субота, 25. 03. 2023.

Ескадрила ЈСО
14 коментара

 1. Aleksandar

  ovo jepreuzela vojska srbije i sveostalo sto suimali.Isto tako i odrzvanje,ali isto tako inadoknadu samo sepitam da li su uopste to dobili.Jer jebio potpisan ugovor opredaji tih helikopetra i sve sto jepreuzela vojska srbije i d aima u svom naoruzanju.

 2. Hitman

  Sve se bojim da je iko išta popisivao i potpisivao. Mislim da je Bell helikopter završio u rukama MUP-a, i da je namenjen PTJ-u i Žandarmeriji. Gde li su nestale puške “FAMAS”, jel bi znao ko da kaže?

 3. 124C41

  Шта се десило са ова два Ми-24, нису их ваљда продали или уништили? Ја сам чуо да су стационирани на аеродрому у Батајници и да су у саставу Специјалне Бригаде али то нико не може да ми потврди.

  1. Hitman

   Predati su vojsci. E sad da li im služe kao ukras ili ih stvarno koriste, nepoznato je 🙂 Kako naša vojska sve više ide prema NATO-u, a MI-24 nije po njihovom standardu, ne bi me čudilo da je ovo prvo u pitanju. A šteta je za te helikoptere, zaista.

   1. ЈЕДИНИЦА

    Познато је… По наређењу ШуНАТОвца (док је био министар одбране) оба хеликоптера Ми-24В су запуштена до те мере да сада нису употребљива, војска се понашала према њима као према старом гвожђу, уместо да су се радовали што су добили на поклон два најбоља борбена хеликоптера у свету!

 4. Jozza

  Lično sam bio u obezbeđenju kad su dovoženi u bazu 2006-te. Par godina su bili u hangaru i čekali remont, ali je država odustala od remonta. Tužno i glupo u isto vreme. Došla nam glave “demokratija”.

 5. vucho

  Nije ih vojska unistila niti zapustila. Svisu oni bili u planu za remont i slucno, kao i sve vojno, ali koliko para toliko muzije. Pare ne odobrava i sa njima raspolaze kako hoce vojska vec ovi gore u foteljama. Zalosno je sto je dosta toga propalo sto je vredno, alu tu ima najmanje odgovornosti vojske. U vojsci se sve planira i predlaze, a to neko u vrhu usvaja ili ne i za isto daje pare ili NE.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *