили, политички кретени, политички идиоти – то нису увреде за оне сподобе које се баве политиком.
…То је дијагноза демонизованог духа. Форма празнине. Стање девијантне свести и ретардираног карактера.
…То су препариране људске главе на зиду собе, школоване, политичке утваре са звањем дипломате.

Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

…Политички дебил није синоним за политичког кретена и удружени, заједно, нису плеоназам за политичког идиота.
…То су различити нивои помућене свести, уобличени кроз политички егзистенцијализам избезумљене људске природе.
…Политички дебил биолошки је дегенерик по свом људском и моралном склопу. Живи у нераскидивој симбиози са својом мрачном прошлошћу и вечитим условљавањем, који се пред њега намеће као условни рефлекс Павловљевог експеримента са гладним псом.

…Политички кретен – паразит је и наметник унутар човекове обезљуђене нарави. Скаредни облик девијантне људске интелигенције у служби бруталног терора над здравим разумом. Овај бездушни егземплар само је једна од нијанси црне боје у промоцији смрти, на сваком кораку нашег паклено угроженог живота.

…А, политички идиот – то је, опет, сваки политикоидни скоројевић који је уобразио да својом политичком улогом у свом блиском окружењу и одумирућем друштву, којем и сам припада, има истинску моћ. Политички идиоти су први у низу политичке олигархије ништавних бића, и обављају најпрљавије послове у целокупној констелацији убијања човека.
Суштински гледано – политички дебили, идиоти и кретени су истоветни део једне целине биолошких робота, који су се по свом наказном менталном склопу одметнули од људи и по својој слободној вољи пристали да служе у борби против Бога и живота.
…Не, нису то погрдна етикетирања усмерена према нељудима у људском облику – још мање су то псовке и увреде.
Политички идиоти, дебили и кретени су нивои оскрнављене и девастиране свести која нема моћ рационалног расуђивања. То је матрица материјалистичког безумља, манипулативним одгојем усађена у још не формирани људски карактер. И услед бруталне индоктринације образовања и елементарног одсуства кућног васпитања код таквих је сподоба блокиран сваки духовни развој.

Зорана Михајловић – типични представник политичке порнографије у Србији. Њен професионални мото је „јебо луд збуњеног!“    Ова феминизирана креатура са мушком енергијом класичан је пример изврнуте реалности која избија из нашег, националног, искривљеног огледала. Неодољиво личи на депримирајући пораз физичке лепоте у болесној симбиози с изопаченом духовношћу.   ...Класичан пример неспојивог – етика без морала и естетика ароганције.   ...Жена – илузиониста; мађионичар лажи и кротитељ мишева!   ...Женка из „рибњака“ политичких амфибија; до пола човек, а од пола – ништарија!    ...Зорана Михајловић - политичар параноје и форсираног лудила!    ...Нико и ништа у нашим животима, али неизбежни фактор сваке издајничке власти.   ...Њен ресор је „вентилатор-манипулације“ без портфеља, у морбидном настојању за неограниченим роком трајања. А то што се спорадично бави разним државним пословима – ничим је не обавезује. Ионако нема никаквих политичких амбиција, сем да сахрани Србију и да нам свима пева на погребу.   ...Просто, не знаш шта је страшније – трпети те ниске ударце, или сведочити о томе?!   Да има Бога у Србији, ова људска накарада седела би у Падинској Скели или у лудници на одељењу „Драгише Мишовић“, а не у скамијама српске власти.   ...Али, Србијом господари ђаво из Салема, уз свесрдну помоћ српских политичких идиота – и све док тако буде, неће бити нас!    Гооспоооди, поомилууујјјј!!!

Зорана Михајловић – типични представник политичке порнографије у Србији. Њен професионални мото је „јебо луд збуњеног!“
Ова феминизирана креатура са мушком енергијом класичан је пример изврнуте реалности која избија из нашег, националног, искривљеног огледала. Неодољиво личи на депримирајући пораз физичке лепоте у болесној симбиози с изопаченом духовношћу.
…Класичан пример неспојивог – етика без морала и естетика ароганције.
…Жена – илузиониста; мађионичар лажи и кротитељ мишева!
…Женка из „рибњака“ политичких амфибија; до пола човек, а од пола – ништарија!
…Зорана Михајловић – политичар параноје и форсираног лудила!
…Нико и ништа у нашим животима, али неизбежни фактор сваке издајничке власти.
…Њен ресор је „вентилатор-манипулације“ без портфеља, у морбидном настојању за неограниченим роком трајања. А то што се спорадично бави разним државним пословима – ничим је не обавезује. Ионако нема никаквих политичких амбиција, сем да сахрани Србију и да нам свима пева на погребу.
…Просто, не знаш шта је страшније – трпети те ниске ударце, или сведочити о томе?!
Да има Бога у Србији, ова људска накарада седела би у Падинској Скели или у лудници на одељењу „Драгише Мишовић“, а не у скамијама српске власти.
…Али, Србијом господари ђаво из Салема, уз свесрдну помоћ српских политичких идиота – и све док тако буде, неће бити нас!
Гооспоооди, поомилууујјјј!!!

Ова категорија људи у покушају, намерно и вештачки је инсталирана у све друштвене заједнице овог света са једном једином намером и циљем – онемогућити нормалан живот на Земљи и спречити сваку хармоничну, и складну, интеракцију човека са природом и Божијим законима.

…Ти јаничари смрти горопадно јашу на људском страху и најозбиљније рачунају на сваку кукавицу међу нама који се нисмо упрегли у њихове легије бешчашча!
Ово је најкраћи могући опис, прстима опипљивог, људског зла које живи у телу обезглављене људске руине – и који се, упркос, здравој памети и непоткупљивој савести упорно и лажно човеком представља!
О Господе, Боже, да ли је могуће да смо сви већ умрли – само нас о томе још нико није обавестио?!!!
…Да ли је могуће да смо живи закопани у овом мртвом времену, по којем свако од нас броји своје изгунљене године живота?!
…И како је, уопште, могуће да толике милијарде људи на Земљи Бога исповедају – а милиони, њих, ђаволу служе?!
…Где смо ми у томе – ја који се то питам, и ви који овог часа делите са мном ову неподношљиву стварност?!
…Јесмо ли ми то, самовољно, дигли руку на себе – или нам је Господ дао обе руке да се од зла одбранимо?!!
…Моја покојна бака Марија, по мајци, често би говорила: „Човек снује – а, Бог одређује!“
…Ја бих је само допунио у мишљењу: „А шта је с оним људима који ништа не снују, чија машта је мртва а мисао читавог живота куња у кокошињцу?! Искрено верујем да њима, таквима, ђаво свакодневицу одређује!“

На жалост, наш свет је преплављен буљуком тих немислећих сподоба, али и оних који мисле у интересу свог ануса а не срца својега.
…И зато нас, Господ, све заједно кажњава!
…Њих – јер су казне једино и достојни!
…И, нас – јер смо слаби и немоћни да те инфериорне говнаре подредимо својој супериорности!
…Зато и делимо заједничку судбину с њима, сваки рђав дан и уклету ноћ са гробарима својим – с том одвратном камарилом подлих и проклетих што тргују с нашим ћутањем пред очима Свевишњег!

* * *

Дегутантни призор, америчких, политичких идиота пред размножавање мрешћењем. У последње време, много је заступљеније биолошко клонирање тих ступидних ентитета под маском човека.   ...О овој врсти дегенеративне сорте „људске пасмине“ много се зна, али премало говори. Њихов самоубилачки нагон за истребљењем аутохтоне људске врсте до те мере је умрежен у њихов, ментални, координатни систем да свако здраворазумско биће подилази језа од њиховог постојања међу нама.   ...Они се не могу описати у једном новинарском тексту, њихов утварни свет захтева сложене студије и континуирано проучавање. Ипак, у информативном смислу могли би се описати у једној реченици: „Генетски код ових нехуманоида није комплементаран људској врсти и нема ништа заједничко с нама – они, најједноставније речено, нису људи!“   Они који то, још, нису схватили - неће, више, ни имати времена!   ...А они који јесу – нека буду спремни на затирање и прогон!   Али, Боху хвала – постоји Русија!   ...Апсолутни и егзактни доказ да има Бога!!!

Дегутантни призор, америчких, политичких идиота пред размножавање мрешћењем. У последње време, много је заступљеније биолошко клонирање тих ступидних ентитета под маском човека.
…О овој врсти дегенеративне сорте „људске пасмине“ много се зна, али премало говори. Њихов самоубилачки нагон за истребљењем аутохтоне људске врсте до те мере је умрежен у њихов, ментални, координатни систем да свако здраворазумско биће подилази језа од њиховог постојања међу нама.
…Они се не могу описати у једном новинарском тексту, њихов утварни свет захтева сложене студије и континуирано проучавање. Ипак, у информативном смислу могли би се описати у једној реченици: „Генетски код ових нехуманоида није комплементаран људској врсти и нема ништа заједничко с нама – они, најједноставније речено, нису људи!“
Они који то, још, нису схватили – неће, више, ни имати времена!
…А они који јесу – нека буду спремни на затирање и прогон!
Али, Боху хвала – постоји Русија!
…Апсолутни и егзактни доказ да има Бога!!!

Људи се рађају, животиње – коте, а рибе – мресте!
…Политички идиоти се и коте, и мресте. Они немају способност рађања. Та, антропоидна, биолошка врста водоземних бескичмењака и сисара с анатомијом људског скелета у себи, размножава се индоктринарним узгојем и масовно тови за једнократну употребу.
…То су гњидолики примати људске врсте чија је улога, попут злоћудних тумора, да својим патолошким деловањем наруше и онемогуће свако складно и нормално функционисање живота.
Њихово се размножавање не одвија природним путем, већ селективно, плански и на брутално вештачки начин. Просто се клонирају, по потреби и наруџби, од стране енормно богате политичке олигархије – и тако се распоређују по свету и свим оним државама где се примети њихов кадровски дефицит.
…Додуше, финансијери тих модификованих троглодита имају великих проблема са њиховим когнитивним дефицитом, што се огледа кроз менталну ретардираност сваког политичара који служи свом огавном личном интересу, а не људској потреби да свако од нас социјализује свој живот.
Тако је Србија, својевремено, добила низ тих кривоклетних политичких крвопија попут: Вука Драшковића, Ненада Чанка, Соње Бисерко, Соње Лихт, Чедомира Јовановића, Борисa Тадића, Лабуса, Ђелића, Коштунице, Панића, Динкића, Дулића, Лилића, Кораћа, Кандићке и осталих патолошких сплачина с именом и презименом достојним једино презира.
…Елем!
Овај свет у којем живимо подељен је на, само, две категорије становништва – енормно богате и све остале. То је једина и суштинска подела људског рода, све друге поделе су вештачке и измишљене да се „Власи не би досетили“!
…Јер, „Власи“ морају да се држе далеко од истине, удаљени једни од других као свемирска сазвежђа – и морају бити посвађани сами са собом како ништа не би схватили и разумели. То је главни принцип по којем мора да функционише биолошки сат хомосапиенсовог интелекта.
Све друго било би погубно за оне који њиме манипулишу и владају. Било би поражавајуће за наше освајаче и колонизаторе. Јер, човеку као врсти, ни по коју цену се не сме дати слобода, из најпростијег разлога – зато што је његов свет нападнут, а он о томе не сме имати појма!
Људска цивилизација је пројекат који се не сме остварити, јер није предвиђено да инфериорни владају супериорнијима од себе. У преднацрту нашег псеудоживота заглупљеним и слуђеним бићима није допуштено да изживе своју слободу.
…А, то што у овој маси светине има и нешто разборитијег света – очигледно, није довољно да будемо амнестирани од глупости. И зато смо, ђутуре, стрпани у исту канту за ђубре у коју се бацају све могуће цивилизацијске помије, којима се хране хомосапиенс-свиње на врху крваве политичке пирамиде моћи!
…Наша додатна несрећа је што су покварени и моћни, већ дуги низ година, приватни власници наше голе егзистенције и ојађеног живота.
Bagra…Планета Земља је вештачка лабораторија симулације људског живљења, а људска бића која се на њој рађају и умиру нису ништа више од белих пацова у кавезу „франкенштајнове собе“.
Јесте – има Бога и он је у сваком од нас!
…Али, проблем је у томе што Он није онакав каквим га ми поимамо у свом огољеном бићу и свој својој биолошкој несавршености. Господ није фолколор ни церемонија, није од нељудске речи а још мање је саздан од Јудиног мишљења.
Богу није стало до нашег молитвеника у руци, а још мање до милодара на црквеној икони – Он скрозира наше биће кроз „образ“ наше душе и гледа нам у карактер.
Бог јесте смисао нашег постојања и само служећи Њему у себи, и служећи другима кроз себе, можемо стићи до краја свог пута слободни и бесмртни.
Од нас милион – можда ће један успети!

…А, да ме не би погрешно схватили – не, ја ни за себе не гарантујем!
…Далеко је, и предалеко, сунце из ове рупе кртичњака што чини наш свет!

Србија у овом часу који, до душе, вековима траје, дели судбину свих држава света. Свака земља, без обзира на суверенитет, јер њега у овом праисторијском тренутку нема ни једна сем Русије и Кине; дакле – свака земља под овом капом небеском гигантски је рибњак у којем се мресте политички идиоти и водоземни паразити свих могућих и немогућих врста хомосапиенс-глодара и гмизаваца.
Можда је ова реченица по мало конфузно срочена, али мисао је јасна као пролетњи дан!
…Јасна, истинита и непорецива !
…И толико сурова да је ни један цинизам, и ни једна негација, убити не могу – нажалост!

У овом случају, бавићу се својим идентитетом – дакле, описом своје куће „Србије“ и спаљеног амбара свог радосног детињства у антидржави „Хрватској“. И нека ми буде допуштено да у овом моменту не објашњавам наводнике којима сам обележио те две своје, крваве и незацељене, катастарске бразготине!

Горња слика представља визуелни портрет свенародне српске пропасти и бескрајну дубину пострадања Србије као државе у овом тренутку...   Ове мрачне амфибије српске политике експресни су и бесцарински увоз из пакла!    ...Ти андрогени примати, (у преводу: мушки хормон у женском телу) запатили су се данас широм света – посебно у сфери политичке идиотизације друштва.     Егземплари на горњој слици приказују само један молекул репрезентативних примерака - како изгледају и на шта личе српски профили политичких идиота из београдског мрестилишта „Serbia – Soroš“.    Пажљиво око аутоматски примећује феминизираност мушкости услед енормне количине естрогена (женског хормона у мушком телу) , а код супротног пола који, наводно, носи сукњу – најезду мушког хормона тестостeрoна, суштински одговорног за политички дебилитет људске расе.   Историја психопатије не памти већи и страшнији душевни поремећај код тзв. „нормалних људи“, а савесни аналитичари будућих времена имаће пуне руке посла да дешифрују разлоге који су иницирали овај, тренутни, самоубилачки колапс људске свести.    Све, ипак, говори у прилог томе да је човек као људско биће, тренутно, у рукама генетичке франкенштајнизације – и после овог напада на његов суштински идентитет, човеков свет више никада неће остати исти.   Уколико својим моралним бићем не превазиђемо вештачки изазвану епидемију зла и неморала унутар себе – иза нас неће остати ништа, па чак ни археолошки трагови да смо некада постојали као народ. Проћи ћемо горе него Инке и Атлантиђани, заједно!   А једини начин да се спасимо, састоји се у томе да релативизујемо улогу новца у свом животу. И, наравно – да исушимо сва политичка мрестилишта у Србији и тако своја будућа поколења ослободимо неподношљиве хипотеке ропства.   ...Стигла су последња времена! Постало је крајње неподношљиво и неиздрживо ово богохулно идолопоклонство које многи међу нама гаје према убицама својим.   Људи, схватите најзад да су наши животи и животи наше деце вреднији од сваке мртве будућности коју нам ови зликовци обећавају и нуде!   И схватите већ једном, ми немамо другог избора – ми, или они!!!

Горња слика представља визуелни портрет свенародне српске пропасти и бескрајну дубину пострадања Србије као државе у овом тренутку…
Ове мрачне амфибије српске политике експресни су и бесцарински увоз из пакла!
…Ти андрогени примати, (у преводу: мушки хормон у женском телу) запатили су се данас широм света – посебно у сфери политичке идиотизације друштва.
Егземплари на горњој слици приказују само један молекул репрезентативних примерака – како изгледају и на шта личе српски профили политичких идиота из београдског мрестилишта „Serbia – Soroš“.
Пажљиво око аутоматски примећује феминизираност мушкости услед енормне количине естрогена (женског хормона у мушком телу) , а код супротног пола који, наводно, носи сукњу – најезду мушког хормона тестостeрoна, суштински одговорног за политички дебилитет људске расе.
Историја психопатије не памти већи и страшнији душевни поремећај код тзв. „нормалних људи“, а савесни аналитичари будућих времена имаће пуне руке посла да дешифрују разлоге који су иницирали овај, тренутни, самоубилачки колапс људске свести.
Све, ипак, говори у прилог томе да је човек као људско биће, тренутно, у рукама генетичке франкенштајнизације – и после овог напада на његов суштински идентитет, човеков свет више никада неће остати исти.
Уколико својим моралним бићем не превазиђемо вештачки изазвану епидемију зла и неморала унутар себе – иза нас неће остати ништа, па чак ни археолошки трагови да смо некада постојали као народ. Проћи ћемо горе него Инке и Атлантиђани, заједно!
А једини начин да се спасимо, састоји се у томе да релативизујемо улогу новца у свом животу. И, наравно – да исушимо сва политичка мрестилишта у Србији и тако своја будућа поколења ослободимо неподношљиве хипотеке ропства.
…Стигла су последња времена! Постало је крајње неподношљиво и неиздрживо ово богохулно идолопоклонство које многи међу нама гаје према убицама својим.
Људи, схватите најзад да су наши животи и животи наше деце вреднији од сваке мртве будућности коју нам ови зликовци обећавају и нуде!
И схватите већ једном, ми немамо другог избора – ми, или они!!!

Србија и Хрватска, ма колико год то звучало дегутантно и перверзно када се изговарају заједно, у овом часу тешко болесне историје, имају исту судбину – деле исти горки залогај, исту ону отровну јабуку коју је загризла лепа и наивна Снежана из бајке о седам патуљака.
Србија и Хрватска одавно су претворене у вештачки рибњак у којем се мресте све могуће врсте политичких идиота, дебила и кретена. Свет тих наказних водоземних примата, тих гмизајућих амфибија дише пуним плућима само док чине злочин, а чим их уловиш и супротставиш им се силом – истог часа продишу на шкрге. То је раритетни и вештачки узгојен род гмизаваца који истовремено ходају, гмижу и пливају.
…Ходају као сурогати људског рода.
…Гмижу као духовне глисте о којима савремени биолози још не знају ништа.
…И пливају као грабежљиве ајкуле – увек и само, када су у јату својих сродника. Апсолутно никада не пливају у супротном правцу од „речне“ (друштвене) струје која их носи – и увек, непогрешиво, следе ток својих личних интереса.
…Ти одвратни саламандери у људској кожи имају савршени инстинкт за лично преживљавање и врхунски таленат за налажење алибија уколико их се оптужи за почињени злочин.

Уосталом, може ли неко да уочи разлику између Чеде Јовановића из Србије и Бранимира Главаша из Хрватске, између Ненада Чанка из Новог Сада и Стјепана Месића из Загреба, између Јадранке Косор и Борке Павићевић, Колинде Грабар Китаровић и Соње Лихт?!
…Могао бих да набрајам до судњег дана!
Сви они имају истог ментора, истог послодавца и заједничког газду који их плаћа по лавежу и степену лојалности. Наравно, највише по оствареној кубикажи мржње коју су у стању да почине својим злочиначким подухватом у окружењу које им је дато под ингеренцију.
Себастијан Курц, Хавијер Солана, Тони Блер, Вили Вимер, лорд Карингтон, Фрањо Туђман, Алија Изетбеговић, Зоран Милановић, Борис Тадић, Вук Драшковић, Шиме Џодан, Драган Шутановац, Јосип Бољковац…, – Господе, Боже, краја им нема!!!
Све те авети из нашег рибњака, све те жабе-крастаче, ти гнусни даждевњаци, безрепи водоземци, плутајуће ларве и мрмољци, вештаки се узгајају на нашем буњишту иза штале, где одлажемо крављу балегу, и веровали или не – баш они, такви никакви и тако одвратни какви јесу; баш те наказе и протуве владају нашим слуђеним животима.

…И, ко је за то крив?!
…Они?!
…Маа, глупости, то је „моторна будалаштина“ – што би рекао лидер „Здравог разума“, бласфемични Шојић.
…Не!!!
…Криви смо ми!

„…Нису кривци депресивци, луде и психопате, што су рушили – па сада нам нуде лопате!
…Криви смо ми што смо их пустили!
…Нису криви седативи што их нису спутали, криви смо ми који смо ћутали!“
(Ђорђе Балашевић)

Vulin-Nikolic…Да, криви смо ми!
…Ви, који ово читате – и ја који о томе пишем!
…Не, није поза и не говорим то реда ради – само да бих театрално изигравао жртвеног магарца (не јарца)!
…Ми од пера, ми смо највећи кривци за стање у земљи и колапс у држави!
…И криви су глумци свих српских позоришта којима је важна само редовна исплата „хранарине“ и улога на филму и телевизији!
…Криви су „певачи и трубачи“ те огавне љубичасте културе, и сви они који се не скидају са фреквенције простаклука „Пинк телевизије“!
…Криви су професори Универзитета, адвокати и судије!
…Крива је полиција, која брани уставни поредак сваке издајничке власти што се финансира новцем банака које нас пљачкају на све могуће и немогуће начине!
…Крив је бирократски апарат државе Србије којем је важнија његова радна књижица од судбине државе која се распада!
…Криви су неписмени и корумпирани новинари који служе свакој издајничкој власти на политичком небу оскрнављене Србије!
…Криви су спортисти који свакој српској, бесрамној, властели дају легитимитет својим међународним победама и тако државу на самрти читавом свету представљају као срећну и просперитетну заједницу народа.
…Криве су све државне институције које живе од политичке милостиње, а на грбачи похараног и опљачканог народа граде бољи свет једино за себе!
…И криви су сви осим радника, сељака и пензионера, јер се они у читавом овом галиматијасу ужаса најмање питају!
Да, много је криваца на овом српском броду што тоне – јер, ми смо кормило свог живота и државе препустили у руке убогој сорти политичке идиотократије. Својим личним кукавичлуком озаконили смо свако њихово право на непочинство и злочин против себе, самих!
Својом личном надменошћу убили смо своју супериорност и вођење државе препустили у надлежност инфериорним психопатама, биолошким утварама с убијеним осећајем за морал и стид. Они Бога доживљавају као веш-машину за прање своје смрдљиве савести, а маску коју носе образом за вишекратну употребу.

…Оо, дааа!
…Криви смо ми – црви и кедери, чијом несрећом се хране предатори наши у овом вештачком мрестилишту којег својом државом зовемо!
…И крива је матер што нас, такве какви смо, није псима бацила!
…Да је клупко конца родила – веће би користи имала!

…Чак, и то би било боље него што смо залогај на трпези монструма – тих лажних спаситеља, својих!

Е, моја мила и покојна бако – само кад би знала колико си била у праву!!!

…И зато, нека су благословени сви они који се још сећају гнева својих предака!
…Ако преживимо ово невреме срама, биће то – због њих!

Нека је лака црна земља нашој живој срамоти, која овим светом хода без образа и стида!!!

Франкфурт; 19. јануар. 2016. на Богојављење

Коментари (2)

 1. SIKIRA каже:

  srbija treba da se izvuce iz zimskog sna. dosta spavala

 2. Đorđe каже:

  Većina naroda ima ropski mentalitet, samo drastični događaji (imate 30-40 000 koji žive “lepo” i još neku manjinu mnogo imućnijih, a ostali se snalaze, što im odgovara) mogu da promene trenutnu beznadežnu situaciju (atentati, prevrati, rat i sl…)

  ps. nisam komunista al nisam ni da neko ima sve a za ostale “popni se skloni i merdevine jeb** ostale”

Напиши коментар