Свет

НЕМАЧКА ТВ О УЖАСУ О КОМЕ СЕ ЋУТАЛО: Необележени авиони испуштају страховите отрове у ваздух!

Притисак јавности последњих неколико година постао је превелик за власти које су ћутале и измишљале разне изговоре којима су покушали да заташкају стварност свих ових година

На немачкој националној телевизији ZDF пуштена је, у ударном термину емисија о траговима опасних хемикалија које испуштају необележени авиони.

И док многи и даље не верују да необележени авиони круже нашим небом и запрашују атмосферу разним отровима, у европским земљама се о томе отворено говори.

Наиме, трагови хемикалија на небу сваким даном све су видљивији, а притисак јавности последњих неколико година постао је превелик за власти које су ћутале и измишљале разне изговоре којима су покушали да заташкају стварност свих ових година.

Клупко је почело да се одмотава, власти нису у могућности да ћуте па су закључили да је боље полако да се изађе са чињеницама. Наравно, у емисјии није дата цела истина него полуистина, јер би права истина створила панику у јавности. Овако полуистином умирују јавност и на сав глас говоре како се то ради због будућности човечанства.

Невероватно, али истинито. Наиме, у јавности је приказана емисија о траговима хемикалија у којима се признаје њихово постојање.

Они говоре о стварању мреже отрова око планете, али и тврде да заправо тиме спречавају Сунце да нас превише греје. У питању је глобално загревање, како кажу, па морају да створе одређену врсту заштите која би била између Сунца и Земље. И тако уверавају људе да су ови трагови разних хемикалија и отрова заправо хумани и да нема њих, Сунце би нас спржило.

Питање је само како су мислили да ће неко у то поверовати. Немци су у емисији јавности признали како постоје неозначени авиони који носе и пуштају сумпор који се наводно у авиону спаљује и под високим температурама претвара у сумпор диоксид.

Они тврде да сумпор-диоксидом спречавају загревање тј. како кажу спречавају Сунцу да претерано загреје Земљу. Они праве такозвани хладни омотач око наше планете али и исто тако тврде да тај надасве врло отровни сумпор-диоксид и његове честице немају снагу да падну на Земљу.

Репортер се у једном тренутку пита како је могуће да у атмосферу убацујемо сумпор-диоксид који је ужасно отрован, али одговора на то нема. Наиме, Немци говоре како је неопходно бранити Сунцу да превише греје људе и планету. Они заправо не дозвољавају сунчевој светлости и топлоти да дођу на Земљу.

Не прскају они само сумпор-диоксид. Отрови које још пуштају у атмосферу да пада по нама су и алуминијум, разни вируси и тешки метали којима је задатак дословно да спрже све природно, униште земљу и учине је погодном само за ГМО.

Истину о траговима ових хемикалија признала је осим немачке телевизије и шведска политичарка Пернила Хагберг, лидер странке Зелених.

„Ти дуги бели млазеви, облачне сумаглице на плавом небу, из необележених авиона нису уобичајени млазеви“, рекла је Хагберг и додала да је запрашивање заједнички подухват CIA и NSA.

Коментари (3)

  1. Zoran каже:

    Требало би да сви одбаце долар као монету, и ето краја америма. Пашће као кула од карата.

  2. Корнелиjе Кодреану каже:

    Американци су слуге и топовско месо. Главни jе jевреjско-ватикански банкарски картел.

  3. Luka каже:

    Кад ли ће онај ко може стати на пут овим америма више.Тачно их треба истребити као што и они планирају да истребе добар део света.Ови наши дебили,да хоће,да смеју,забранили би путнички авио саобраћај,бар бих ја тако урадио.

Напиши коментар