Србија

Ексклузивно: Исповест ЦИА плаћенице Сузане Грубјешић

Српски народни покрет НАШИ је дошао у посед видео снимка Сузане Грубјешић у којем се види како се на енглеском језику захваљује америчкој агенцији IRI – која је свуда у свету позната као оперативно тело CIA – на томе што су Г17 Плус више од деценије финансирали, обучавали им чланове странке и спонзорисали их током свих парламентарних и других избора.

Реч је о видео запису у којем Сузана Грубјешић признаје да је већ више од деценије деловање Млађана Динкића и његове странке (Г17+/УРС) од почетка до данас финансирано од стране Беле Куће преко оперативног CIA тела IRI (International Republican Institute).

Подсећамо јавност да СНП НАШИ већ месецима разоткривају политичке странке које финансира директно Бела Кућа, као и да плаћеничке странке у Србији од својих бирача вешто и строго крију да све њихове предизборне кампање и деловање директно финансирају Сједињене Америчке Државе, а међу овим странкама предњачи Демократска странка којој су све предизборне кампање у протеклих десетак година директно реализовале и спонзорисале Сједињене Америчке Државе и то до нивоа да су им чак смишљали и слогане кампања.

Србија је уништена, економски осиромашена и опљачкана управо кроз деловање политичких сервиса попут Демократске странке и Г17+, чије кадрове координира и обучава САД и чији основни смисао јесте спровођење политичких НАТО платформи у Србији што постижу милионским буџетима америчких државних и невладиних фондација и агенција, а овакве видео снимке, у складу са својим доктринама, америчке обавештајне службе попут IRI праве управо зато да би своје агенте и плаћенике попут Сузане Грубјешић држали у шаци и да би могли заувек да манипулишу њима.

Питамо Сузану Грубјешић колико оваквих снимака постоји, колико новца и услуга данас добија УРС од САД-а и њених обавештајно-невладиних структура, те зашто УРС као демократска транспарентна политичка странка на својим предизборним плакатима не држи име својих покровитеља?!

IRI је организација директно финансирана од стране Беле куће, општепозната у свету по низу државних преврата које су реализовали широм света, по својој директној вези са CIA и једна је од организација која данас најснажније делује на стварању независног Косова, разбијању српског националног бића и спровођењу антисрпских и антидржавних процеса у Србији, а у Србији су се утемељили финансирањем некадашњег Отпора и организовањем процеса свргавања Слободана Милошевића с власти о чему и сами данас објављују сопствене документе и доказе.

Информативна служба СНП НАШИ

http://youtu.be/sraJRgvEkBc

Коментари (5)

 1. Zoran каже:

  Издајнике треба казнити, за пример другима. То је једини начин борбе против таквих. Треба им јавно објављивати адресе и фотографије, да се нигде не осећају сигурно.

 2. Danilo Vasic каже:

  Pa to i nije bila nikakva tajna. Znalo se to od samog pocetka samo to je uspevalo zato sto je na vlast doveden citav jedan marionetski rezim koji je financirala Amerika.

 3. гроф Сава Владиславић каже:

  Дајте молим Вас превод на енглески, не зато што не знам енглески, већ зато што сам ипак енглески учио у школи, тј. зато што ми Тарзан као дотичној није био учитељ.
  Ипак ми је напор да се концентришем на звуке џунгле!

  Поздрав,

  Сава

 4. Dejan M. Solak каже:

  Da li biste bili dobri objaviti prevod na srpski, zbog onih čitalaca (tj., gledalaca) koji nisu poznavaoci engleskog jezika.
  Sa poštovanjem,
  Dejan M. Solak
  Sremčica

 5. Aleksandar каже:

  To smo odvano znali i to nista nije neka senzacija uopste i netrebanikoga da to cudi poznate su to stvari pa i sada i u sskorj buducnosti.

Напиши коментар