Србија

Издаја

Пише: Бранко Драгаш

Српски политичари су битанге и барабе. Сви одреда. Морам бити овако отворен. Не могу да бирам речи. Сви који се баве данас у Србији политиком то раде из личног интереса. Пошто су неспособни да зараде новац на тржишту, пошто никада ништа корисно нису радили у животу, пошто су полтрони, љигавци, докоњаци, преваранти, моралне протуве, сецикесе, шибицари и психопаталошки лудаци, онда су они идеални за врбовање, уцењивање и свакојаке притиске од стране тајних служби ЕУ и Империје у растројству. Идеални су јер су похлепни и сујетни. Идеални су јер су ушли у политику да зараде паре. Никаквог идеала немају. Никаквог моралног кодекса.

Већ сам овде писао да криминалци, са којима никада не сме да се ради никакав бизнис, имају кодекс кога се придржавају. Какав- такав, али је кодекс кога поштују. Политичари ништа не поштују. Политичари немају никакав морални оквир. Политичари су скотови и продане душе.Направили су такав политички систем који одговара само њима.

Створили су од нашег друштвеног живота смрдљиву баруштину, клоаку, септичку јаму и транзициону, еуропску канализациону мрежу кроз коју тутње политичке протуве, њихове силиконске курветине, кафанске радодајке, спонзоруше са сплавова, порно диве, медијске дроље, водитељке из свих поза, тутње муцави и искомплексирани тајкуни, паланачки ђилкоши и плејбој дрипци, пљачкаши државних каса, краљеви шећера, дувана, медија, путева и плодних ораница, тутње жестоки момци од тоалет папира, слинаве плачипичке што друкају у полицији све и свакога, јер их је Служба створила и Служба их и ликвидира, тутње јапијевци нацисти који се клањају бангстерима са Вол Стрита, зликовцима из Пентагона, криминалцима из Беле куће, проституткама из Холивуда и бриселским сатрапима, тутње невладине преплаћене протуве, профи плаћеници отетим новцем колонизатора, који су рентирани да по истом сценарију уништавају државе и нације, да разоре национални идентитет и културу, те наказе наше транзиције који су давно продали сва своја уверења и принципе,тутње естрадни професори универзитета, слуге сваког режима, плагијатори, кетмани, полтрони и интелектуални одроди, који никада ништа нису створили, него само пресипају из шупљег у празно и то добро наплаћују, који живе на државним јаслама а богате се на политичким тезгама, који мењају политичке странке као прљаве чарапе, тутње наши уважени какадемици, позлаћени попови педофили и педери, ухваћени у загрљају подметнутих клинаца Службе, тутње празноглави политички аналитичари, брбљивци, мрсомуди и набигузнице што пељеше државне касе, клепетаре новинари, успешни понављачи и јавне проститутке, који гостују у својим емисијама а домаћини су у туђим; тутњи кроз нашу транзициону трагедију читава та булумента прдомацоња и луфтгуза, љигаваца и бескичмењака, јајара и клептомана, пробисвета и шверцера, читава та хорда европских варвара, који се клањају вавилонском Бриселу, тој кули од карата која се руши, читава та банда лоботомираних идиота, тутње у помамном игроказу и урличу из свег гласа да данас треба прихватити реалност, да морамо бити окрутно прагматични, да је најважнија наша свакодневица, усе, насе и подасе, те како ће неки дебил у Фарми или Великом брату показати своје набрекло споловило или нека белосветска пракљача, обнажене, силиконске груди, урлају да је најважније да гледамо у будућност и да због свега тога, нарочито због будућности показивања гениталија младом нараштају и громогласне грмљавине дебелог црева, које се уздиже на пиједастал врховног транзиционог и реформског естрадног успеха, треба одмах, истог тренутка, не часећи часа, да прихватимо Споразум о признавању независне државе Косово, кршећи сва уставна начела, погазимо све законе, треба да издамо наших 250.000 браће и сестара.
Треба да их оставимо да живе у концентрационом логору, док сви не буду побијени или исељени, док им органе не буду продавали на светским пијацама, треба да сагнемо главе пред једним срамним и неписменим докуметом, да понизно стојимо и чекамо усрани Датум нашег самоубилачког вешања, треба да паднемо у кникс поклону пред новом политичком звездом и идолом острашћених амбасадорки у пензији, свемоћним узурпатором и медијским тиранином Ацом Драмосером, неиживљеним и уцењеним клинцем, који је умислио да се бриселске заставе парадно постројавају баш због њега, који је падао у загрљаје шеику, верујући да шеика није послала Тајна служба Великог Брата, него да је дошао зато што је Аца Драмосер европски будиста, који је сахранио на граници Карловац-Карлобаг-Огулин -Вировитица свој ратнохушлаћки радикални шовинизам и који нас данас, избезумљен од страха и сопственог лудила, убеђује да граница није граница, да Косово није признато, да параф на Споразум не значи издају и да ће НАТО снаге бранити интерес Срба, да неће бити геноцида над нашим народом и црквом, да неће палити дивљаци предренесансне српске фреске копати очи нашим иконама и да ће их сигурно заштитити од терористичког злочинца Хашима Тачија.
НАТО који нас је бомбардовао осиромашеним уранијумом. НАТО је гарант предаје Космета. Господо другови, ви који данас подржавате издајничку владу и који их правдате да нису друго ништа могли да учине, да нам треба Датум, јер ћемо остати гладни и без пензија, ви, господо другови, који гласате за њих сте гори од њих.
Зашто подржавате злочинце и издајнике? Нећете сачувати своје плате и пензије. ЕУ вам неће исплаћивати плате и пензије. Одрицањем од Косова и прихватањем реалности ватра ће доспети и до вашег дома и ваших примања. Уколико се не побунимо и не сменимо издајничку владу и не судимо политичарима због велеиздаје, уколико се набијемо у своју сиромашну и жалосну свакодневницу, верујући да ћемо тако некако успети да животаримо, уколико пристанемо на издају Космета, зачудићемо се којом брзином ће нам бити испоручено да морамо да федерализујемо Србију и да федералним јединицима: прешевска долина, Санџак и Војводина дамо право да се отцепе од Србије и тако, коначно, остваре сан шизофрених управљача света да се Србија раскомада и да Срби буду набијени под једну разгранату шљиву. То је сценарио који нас очекује.
Читав XИX век је протекао у нашем националном буђењу, ослобађању и обнови државности. Читав XX век је протекао у нашој крвавој трагедији. Оптужили су нас да смо реметилачки фактор на Балкану и да морамо бити раскомадани, јер смо 7522 године на нашим огњиштима, јер смо Божији народ страдалника, јер смо слободарски народ, интелигентан, добар и наиван, који је прозрео покварене намере Фамилије и који отворено шири покрет отпора против корпоративног фашизма. Фамилија хоће да нас казни тако што нас је окупирала изнутра. Поробила нас је лажном представничком демократијом и медијским спиновањем јавности. Једини начин да се спасимо је да се супроставимо и побунимо.
Немојте да гласате за политичаре више никада. Свакога ко се бавио политиком треба ставити у политички карантин да се дезинфекује од опасних и штетних вируса. На оне који су били политичке вође треба применити политички остракизам и забранити им да се баве политиком. Свим политичарима, тајкунима и криминалцима треба конфисковати по закону сву отету имовину. Издајнике треба осудити на доживотну робију због велеиздаје државе.
То је пример осталим политичарима да не смеју да се играју и коцкају са судбином државе и народа. Опомињао сам у мају прошле године да су се Курта и Мурта договорили. Данас је све јасно. Стране Тајне службе су врхунски одрадиле свој посао. Све је изрежирано и глумци играју припремљене улоге. Грађани Србије, браћо и сестре у расејању, немојте поново да наседате на преваре. Не можемо са промашеним политичким дилетантима да спасимо Србију.
Не вреди нам побуна на улицама, за коју се залажем, ако је води надмени, неспособни и метиљави Коштуница. Тај успорени филм смо већ гледали и видели смо Коштуничине пулене како пљачкају и задужују Србију. Тај Коштуница је пустио економског убицу Динкића да настави свој злочин према нашој привреди. Тај Коштуница је испоручивао наше људе у Хаг.
Тај Коштуница је направио највећи спољнотрговински дефицит у историји Србије. Тај Коштуница је продавао Ц маркет из свог кабинета битангама и тајкунима. Тај Коштуница је идеолог вербалног легализма. Чорбине чорбе чорба.
Због пређашњих заслуга предлажем да га ставимо за председника Уставног суда и то је једино што он зна да ради. За спас Србије треба нам нови друштвени концепт и нови људи. Нама треба способност Ли Кун Ју, легендарног политичара који је створио Сингапур, који влада од 1959 и који је донео Сингапуру 56.000 долара по глави становника, што је, реално посматрано, 28 пута већи доходак по глави становника од Србије. Сингапур је за 30 година успео да се развије као земље које су се развијале 200 година.
Нудим вама, грађанима Србије, да се за 10 година развијемо као развијене земље за 100 година. Уместо да БДП буде реалан 16 милијарди евра, можемо за десет година да достигнемо 220 милијарди евра годишње. Србија то може. Имамо све потенцијале за такав убрзани развој. Потребно је променити политички систем. Морамо зауставити ово срљање у пропаст и наметнуту велеиздају. Најбољи начин је да се у првој фази, политичкој фази за припрему економског развоја, направи јединствен – НАЦИОНАЛНИ ФРОНТ. Поделићемо се само у две колоне: једне који продају и издају Србију и другу колону, оне који воле Србију и желе да живе у модерној, богатој, слободној, праведној и уређеној Србији у политичком систему дигиталне-директне демократије.
Требају нам нови људи који имају нову политичку идеју. Нови људи који ће одбити издајнички Споразум, који ће зауставити наше срљање у пропалу ЕУ, који ће питање Космета вратити под окриље УН, који ће имати савезнике у Русији и Кини, који ће Србију градити као независну државу, који никада неће признати независност Косова, који ће модернизовати Србију, изградити институције, искоренити корупцију, створити јаку војску, покренути домаћу производњу, запослити све који хоће да раде, вратити наше људе из расејања, смањити све порезе, створити јефтину и ефикасну државну управу, искоренити сиромаштво и створити богату државу и богате грађана.
У таквим промењеним друштвеним околностима Срби на Космету ће бити запослени у својим компанијама, имаће велики стандард, здравствену и социјалну заштиту, модерно образовање, биће отворени према свету и свим другим народима и културама.
У таквој Србији желе да живе наши грађани. То је будућност која Србији треба. Не може се градити боља будућност на превари, лажи, обманама и издаји. Аца Драмосер најављује референдум. Може референдум, али после сређивања бирачких спискова, укључивања грађана из расејања и постављања правила игре за спровођење референдума, да нам се десило оно што већ сада имамо уцењивање сиромашних и опљачканих грађана, ширење страха да неће бити плата и пензија и понављање атмосфере из времена када Аца Драмосер био радикални шовиниста. Једини начин да спречимо нову превару на референдуму је грађански покрет отпора издаји. Тај нови политички покрет не смеју да воде рециклирани политичари из прошлости.
Нова политика за нове људе. Одбрана Србије, Републике и Слободе од плаћених издајника. Србија то мора да уради. Морамо да победимо сами себе и спасимо Србију нових издаја.

Коментари (5)

 1. Slave каже:

  Ovo je veleizdaja cim se dozvoljavaju tzv kosovski zakoni na tlu juzne Srbije t.j. na Kosovu i Metohiji. Ni u snu nisam mogao da si zamislim da ce nas Dacic, Vucic i Nilolic tako izigrati i poniziti samo zbog jednog datum za ulazak u jednoj propaloj uniji koja ima samo za cilj da nas unazadi i rasparca. Nemci jos uvek nemogu da prebole prvi i drugi svetski rat…!!! KOSOVO IS SERBIA

 2. Nikola Isakovic каже:

  Ovo treba da se procita pred milion srba,ako nas pravih srba ima toliko.

 3. chedo zenga каже:

  Свака је на месту,као Његошу!

 4. Srbin! каже:

  Odlican tekst i treba ga siriti svud po Srbiji i to na razne nacine da ne mogu da ga uniste! Svaka cast brate Dragas.

 5. мики каже:

  Издаја националних интереса креће од нашег врлог краља након победе у I Светском рату.
  Насео је на добро осмишљену тактику западних савезника који су добро испланирали и израчунали да стварање Велике Србије треба осујетити.
  Последице тог првог корака су омогућиле у II Светском рату уобличавање другог корака а то је смањење српске државности.
  90% свих учесника у борби против окупатора је чинио српски народ. На заседању АВНОЈ-а је учињен први корак на разбијању србске државности.
  Направљена р. Хрватска и БиХ тако што је српски народ у Крајини подељен између те две новонастале републике тако да је постао мањина.
  Западни Срем, јужна Барања ушле у састав такозване р. Хрватске, створена покрајина Косово чији су ратни насељеници по Хашкој конвенцији требали бити враћени у Албанију.

  Србија мора написати ново начертаније – ставити себи за циљ враћање свих српских територија под капу Србије.
  Учити децу од малена ко им шта мисли у окружењу а не лагати их, гурати главу ко ној у песак.
  Развијати патриотизам, ратнички слободарски дух наслеђен од предака.
  Обавезно тумачење свих светских прилика и чекање правог историјског тренутка за остварење тих циљева.

Напиши коментар