Занимљивости

“Whitesnake” 14. јуна на Калемегдану

Британски рок бенд “Whitesnake” одржаће концерт 14. јуна на Калемегдану, у оквиру своје велике светске турнеје “Year of the Snake”, најавио је данас организатор “Авалон продукција”.

whitesnake

Биће то, како су најавили, турнеја са највећим хитовима из њихове вишедеценијске каријере као што су “Is This Love”, “Here I Go Again”, “Fool For Your Loving”, “Still of the Night”.

Улазнице за њихов наступ у Београду продаваће се од 7. фебруара на благајнама “Eventima” по ценама од 1.990 (партер), 2.990 (fan pit) и 3.500 динара (VIP трибина).

Фанове чувеног састава је недавно обрадовала и вест да се у групу вратио бубњар Томи Олдрич.

“Кад сам питао бенд да испишу листу омиљених бубњара које желе на овој турнеји, сви су редом написали Томијево име. Фанови на интернету такође нису имали дилему. Судбина је хтела да поново радимо. Биће ово много добар провод”, написао је поводом окупљања певач Дејвид Ковердејл.

Да ли се и на овој турнеји могу очекивати и неке Ковердејлове песме из периода кад је био у групи “Deep Purple”, као што су “Soldier of Fortune”, “Burn” ili “Stormbringer”, остаје да се види.

На листи песама на концерту наћи ће се и “Love Ain’t No Stranger”, “Give Me All Your Love”, али и актулени синглови из 2011. године “Forevermore” и “Love Will Set You Free”.

“Whitesnake” је 1978. године основао Ковердејл након што је напустио “Deep Purple”.

Са прва четири албума, који су се пласирали у првих 10 на светским топ листама, постали су један од најуспешнијих рок бендова свих времена са више од 70 милиона продатих носача звука.

Од 11 студијских албума, те десетинама концертних и компилацијских издања, чак три су објавили у последњих седам година, одржавајући тако виталност што су публици у Србији имали прилику да покажу на Ташмајдану и у Комбанк арени.

Напиши коментар