Србија

СРАМОТА! Издајничка власт руши споменик убијеним српским полицајцима?!

Коме из врха власти смета споменик, који је на иницијативу генерала Братислава Дикића подигнут у селу Лучане код Бујановца, у славу погинулих српских полицајаца?

spomenik-poginulim-policajcima

Шиптарски терористи захтевају од издајничких власти Србије да се уклони споменик српским полицајацима које су ти исти Шиптари мучки убили!

Власти су убицама полицајаца, изгледа, услишиле жељу, па се ових дана у српским медијима примећује све већа критика на рачун полиције која обезбеђује споменик. Полако се „припрема терен“ за рушење споменика, по принципу „тиха вода брег рони“, а власти то правдају наводним великим трошковима за одржавање споменика.

Забрињавајуће је то што шиптарским терористима и убицама подршка за рушење споменика долази из самог врха Владе Србије и полиције, који изгледа нису одолели крвавим шиптарским доларима.

Споменик погинулим припадницима МУП-а подигнут је у новембру 2012. године на месту где су од стране шиптарских терориста киндапована три полицајца 21. новембра 2000. године, зверски су мучени, измасакрирани а након тога и ликвидирани!

Споменик је посвећен свим припадницима МУП-а погинулим од 1999. године на југу Србије.

На обезбеђењу споменика су ангажовани припадници Петог одреда Жандармерије, и то у групама од по девет жандарма. Они под даноноћним обезбеђењем држе осматрачницу „Гропа“ чији је главни задатак обезбеђење овог споменика у троуглу села Добросин-Лучане-Кончуљ. Ангажовани су на раду у шуми, а преко зиме се на смену греју под шатором.

Од 1999. године до 2012. године у Бујановцу и Прешеву, шиптарски терористи убили су 20 полицајаца и припадника Жандармерије.

Живот отаџбини су дали:

Бујовић Милан, 
Вељковић Дубиша, 
Глигорић Душко, 
Ђоковић Душко, 
Цветан Јован, 
Јоксимовић Марко, 
Стојановић Јовица, 
Божиновић Ивица, 
Брчаревоћ Драган, 
Младеновић Миодраг, 
Птровић Рајица, 
Димитријевић Славиша, 
Филиповић Драган, 
Миладиновић Станко, 
Јеремић Миомир, 
Живковић Миленко, 
Митић Бобан, 
Пантовић Живорад, 
Јанићијевић Јовица, 
Стругар Миленко

СРПСКИ ХЕРОЈИ!
НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА!

Коментари (8)

 1. Krajincanin каже:

  Nebi me cudilo to da urade, jer ova vlast ispade gora od prosle vlasti. Ako to urade ne zasluzuju da dobiju ama bas nijedan glas naroda, sramota!!!

  1. lika каже:

   koja vlas vlast koja je 25 godina na vlasti samo nove stranke a isti šljam narod glup sve gluplji.samo bit će kasno kad se ostane i bez juga zemlje.evo vam šipci naseljavaju gradove i upisuju decu u škole počelo kao i pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka,cilj xe njima ostvaruje a gde ćete vi bežati gdee?

 2. glas каже:

  Zato oni njihovim borcima teroristima spomenike podizu i niko nesme da ih srusi ili pomeri kako uzeli kosovo tako ucice i u srbiju

  1. lika каже:

   šta se vi čudite jeste ih postavili na vlast 25 godina nas jbu i vi uporno iste ljude samo druge stranke postavljate i glasate.tražili ste dobili smo

 3. Crni каже:

  Spomen obeležje je da se zna šta se na tom mestu desilo, i ne znam kome bi to moglo da smeta. A oni koji bi to da prikrivajusamo su jedni prostaci, ako se ne obeleži da se na tom mestu desio masakr, to znači oni koji hoće to da prikriju spremni su da naprave novi masakr na istom tom mestu. Kad je tako tako i treba postupiti a to znači spremiti se i čekati neprijatelja sa svojim pomagačima i nikako ne treba dozvoliti da nas iznenade.Jedno sam u životu naučio kad pokažeš zube i najodvratnija zver od tebe beži.

 4. Crni каже:

  A što se tiče Vlasti iz Beograda ona baš i nema državničke mudrosti. I ja nju ne krivim mi smo je izabrali ko da nismo imali mudrijeg među nama, nego smo izabrali ove ulizice.

 5. Crni каже:

  Mi moramo da pokažemo da se borimo za one vrednosti koje razume ceo svet a to su pravo da u svojoj zemlji ti određuješ pravila po kojima će da se radi, ali kad ih jednom odrediš onda ona važe za sve. Ne smeš da ih kršiš kad tebi odgovara. Ova vlast bojim se nema svoje stavove i nema mudrosti da vodi zemlju na pravi način i zato sada podvija rep i pred malim vetrićem.

 6. Sasa каже:

  Ja se u potpunosti slazem sa komentarima ovde napisanim. Jer dobar deo njih, kazuje upravo moje misljenje o desavanjima u nasoj zemlji. A koje je po meni lose. Ne treba biti mnogo pametan, da bi se to videlo. I licno se moze osetiti. Imamo nesposobne ljude na vlasti. Daj Boze da pertle znaju sami vezati. Pozdrav!

Напиши коментар