Досије

Да ли ће антихрист бити содомит?

Пише: Владимир Димитријевић

Уједињене нације и УНИЦЕФ открили своје право лице и намену

unicef

Недавно је УНИЦЕФ, организација Уједињених нација за заштиту деце, тражила да се, широм света, легализују „хомосексуални бракови“ и њихово „право“ на усвајање деце! Ти поводом огласила се, 26. децембра 2014, руска ПАТРИЈАРАШКА КОМИСИЈА ЗА ПИТАЊА ПОРОДИЦЕ, ЗАШТИТЕ МАЈЧИНСТВА И ДЕТИЊСТВА. Доносимо тај текст у целини…

БЛУД И ПОРЕКЛО АНТИХРИСТА

Велики литвански мислилац, Антанас Мацејна, каже: „У ГРЕХОВНОМ ПОРЕКЛУ АНТИХРИСТА КРИЈЕ СЕ ПРАВИ ИЗВОР ЊЕГОВОГ ДУХА. /…/ Христос је рођен од непорочне Дјеве Марије дејством Духа Светог /…/ Блуд је у суштини својој лаж: лаж не речју, него личношћу. То је лаж у највећој мери и у истинској пројави, јер у сваком другом греху учествује само наш дух, а у блуду учествује још и плот, то јест – сва наша личност.

Телесни односи између мушкарца и жене нису ништа друго до ЗНАК ЉУБАВИ. Давање свог тела другоме само је завршетак онога што се већ завршило када смо, волећи, дали своју душу другоме. /…/ Дајући тело другоме, ми му дарујемо своју последњу имовину, коју је најтеже учинити заједничком и која се дуже од свега осталог томе противи. Али љубав надилази самозатвореност тела, узевши га у своју службу. Над телесним односима свагда се вије дух љубави. И само она ослобађа ове односе збрке демонизма, који се скрива у дубинама страсти, од ропства духу разарања и уништења.

Међутим, блуд то пориче. Он наше тело не чини изразом и свезом љубави, него оруђем страсти. Па ипак, ОБЈЕКТИВНИ смисао телесних односа овде не ишчезава. Чак и највећи развратник не може да учини да сјединење мушкарца и жене НЕ БУДЕ символ љубави. Зато он својим односима ОБЈЕКТИВНО даје такав знак. И он символизује љубав давањем свог тела. Али, ипак, у стварности код њега нема онога што он изражава и символизује. Блудник нема љубави и о њој не помишља. Зато он даје знак љубави без љубави. /…/ Телесни односи су израз љубави, а развратник њима изражава само своју страст. Ето зашто је блуд лаж. /…/ На први поглед, чини се да развратник целог себе даје другом зато што воли другог. Међутим, у стварности се он само служи телом другог ради свог задовољства. УМЕСТО ЉУБАВИ, У БЛУДУ СЕ ПРОЈАВЉУЈЕ САМОЉУБЉЕ.

Између објективног смисла телесних односа и субјективних стремљења развратника дубока је провалија. Свако дело развратника постаје дубоко лажно. Блуд је лаж, изражена и учињена нашим телом, а преко њега и читавом човечанском пунотом, јер је човек неделив. /…/ Рођен од блуднице, антихрист је рођен од лажи. Већ само његово рођење није повезано с истином, него с лажју. Отац и мајка су му били лажљивци. Они су лагали својим телима и собом, лагали једно друго, лагали љубав, лагали објективни смисао, и од те свеукупности лажи се и зачео антихрист. ДУХ ЛАЖИ ЈЕ ИЗВОР АНТИХРИСТОВОГ ЖИВОТА’.

Да би антихрист дошао, свет мора потонути у мору блуда више но икад. И Христа Богочовека, најчистијег од чистих, треба прогласити ‘нечистим’, и убедити људе у то. Зато се и објављују књиге попут „Да Винчијевог кода” и „Света Крв, Свети Граал” у коме се пишу гадости о Светој Марији Магдалини и тврди да је Син Божји „основао династију”.  Зато се и снимају филмови попут Скорсезовог „Последњег Христовог искушења”…

Зато су ЕУ ништаци у јесен 2012. у Београду отварали богохулну „геј изложбу“ са ругањем Христу.

НАМЕТАЊЕ СОДОМИЈЕ ШИРОМ СВЕТА

Недавно је УНИЦЕФ, организација Уједињених нација за заштиту деце, тражила да се, широм света, легализују „хомосексуални бракови“ и њихово „право“ на усвајање деце! Ти поводом огласила се, 26. децембра 2014, руска ПАТРИЈАРАШКА КОМИСИЈА ЗА ПИТАЊА ПОРОДИЦЕ, ЗАШТИТЕ МАЈЧИНСТВА И ДЕТИЊСТВА. Доносимо тај текст у целини (превод потписника ових редова):

 „У новембру 2014. УНИЦЕФ ( Дечји фонд УН ) објавио је документ са излагањем свог става, под насловом „Укидање дискриминације деце и родитеља на основу њихове сексуалне оријентације и/ или гендерног идентитета“./1/

У том документу, УНИЦЕФ, између осталог, даје своје дефиниције појма „сексуална оријентација“ и „гендерни идентитет“, осуђује законе различитих земаља које „криминализују“ хомосексуално понашање и пропаганду хомосексуализма, тражи измену друштвених норми, а изражава такође и званичну подршку законодавном признавању истополних бракова, мотивишући то бригом о правима деце. У вези са публикацијом овог документа, Патријаршијска комисија за питања породице, заштите мајчинства и детињства Руске Православне Цркве изјављује:

1. Комисија је дубоко забринута због чињенице да Дечји фонд ОУН користе своје могућности, статус и ресурсе које му обезбеђују различите државе ради подршке појавама и приступима који не само да су лишени чврстих међународно – правних темеља, него се налазе у супротности са традиционалном културом већине народа, као и са нормама природног и религиозног морала. Такви поступци наносе штету међународној заједници и воде подривању моралне легитимности УНИЦЕФ-а и других установа ОУН.

2.Породица се заснива на браку између мушкарца и жене и један од њених најважнијих циљева је рађање и васпитање деце. Управо зато Универзална декларација о правима човека и други најважнији документи међународног права је називају„природном и основном ћелијом друштва“/2/. Брак између мушкарца и жене и на њима утемељена природна породица неопходни су да би се продужавао људски род и сваки народ, и без њих су немогући истинско људско достојанство и слобода. Покушај да се измене дефиниције породице или брака, и да се у њих укључе истополне заједнице, наносе тешку штету друштву и нарушавају основна права и достојанство човеково. Закони, који такве покушаје уводе у живот, нису ништа друго до форма безакоња.

3. Такви покушаји наносе нарочиту штету деци. Дечји фонд ОУН мора да зна да се деца рађају из заједнице мушкарца и жене, а не из истополних заједница. Највећи дечји интерес састоји се у томе да се дете роди и васпитава у породици у којој зна свога оца и мајку који га штите својом љубављу и бригом. Давање деце да их васпитавају истополни парови је тешко нарушавање права и легитимних дечјих интереса.На тај начин, позивајући на легализацију истополних заједница у вези са васпитањем деце, УНИЦЕФ, упркос свом мандату, не помаже заштити дечјих права, него њиховом суштинском нарушавању.

4. Комисија подсећа да појмови „сексуална оријентација“ и „гендерни идентитет“ који се користе у тексту документа немају свеопште међународно признање и нису дефинисани ни у једном од основних докумената међународних споразума глобалног карактера. Како тачно примећују сами аутори документа, данас не постоје међународно обавезујући уговори који се непосредно тичу „дискриминације“ у вези са „сексуалном оријентацијом“ или „гендерним идентитетом“.Укључивање ових вештачких категорија у постојеће спискове забрањених основа дискриминације, које спроводе неке међународне институције, јесте произвољно и нелегитимно.    

5. Патријаршијска комисија за питања породице, заштите мајчинства и детињства се нада да ће државне власти Руске Федерације и других земаља чланица ОУН обратити пажњу на недопустивост коришћења УНИЦЕФ-а, Комитета ОУН за права детета и других међународних институција зарад легитимизације неморалних приступа и концепција, које нарушавају на међународном плану општепризната људска права, међу којима су и дечја права..Комисија позива све православне хришћане и друге људе добре воље, укључујући државне и друштвене делатнике, као и представнике НВО свих нивоа, да се свим легитимним средствима супротставе таквој злоупотреби потенцијала међународних структура.

Па какво је ово лудило у питању?

Зашто толико журе да целом свету наметну противприродни блуд као „брак“?

ЗАПИС ИЗ КЊИГЕ ПРОРОКА ДАНИЛА

У једанестој глави Књиге пророка Данила, стих 37, јасно стоји да антихрист неће марити „ни за богове отаца својих, НИ ЗА ЉУБАВ ЖЕНСКУ“. Шта то значи?

Из перспективе „ЛГБТ покрета“ јасно је – антихрист ће бити содомит. Јер, он не може успотавити светску диктатуру док год свуда не озаконе безакоње.

По Светом Предању, антихрист ће бити рођен од блуднице, из много колена блудничења. Из „обичног“ блуда се рађа противприродни блуд… А антихрист долази као цар свих содомита у тај и такав блудни Нови поредак.

Уосталом, циљ ЛГБТ покрета је потпуно антихристовски. Сетимо се шта смо сазнали 2013. Ево текста једне вести из прошле године:

“Сиднеј – Хомосексуални активиста Маша Гесен, која је уз то и новинар, руски писац и бивши директор руског издања „Радио Слобода“, која, како сама тврди, има и америчко држављанство, представила је јавности планове, реалнe борбe за увођење истополних „бракова“.Током дискусиjе у Сиднеју, у којој је и она учествовала и том приликом, у једном моменту, она отворено признаје, да је сврха овог „рата“, не борба за добијање једнакости у друштву, лезбо и геј популације, већ је позадинa свега, циљ, који тражи: пуну демонтажу породице!

Овде се не ради o правима хомосексуалаца на брак, већ о томе, да институцију и брак, као такав, односно породицу, треба – демонтирати! Породица не треба даље постојати у класичном облику. Борба хомосексуалaцa „за брак“ обично крије оно, штa планирамо да урадимо супружанском пару, када постигнемо циљ. Приче о томе, да институција породице при томе, неће претрпети никаквих измена и промена, нису истините“.

Гесенова верује, да се ова институција мора променити. „По мом мишљењу, породица даље, уопште не би требалa да постоји,“ – директно и без околишења је изјавила и додала, да јој се веома допада узимати учешћа у стварању митова, чији је циљ, другачији од уобичајеног.Да би илустровала потребу елиминисања породице, она је као пример навела своју „породицу“, где троје деце, имају петоро одраслих родитеља, који их гаје и подижу … Према њеним прорачунима, „петоро родитељa су подељени у две групе од по три“. Маша Гесен даље каже да: „жели да живи у таквом правном систему који ће имати способност да легализује ту реалност, тако да се не слажe са институцијом брака и породице“! (http://borbazaveru.info/content/view/6133/index.php)

Али, подухват сличних Гесеновој ( иначе, великој мрзитељки Владимира Путина и Русије ) неће успети. Богочовек Христос је и Творац и Судија света, а антихрист, као и сатана, као и све слуге њихове, само су створења, беживотно јесење лишће у огњеном ветру Страшног Суда.               

Како каже Еванђеље: ко на Њега, Господа нашег, тај вечни и дивни Крајеугаони Камен, падне, разбиће се, а на кога Он падне, сатрће га. Наше је да Му, увек и свагда, останемо верни. Јер, победа је наша ако смо синови и кћери Победника од постања света.

Амин, Боже дај!

_____________

[1] UNICEF. Position Paper No. 9 (November 2014) – Eliminating Discrimination Against Children and Parents Based on Sexual Orientation and/or Gender Identity

[2] Чл. 16(3) Универзалне декларације о правима човека, чл. 23 (1) Међународног пакта о грађанским и политичким правима, чл. 10 (1) Међународног пакта о економским, социјалним и културним правима, Преамбула Конвенције ОУН о правима детета, итд“.

 

Извор: православнајапородица.срб

Напиши коментар