Свет

УН КОНАЧНО ПРИЗНАЛЕ: Запрашујемо вас и контролишемо време!

Циљ је како тврде контрола и измена времена у сврху заштите пољопривреде и усева због глобалног загревања

kemtrejls

Пре два дана, седница Уједињених нација била је посвећена контроли времена, кемтрејлсима, запрашивању и свему ономе што владе овог света годинама не признају и још јавно говоре како су кемтрејлси теорија завере за коју нема доказа.

Онда је заиста невероватно како УН на својој седници расправљају о хемикалијама које авиони испуштају по свима нама.

Наведено је да су то експерименти приватних компанија и светских влада. Циљ је како тврде контрола и измена времена у сврху заштите пољопривреде и усева због глобалног загревања, које је, већ свима познато, велика лаж на којој се окрећу милијарде на порезу за угљен диоксид. Сада се не либе да тако јавно говоре како авиони заиста мењају наше климатске промене хемијским супстанцама које су испуштене у ваздух.

Само није јасно ко је допустио приватним компанијама и светским владама да врше своје експерименте, над човечанством.

Годинама су уверавали људе како не виде добро, како трагови на небу не постоје, како су то регуларни авиони и кондезацијски гасови из истих. Годинама су говорили како запрашивања нема, како је то теорија завере и што је најгоре од свега, успели су да обману добар део људи.

Теорију о кемтрејлсима су дискредитовали па тако данас постоје људи који ће, упркос свим доказима и признањима и даље говорити да су све то теорије завере, да то није истина.

По резултатима анализа кишнице и узорака тла кемтрејлси се, између осталог, у највишем проценту састоје од алуминијум оксида, соли баријум-диброметана, канцерогеног додатка за гориво и инсектицида, влакнасте ствари смеђе боје, сличне паучини. Алуминијум-оксид и баријум соли два су најзаступљенија састојка у кемтрејлсима и они одлично абсорбују радиоактивне ствари.

Напиши коментар