Република Српска

БРАТ УБИЈЕНОГ ПОЛИЦАЈЦА: У шоку сам, исти су ми у рату убили оца, мајка ово неће преживети!

Анђелко Ђурић, брат убијеног полицајца, изјавио је да су сви чланови породице у очају и да су његовог брата убили исти они који су и његовог оца у прошлом рату.

andelko-duric

– Лоше смо. Породица је у критичном стању, мајка неће моћи да преживи. Ја се борим, да ли ћу успети да преживим ово све… Шта да кажем? Оца сам изгубио у рату, изгубио сам брата сад од истих тих – казао је Ђурић.

Подсетимо, по налогу главног тужиоца формиран је истражни тим у који су укључени тужиоци из Одсека за тероризам Тужилаштва БиХ, као и истражитељи и стручни сарадници, који ће радити на истрази у овом предмету. Тужиоци и особље ће заједно са полицијским службеницима МУП-а РС и СИПА-е и партнерским институцијама, прикупљати доказе и вршити истражне радње са циљем потпуног расветљавања терористичког акта у Зворнику, наведено је у саопштењу Тужилаштва БиХ.

– По наредби главног тужиоца, на месту догађаја, током ноћи је обављен увиђај и изузети су форензички трагови, а спровешће се даље истражне радње са циљем да се утврде мотиви напада као и повезаност других особа или саучесника, који су суделовали у извршењу кривичног дела. Тужилаштво БиХ и полицијске агенције настављају интензиван рад са циљем утврђивања свих околности почињеног кривичног дела – наводи се у саопштењу.

Коментари (1)

 1. 124C41 каже:

  Коментар је преузет са сајта ВасељенскаТВ.
  http://www.vaseljenska.com/politika/galijasevic-americka-potreba-destabilizacije-pravoslavnog-dela-balkana/

  “Романија
  29. април 2015. at 12:11
  Ми из републике Српске знамо да ће бити рата. Што се тиче Сарајевско-Романијске регије људи су овдје спремни, јер имамо искуства из прошлог сукоба. Оно што је веома битно да знају сви Срби на којим дијеловима ће се водити сукоби и шта Муслимани из БиХ хоће да постигну са овим сукобом. Муслимани хоће да пробију зелену трансферзалу коју им је оставио у аманет њихов бабо Алија Изетбеговић. Та зелена трансферзала креће од Сарајева,преко Пала,Подграб,Месићи,Устипрача,Горажде,Санџак, (молим погледајте на гоогле ертх мапу пута). Америка и Европа жели да зада коначни ударац Српском народу у републици Српској и Србији и да трајно распарча Србију. Тај план је направљен прије почетка рата у Југославији и он иде у етапама. Оно што сад слиједи је наставак терористичких напада на републику Српску а истовремено се спрема удар на Србију. Њихов циљ је да дестабилизују Србију јер ако то ураде онда ће лако да заврше посао у републици Српској. Мислим да се нешто спрема да се деси у Београду и да то резултира распадом Србије. Сви они који вам говоре да неће бити рата и да је ово што се десило у Зворнику појединачан случај вас лажу, будите спремни. Ми Срби са Сарајевско-Романијске регије очекујемо терористичке напада на подручју источног Сарајева (Лукавица-Пале). У Муслиманском дијелу Сарајева тренутно живи преко 600 хиљада Муслимана, од те цифре у свако доба је спремно да крене у напада 200 хиљада. Они који имају ратног искуства знају колико је потребно енергије и средстава да се одбије напад ако вас нападне од 1000 до 2000 људи а како спријечити напада 200 хиљада добро наоружаних људи. Оно што је битно да знају Срби из Србије да су Муслимани из санџака већ добро наоружани и да чекају моменат за напад, и да прогласе републику санџак. Они већ имају одштампане документе и пропуснице републике санџак које крију у џамијама. Ја вас само молим да се случајно не нађете изненађени са будућим дешавањима, будите спремни!”

Напиши коментар