Србија

Ђиласово обезбеђење потезало пиштоље

На синоћ прекинутој финалној утакмици Купа Радивоја Кораћа дошло до окршаја навијача Црвене звезде и обезбеђења председника КСС

Драган Ђилас са обезбеђењем на утакмици у Крагујевцу

Драган Ђилас са обезбеђењем на утакмици у Крагујевцу

С пиштољем на утакмицу.

Обезбеђење првог човека Београда и председника Кошаркашког савеза Србије Драгана Ђиласа, пред почетак синоћње финалне утакмице Купа Радивоја Кораћа у Крагујевцу, између Партизана и Црвене звезде, ушло је у вербални рат са присталицама црвено-белих, сазнаје Курир.

Према речима очевидаца, људи из обезбеђења Драгана Ђиласа су у једном тренутку чак посегли за оружјем.

“Пред почетак утакмице дошло је до вербалног сукоба Драгана Ђиласа и навијача Звезде. Навијачи су Ђиласа питали да ли ће судије опет да свирају за Партизан, на шта им је он одбрусио: “Шта је, шта хоћете, бре?!” Онда су његови из обезбеђења кренули на навијаче и у том тренутку је једном од њих испао шаржер”, препричава за Курир очевидац овог догађаја и додаје: “Да ли ће држава да реагује на то што су неки најављивали да ће на овој утакмици бити крвопролиће, и на крају се испоставило да је баш ту и почело крвопролиће”.

Подсетимо, финална утакмица Купа Радивоја Кораћа прекинута је синоћ у у трећој четвртини због нереда и сукоба хулигана. Утакмица је прекинута при резултату 43:43, а биће настављена данас у 19 сати, без присуства публике.

Напиши коментар