Свет

Американци спремају Новаку освету због критике рата у Сирији!

Критиковање америчке политике према Сирији и могућих напада САД према тој земљи које је најбољи светски тенисер Новак Ђоковић упутио јуче, могло би Нолета да кошта бојкота публике али и целокупне америчке спорстке јавности на US Open-у који је у току и где Ђоковић брани титулу!

Ђоковић је подсетимо јуче на конференцији за штампу током US Open-а упутио оштре критике премамнамерама Вашингтона да војно интервенише у Сирији и подсетио на НАТО бомбардовање Србије 1999. године када је као дечак три месеца проводио у склоништи заједно са осталим грађанима наше земље.

– Aпсолутно сам против сваке врсте оружја, сваке врсте ваздушних или ракетних напада. Против сам свега што је деструктивно, јер имао сам лично искуство и знам да то не доноси никоме ништа – рекао је Новак.

На Твитеру и осталим друштвеним мрежама одмах су уследили позиви да се наш тенисер и светски број један бојкотује током отвореног првенства Америке али је и позвана публика да Ђоковићу звижди током сваког меча и вређа га, а позив је упућен и деци која скупљају лоптице:

– Нека га господин миротворац, нека сам иде по лоптице, стоји у једном од твитова „америчких јастреба“ упућених Нолету.

Новаку само остаје да сјајним играма, победама и освајањем Флешинг Медоуза одговори на овакве провокације и покаже још једном зашто је најбољи спортиста али и једна од најбољих људи на планети.

Коментари (1)

  1. nlcph каже:

    Могу да му пљуну под прозор.

Напиши коментар