Србија

Почело рушење ваљевске Грачанице (ВИДЕО)

Криминалне и богоборачке структуре које су завладале Србијом од јутрос су започеле рушење манастира Грачанаица код Ваљева, задужбине Немањића.

valjevska_gracanca_rusenje

Полиција је привела или уз јако обезбеђење држе на већој удаљености од манастира вернике који не желе да се ова црква и манастирски комплекс потопе. Полиција је насрнула на све укључујући и децу од неколико година која су се налазила у манастиру. Ово је један од првих видео снимака о рушењу манастира које, да би успело, обезбеђује жандармерија на чијем се челу налазе они исти људи који су на КиМ стварали шиптарску државу. На челу те полиције је министар Небојша Стефановић, потпредсдник СНС-а која је и владајућа партија у Србији а основали су је Томислав Николић, садашњи председник Србије и Александар Вучић садашњи премијер и највећи издајник у истирорији Србије али и, по свему судећи, постојању читавог људског рода.

Нажалост, можда би све ово изгледало другачије да се шире побунио српски народ али би све изгледао другачије и да су се побунили током издаје Косова и Метохије која још увек траје. Тако да већина народа данас нема право ни да осуђује нити да било кога другог криви за своју судбину и блиску будућност.

 

КМ Новине

Коментари (5)

 1. masa каже:

  ево цитата из Новости:
  “Nema nikakvog spora, jer je sa SPC, koju je zastupao tadašnji episkop šabačko-valjevski Lavrentije, još 2003. godine potpisan ugovor o razmeni nepokretnosti – kaže Miodrag Marković, direktor JP “Kolubara”. – Hram Valjevska Gračanica ustupljen je nama, a za potrebe SPC u obližnjim Brezovicama izgrađeni su nova crkva, parohijski dom, kuća za sveštenika, prodavnica, letnjikovac i javna česma. ” Дакле, …

 2. bor каже:

  a sutra će biti kriva država ako krenu redukcije

 3. Crnogorac каже:

  Boze Mi pomozi!!!

 4. VERNIK каже:

  I svaki onaj koji uze jedan kamen sa ovog Svetog mesta bice kaznjen.Osudio je sam sebe a moguce I svoje deveto koljeno.

 5. loli53 каже:

  sto da nas bombarduje nato kad je lakse dati domaci nasim oni brate ruse besplatno

Напиши коментар