Фото галерија

Ескадрила ЈСО

Коментари (14)

 1. vucho каже:

  Nije ih vojska unistila niti zapustila. Svisu oni bili u planu za remont i slucno, kao i sve vojno, ali koliko para toliko muzije. Pare ne odobrava i sa njima raspolaze kako hoce vojska vec ovi gore u foteljama. Zalosno je sto je dosta toga propalo sto je vredno, alu tu ima najmanje odgovornosti vojske. U vojsci se sve planira i predlaze, a to neko u vrhu usvaja ili ne i za isto daje pare ili NE.

 2. Jozza каже:

  Lično sam bio u obezbeđenju kad su dovoženi u bazu 2006-te. Par godina su bili u hangaru i čekali remont, ali je država odustala od remonta. Tužno i glupo u isto vreme. Došla nam glave “demokratija”.

 3. GROMOVNIK-Ilija каже:

  https://www.flickr.com/photos/dimitrijeostojic/20565628876/
  Evo vam mi24 oba komada trunu na otvorenom kao ne moze da se koristi zbog knjizice…(cisto sranje)

 4. Delija каже:

  imate neku grupu ili stranicu na facebook-u preko koje bi mogli i tamo da vas pratimo? najjaci ste!

 5. 124C41 каже:

  Шта се десило са ова два Ми-24, нису их ваљда продали или уништили? Ја сам чуо да су стационирани на аеродрому у Батајници и да су у саставу Специјалне Бригаде али то нико не може да ми потврди.

  1. Hitman каже:

   Predati su vojsci. E sad da li im služe kao ukras ili ih stvarno koriste, nepoznato je 🙂 Kako naša vojska sve više ide prema NATO-u, a MI-24 nije po njihovom standardu, ne bi me čudilo da je ovo prvo u pitanju. A šteta je za te helikoptere, zaista.

   1. ЈЕДИНИЦА каже:

    Познато је… По наређењу ШуНАТОвца (док је био министар одбране) оба хеликоптера Ми-24В су запуштена до те мере да сада нису употребљива, војска се понашала према њима као према старом гвожђу, уместо да су се радовали што су добили на поклон два најбоља борбена хеликоптера у свету!

  2. sasa каже:

   u batajnici su

 6. Hitman каже:

  Sve se bojim da je iko išta popisivao i potpisivao. Mislim da je Bell helikopter završio u rukama MUP-a, i da je namenjen PTJ-u i Žandarmeriji. Gde li su nestale puške “FAMAS”, jel bi znao ko da kaže?

  1. ЈЕДИНИЦА каже:

   Пушке „FAMAS“ нису нестале, користи их ПТЈ.

   1. Hitman каже:

    A šta se desilo sa modifikovanim vozilima, i celim voznim parkom? Hameri su otišli Žandarmeriji i PTJ-u, a ostalo?

    1. ЈЕДИНИЦА каже:

     Хамери нису отишли у Жандармерију, сви су у ПТЈ, остало је припало највише ПТЈ-у и нешто САЈ-у.

 7. Aleksandar каже:

  ovo jepreuzela vojska srbije i sveostalo sto suimali.Isto tako i odrzvanje,ali isto tako inadoknadu samo sepitam da li su uopste to dobili.Jer jebio potpisan ugovor opredaji tih helikopetra i sve sto jepreuzela vojska srbije i d aima u svom naoruzanju.

Напиши коментар