Досије

Гардисте су у Топчидеру убили агенти хрватске обавештајне службе!

Академик Смиља Аврамов саопштила је да су гардисте у Топчидеру убили агенти хрватске обавештајне службе.

gardisti

Учинила је то за време разговора у Београду на тему „Србија и Трилатерала“ који је организовао Покрет за Србију. У ширем контексту у којем је прво указала да је 1976. Године дошло до тајних преговора САД, Ватикана и Немачке на којима је донета стратешка одлука да се разбије Југославија.

Тито је о тој одлуци био одмах обавештен, захваљујући тадашњем шефу контраобавештајне службе који је – захваљујући за то време најсавршенијим прислушним уређајима којима је располагао – успео да те тајне разговоре сними. Потом је, како је рекла, наставио свој посао и о свему написао књигу од 950 страница која не може да се нађе у слободној продаји.

Како је академик Аврамов нагласила, њен аутор је „рашчистио и Сребреницу, и Вуковар, и Сарајево“. Чак је разјаснио и убиство двојице гардиста у Топчидеру.

„Он има снимљене разговоре хрватских обавештајаца који су убили ту двојицу гардиста. Има то на траци. И зато је данас веома угрожен“ – нагласила је.

Претходно је, поред осталог, указала да Трилатерална комисија има за циљ федерализацију целог света са успостављањем „светске владе“. За то располаже „неограниченим средствима“.

За њу је разбијање Југославије било пробни камен за разбијање СССР чији је простор Трилатерала прво планирала да разбије на три, па на седам, а на 15-16 држава.

Аврамов је оценила да је Трилатерала задовољна оним што је досад учинила у Србији, али и упозорила – да ће радити на даљем разарању наше земље.

То је део ширег пројекта тоталне елиминације православља као препреке даљој глобализацији и успотављању светске владе под контролом водећих западних корпорација, држава и тајних друштава.

 

Извор: Факти

Напиши коментар