Србија

Дикић смењен јер није хтео да хапси Србе са севера Космета

Није изненађење то што је смењен Дикић, командант српске жандармерије. Директор полиције Вељовић каже „да је препуну чашу прелила кап, убиство двојице младића код Јагодине“.

Разлози су сасвим другачије природе.

Истог генерала Дикића је поменути Вељовић јавно хвалио, нагађивао…

Сам генеал Дикић не може да се окриви због понашања припадника жандармерије, као у случају двоструког свирепог убиства. Убица није био на дужности када је то учинио, а он као шеф у жандармерији не може да надгледа шта жандари раде када нису на дужности.

Шта је онда пави разлог?

Дикић је виђан више пута у Косовској Митровици, једном чак и у униформи!!!

Владајућа елита у Србији је планирала да похапси све Србе са севера Космета, јер су доводили озбиљно у питању издају државе и предају Космета Шипатрима. Дикић је са својим жандарима требало да похапси све оне који су се противили тзв. бриселском споразуму, барем оне најутицајније.

Други разлог, не мање важан је „Трновачки лоби“.

Ово ће знати засигурно шта је они који читају а познају југ Србије.

Поред самог Бујановца, налази се највеће шиптарско село на свету Велики Трновац. Село у које полиција не залази скоро никада и које је једино место са територије Балкана обелећено црвеном тачком на карти интерпола.

Да не дужимо, европска престоница хероина. Албанска мафија је по снази медју првих пет у свету. Довољно је рећи да су три задња шефа албанске мафије из Великог Трновца.

Јавна је тајна, да већ 40 година уназад ништа се на југу Србије се не може урадити без сагласности „великих газди“ из Великог Трновца. Дикић и његови жандарми, додуше уз помоћ Војске Србије, толико добро затворили администативну линију према Космету на овом делу, да су озбиљно довели у питању „посао“ газди из Трновца.

Познато је да је вршен огроман притисак на Владу Србије, па чак су упућиване и претње и уцене, да се Дикић смени и доведе неко „мекши“.

Момци из Амадеус Бенда на твитеру написаше да је без Дикића, југ Србије готов. На жалост, у праву су.

Коментари (1)

  1. dugi каже:

    razumete se vi u politiku ko marica u kriv …..

Напиши коментар