Србија

Где ти је Мишковић, Вучићу?

Сад се јасно види лаж Вучићеве борбе против корупције и паралажа правде млађаног министра Селаковића.

После седам месеци притвора на слободу је пуштен најпознатији српски тајкун Мирослав Мишковић, уз јемство од 12 милиона евра у случају да побегне из земље. У времену криминализоване власти и медијског мрака ниједна политичка странка, као и нити један велики медиј, нису смели да поставе ниједно логично питање министру правде Селаковићу и првом потпредседнику Владе Вучићу:

1. Да ли је ових седам месеци Мишковићевог притвора служило само у сврху што дужег прављења медијског ореола борца против криминала и корупције око личности Александра Вучића?

2. Зашто за то време није већ почело суђење Мишковићу и зашто је за то суђење потребно наредних најмање годину и по дана?

3. Шта раде Тужилаштво и судови у Србији, а шта ради министар Селаковић који је добио прелазну оцену и остао у Влади, вероватно као, уз председника Скупштине Србије Небојшу Стефановића, најбољи послушник Александра Вучића?

4. Ко је за време Мишковићевог одсуства преузео српско тржиште и да ли се у успех ове Владе убраја и то да српске тајкуне мења хрватским?

5. Где су резултати истраге о мафијашким везама премијера Дачића и читавог његовог страначког окружења?

6. Где су истраге, оптужнице и суђења за макар једног жутог тајкуна који је ојадио Србију – Дулића, Влаховића, Цветковића, Ђелића, Шутановца, Ђиласа, или их то можда спремате за министре у будућој Влади СНС и ДС?

7. Да нећете можда и Мишковића да предложите у реконструисану Владу за нпр. Министра тајкунизације?

8. Кога више Ви, господо на власти, лажете и фолирате?

После велике медијске фарсе са притвором Мирослава Мишковића, који је за све то време у затвору држао колегијуме директора својих фирми и постао још богатији, јасно је да Мишко и даље вози, а народ опет испаде наиван и преварен.

Информативна служба Покрета Двери

Коментари (1)

  1. Zoran каже:

    На жалост, цела оваква Србија, је као цртани филм .

Напиши коментар