Досије

БРУКА: Упознајте Вучићеву промискуитетну саветницу са бурном прошлошћу!

Упознајте „врсну ПР менаџерку“ Сузану Васиљевић. Она је саветница за медије Александра Вучића. Сузана је мало позната јавности, али већ годинама жари и пали по кабинетима Владе Србије. Док је радила у МУП-у, пиштољем је насрнула на једну њену колегиницу!

suzana vasiljevic

Сузана Васиљевић уопште није позната јавности, али већ годинама ради при врху државе као саветница за медије или „ПР менаџерка“. Тренутно је запослена у кабинету Првог потпредседника Владе Александра Вучића.

Према подацима Агенције за борбу против корупције Сузана прима плату од око 110.000 динара месечно.

Васиљевићева има веома „богату“ радну биографију. Владе се смењују, одлазе и долазе, али она на месту „врсног ПР менаџера“ остаје.

Пре него што је отшкринула врата ПР-а, радила је наводно као новинар и продуцент са свим нивоима Владе и медијима широм Србије, као и из читавог света укључујући представнике највећих телевизијских станица (CNN, BBC, CBS, Channel 4 & PBS).

Васиљевићева је у МУП-у приредила скандал невиђених размера који је вешто заташкан.

Према писању Курира 17. маја 2013. године, једна Дачићева саветница претила је другој запосленој жени у МУП-у извадивши пиштољ! Курир није пренео о којим именима је реч, али убрзо је откривено да је управо Сузана Васиљевић млатила пиштољем по МУП-у.

– Дачићева сарадница – његова саветница за медије у странци, позната по кратком фитиљу и дугом језику, пре неколико година, током свађе с једном од девојака из прес-службе, извадила је пиштољ и почела да прети и маше. Она је у више наврата претила тој девојци преко Фејсбука, остављала јој грозне поруке, тако да је ова ситуација није никог изненадила – каже извор из МУП.

suzana vasiljevic

Васиљевићева је убрзо удаљена са позиције ПР менаџера МУП, али не због смртоносних претњи, већ због ванбрачне секс афере са тадашњим службеником Амбасаде Францусе у Београду, Жоржом Уриотом.

Према писању недељника Актер 23.4.2012. године, Жорж Уриот је тада био представник француске обавештајне службе. Сузана Васиљевић је уклоњена из МУП-а и пребчена на ново радно место у ЈП „Србијашуме“.

suzana vasiljevic zorz uriot

Сузана Васиљевић и француски обавештајац Жорж Уриот

Према непровереним информацијама, управо је Васиљевићева задужена за „Аферу прислушкивање“. Наиме, у медијима је 2013. године осванула информација да домаће обавештајне службе и службе безбедности незаконито прислушкују телефоне највиших државних званичника, нарочито Дачића и Николића.

suzana vasiljevic ivica dacic

Међутим, нису Дачић и Николић били мети прислушкивача већ Сузана Васиљевић која је са поменутим функцинерима била у контакту. Праћени су сви њени разговори са државним функционерима.

Синиша Мали и Сузана у МУП-у позната као „Маче“

Синиша Мали и Сузана у МУП-у позната као „Маче“

Иако Александар Вучић веома добро познаје бурну прошлост Сузане Васиљевић то га није спречило да је постави на место његове саветнице за медије! Васиљевићева је једина Вучићева саветница док други функционери Владе има више саветника за разне области.

Васиљевићева је Вучићу била и саветница за медије док је на кратко био министар одбране! Чак је имала и своје имејл адресу.

Аца и Сузана - Заједно против корпуције!

Аца и Сузана – Заједно против корпуције!

За Васиљевићеву такође тврде да није имала завршен факултет за време њеног боравка у МУП-у па је накнадно завршила Факултет драмских уметности у Београду.

Иако више не ради за полицију, њена биографија и фотографија још увек нису уклоњени са званичног сајта МУП-а. Или можда тамо и даље ради?

suzana vasiljevic mup stranica

Погледајте и снимак њеног гостовања у вестима некадашње Fox телевизије. Посебно обратите пажњу на њене покрете, говор тела и начин говора. Закључићете да је реч о релативно хистеричној и нестабилној особи.

Изјава Сузане Васиљевић почиње на 2:35.

Коментари (9)

 1. Serbon каже:

  Jebo je stipe mesic neardetalac.

 2. bdorotej каже:

  Каква успаљеница-или ти чепуља.Влада нам је одавно посрнула-пуна је педера,лезбејки и разних олоша који показују девијантно и садо-мазо понашање.Е отуд и ова минџа пардон нинџа…ха,ха,ха…

 3. Paštrović каже:

  Fala ovoj kurveštiji što postoji, a posebno što ima bilo kakvu funkciju u toj NATO-koloniji… i što mi je i samo ona dovoljan “uzorak” da mi iz NATO-Kanade nema povratka!
  Haha… doduše, mogu da biram (ako baš “zapnem” za povratak): da li u koloniju Crnu Goru, ili u koloniju Srbiju!
  Ne znam u koje “oko u glavi” da se vrćem, jer su obadva podjednako razroka i buljava.

 4. Zoran каже:

  Очигледно је да је шпијун, у марионетској влади.

 5. kec каже:

  otkada zensko obuce uniformu nema od te vojske nista,znaci armija srbije posta picin bataljon,hmmm vidim vec okolo kasani brda tampona krvavih ali ne od ljutih rana vec crvenkapice pa sta ce kad dobiju u toku dejstva menzu …kako ce voditi rat?Pogledaj samo ti to ruglo i sprdacinu ,zene kao pojam mjesto i me u administracijama ,mogu biti i u VOJINU itd ali u borbenim udarnim jedinicama zajebite to…kao i ove policajkinje obicne kurvetine i dudlacice kurceva…jebem ti sistem u kojem zene idu u vojsku i policiju i otimaju poslove muskima…za zenu je davno rece nas narod ”da mijesi pitu i grije kitu”.

 6. србска23 каже:

  Одличан коментар, браво људино, нема се ста додати.

 7. Zoran каже:

  Moglo bi se ovde jos kojesta dodati ali sta reci na ne zaplakati

 8. SNEZANA JEVDIC каже:

  NIJE ONA SAMO PROMISKUITETNA, ONA RADI ZA BND,ODNOSNO IZDAJNIK JE SRBIJE.TO JE JEDNA DUHOVNA I FIZIČKA PROFUTNJAČA KOJA MISLI DA MOŽE SVE I SVAŠTA,A NE ZNA KAKAV ĆE JOJ STRAŠAN KRAJ BITI.ZAVILA NAS JE U CRNO.INAČE ONA VREAĐA I ŠAMA R VUČIĆA-TO JE TA IGRA NASTRNIH TIPOVA.ONA VRŠLJA PO SRBIJI, POLICIJA ĆUTI JER SE PLAŠI, JER SVI RADE ZA NEKOGA, PROTIV SRBAI SRBIJE.SOTONINE SLUGE, ĐAVOLJE SEM, IZROD IM SE ISKOPO DABOGDA

Напиши коментар