понедељак, 6. 02. 2023.

Генерал Лазаревић је свој крст носио часно!

Пише: Миле ЈСО

Генерал Владимир Лазаревић, који је свој крст часно носио и на Космету и у вашем јебеном Хагу, одслужио 14 година ни крив ни дужан, не може предавати на нашој Војној академији.

Он нема право на живот, јер вас је зајебавао 1998. и 1999. доље на Космету, гађали сте макете од папира и дрвета, нисте могли провалити преко границе са шиптарима, зато што је на тој планини залегло пар стотина дјеце од двадесетак година.

Боле вас Кошаре и Морине, боли вас јер смо разбуцали ваше ратне злочинце Тачија, Харадинаја, Чекуа, Селимија и осталу шиптарску багру…

Та ваша багра може бити у политици, нема везе што су мало убијали, мало вам продали српске органе, мало клали српску дјецу…

Бојите се да ће генерал Лазаревић научити опет неку нашу дјецу која ће вам се супроставити, и да ће се појавити неки нови Лазаревићи, Павковићи, Делићи… ‘Оће, џаба вам труд…


Мајицу ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ можете наручити овде




6 коментара

 1. rajko

  Лазаревић
  Наш понос
  име које ће остати записано златним словима
  Даће Бог да своје богато искуство пренесе нашој војсци
  Живела наша Србија

  1. dragan

   nisu ni svesni da se svakog trena negdje u Srbiji rodi neki novi Lazarević i samo je pitanje trenutka kada će se desiti da u njemu proradi to nešto što će ga postaviti na mjesto gde je General tako ćasno i korektno obavljao ono za šta je školovan ali i ono što mu je dato da ovdje može da živjeti ,staro i mlado .

 2. Dragan Simic

  Mogu da menjaju i postavljaju pedere i lezbejke za predsednika i premijere, ko bude potpisao izdaju Kosmeta, ruka mu se osušila kojom bude potpisivao.

 3. Томо

  Част је бити исписник овом великом човеку, војнику, официру, официрчини, људини. Драги генерале патили смо кад су те издали и испоручили, поносни смо што си опет са нама жив нам и здрав био !!!

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *