Србија

Злочинац Тони Блер тајно у Србији, министрима наређено да ћуте!

Ратни злочинац и непријатељ Србије Тони Блер је данас тајно посетио Београд и одржао једносатно предавање Вучићевим министрима. Његова посета се држи у строгој тајности.

toni-bler-tajno-u-beogradu

Нико од Вучићевих министара излазећи са предавања није желео да коментарише о чему је било реч.

Предавање је одржано у Толстојевој 2 на Дедињу, али улаз новинарима није био дозвољен. На паркингу су се налазила скупоцена службена возила Владе Србије. Предавање злочинца Тонија Блера трајало је око један сат, после чега су клуб посланика почели да напуштају Вучићеви министри, којима је строго наређено да не смеју одати информацију да злочинац Тони Блер тајно борави у Србији, под заштитом Александра Вучића.

Ипак, нико од њих није желео да даје изјаве.

На питања новинара нису одговорили министри Душан Вујовић, Иван Тасовац, Никола Селаковић и Зорана Михајловић, а градоначелник Београда Синиша Мали је кратко рекао да ће „о састанку причати неко други“.

У међувремену, возила британске амбасаде дефиловала су око виле у којој су у том тренутку састанак имали српски министри и некадашњи британски премијер.

Некадашњем шефу британске владе очигледно је било битно да у Београду остане непримећен, па је зато Клуб посланика напустио кроз задњи излаз, највероватније кроз кухињу. Напустио је објекат у пратњи блиндираних комбија и аутомобила.

Иако новинарима улазак у сам објекат није био дозвољен, сазнали смо да је Тони Блер министрима објашњавао стратегију политичког деловања, односе са јавношћу то како би требало да комуницирају с медијима.

Такође, рекао им је да би требало да се фокусирају на три или четири теме током свог мандата.

Коментари (1)

  1. miki каже:

    DESI IVICA I VUCICU VI STE VELIKI SRBI TONI BLER ZAVEZA VAM NJUSKU

Напиши коментар