Република Српска

Конкурс за упис кадета VI класе основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције

Министарство унутрашњих послова Републике Српске расписало је данас конкурс за упис кадета VI класе основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције у Јединицу за основну обуку – Полицијску академију Бања Лука.

SJP_04

Конкурсом су прописани општи и посебни услови (да има најмање 18, а највише 25 година старости, да је физички и психички спосoбан за рад и да посједује возачку дозволу „Б“ категорије). Кандидати који испуњавају услове треба да прођу тестирање у екстремним психо-физичким условима тзв. дрил. Како изгледа сам дрил заинтересовани кандидати могу да погледају на Јутјуб (Youtube) каналу МУП-а РС:

У VI класу основне полицијске обуке за припаднике Специјалне јединице полиције уписаће се 40 кадета са којима ће МУП Републике Српске закључити посебни уговор о регулисању међусобних обавеза.

Све потребне информације заинтересовани кандидати могу добити на интернет страници Управе за полицијско образовање www.education.muprs.org и у Јединици за основну обуку – Полицијској академији на бројеве телефона 051/333-651 и 051/333-606.

Рок за предају пријава је 15 дана од дана објављивања.

SJP_01

SJP_02

SJP_03

SJP_05

SJP_06

SJP_07

Коментари (1)

  1. diverzant каже:

    steta sto je samo do 25g

Напиши коментар