Србија

Уласком у ЕУ Србија долази под немачку чизму

Драги пријатељи,

Споразум који је недавно „парафирала“ српска Влада и који легитимизује и финализује отмицу Космета од стране Западних сила, апсолутно је неприхватљив.

Не постоји нација која добровољно предаје делове своје земље, а поготову ако то ради без свенародног референдума. Сваки Србин и сваки човек који воли своју слободу треба да прочита овај чланак из Њујорк Тајмса у коме се износе детаљи о великом броју грчке деце која гладују иако припадају тој „цивилизованој Европи“:

(http://www.nytimes.com/2013/04/18/world/europe/more-children-in-greece-start-to-go-hungry.html?pagewanted=all&_r=0)

Ово сигурно почиње да личи на „контролу становништва“ коју заговарају елите из Билдербергер групе.

Сви су показатељи да ће Словенија убрзо да доживи судбину Грчке и Кипра и да ће и њена привреда да доживи колапс због огромног државног дуга. Треба да се сетимо да је Словенија имала највиши стандард живљења у бившој Југославији и да је представљала један од најнапреднијих региона у Источном блоку.

Шта се то десило са Словенијом, Грчком и Кипром?

Све ове земље су задужене углавном код немачких банака и Немачка је та која свима намеће своју вољу. Ове мале нације су изгубиле свој суверенитет придружујући се Европској унији. На челу ове вештачке супер-државе налазе елите које нико није изабрао и чије тактике владања све више подсећају на фашистичке.

Зашто би Србијa желела да постане део ове супер-државе којом доминира Немачка, ако је то земља: (1) која је крвнички бомбардовала Србију, (2) која још увек није превазишла своју варварску и фашистичку прошлост, и (3) која настоји, по свим показатељима, да пороби српску нацију?

Брз и лак приступ новцу (који је одувек био корен свих зала) кроз бруталну приватизацију и распродају друштвених предузећа и „националног блага“ (медија, Телекома, плодног земљишта, итд.) или кроз добијање кредита, може да помогне српским корумпираним политичарима само на кратак рок, док се истовремено све дубље заглибљују у муљ корупције и живљења преко губера.

Могуће је да поједини корумпирани српски „тајкуни“ могу да извуку неку корист од придруживања ЕУ (тј.,моћи ће да купе још већи број „мерцедеса“, моћи ће још чешће да путују до Париза у куповину, или да шаљу своју децу у скупе школе у Бостону и купују скупе станове у елитним градовима света).

Већина српског народа од тога неће имати никакве користи, поготову што ово придруживање води Србију под немачку чизму, која је више пута у скорој прошлости пробала да уништи Србију и српски народ.

Дошло је време када Срби морају одлучно да се супротставе губитку својих територија, јер се губитак неће зауставити на Космету, већ ће губитак Космета убрзати губитак Војводине, Санџака (Рашке), Прешевске долине, итд., док од Србије не остане само Београдски пашалук.

Мада то често не изгледа тако, Србија има међународне законе на својој страни, укључујући Резолуцију УН 1244 – ако се Србија одрекне тога, неће постојати ништа што ће моћи да је заштити.

Све што је НАТО урадио на Балкану било је илегално и ван Статута саме организације. Српска Влада не сме да подлегне притисцима и да преда своје историјске територије за 30 сребрних новчића.

ТРЕБА РЕЋИ ОДЛУЧНО НЕ!

Није тачно да Срби немају пријатеље, али их не треба тражити у Европској унији. „Мајка“ Русија је у овом моменту најбољи кандидат да помогне Србији.

После свега што се догодило нашем народу, зар ништа нисмо научили у задњих 20 година, у задњих 100 година?

Зар нисмо до сада научили да се не може веровати Западу, нити се сме Западним силама препустити чување виталних интереса српског народа?

Ко још оставља вука да чува јагње?

Зар до сада нисмо схватили да су им намере да методично униште и поробе српски народ?

Колико пута су Србима обећавали „куле и градове“, „Дизниленд“, кредите и инвестиције, само да ураде још ово или оно (укључујући и предају Слободана Милошевића и Ратка Младића), да би на крају добили велико НИШТА?

Где нам је национални понос? Где нам је државност?

Зар смо заборавили своју историју и своје претке?

Зар треба све да распродамо по најнижој цени?

Треба да се сетимо завета Цара Лазара, сада када се припрема предаја Космета:

         „Ко је Србин и српскога рода,
         И од српске крви и колена,
         А не дошо у бој на Косово,
         Не имао од срца порода,
         Ни мушкога ни девојачкога,
         Од срца му ништа не родило,
         Рујно вино ни пшеница бјела,
         Рђом капо док му је колена.“

 

Космет јесте, увек је био и увек ће бити Света земља за Србе и њихова покољења, њихов духовни Јерусалим.

Сетимо се да су Јевреји изгубили Јерусалим, али да су га повратили после 2000 година. Косово је било и јесте окупирано, али ћемо га увек повратити ако никада не прихватимо и потврдимо његов губитак.

Ако Косово нестане из наши срца, онда је заувек изгубљено не само Косово, већ и наша култура, наша историја и ми сами. То не сме да се допусти!

Европи више треба Србија него што Србији треба Европа!

Срби морају коначно да схвате да ће без слоге престати да постоје.

Срби морају да науче да помажу једни друге као што то Јевреји раде, јер од тога зависи њихов биолошки и духовни опстанак.

Срби треба да забораве на лажни сјај материјалистичког и безбожног Запада, на холивудску пропаганду која их одвлачи све даље од Бога. Морамо да се увек сећамо својих славних предака и да се вратимо нашој Вери и Духовности. То нас је одржало и омогућило да преживимо скоро 600 година под Отоманском империјом.

То ће нам омогућити да нађемо прави пут и да поново преживимо још један изузетно тежак период као поносна нација, а не као понижено робље.

КОСОВО НИЈЕ НА ПРОДАЈУ!

Професор др Мајкл Правица

Друга генерација Срба рођених у Америци

[email protected]

Хендерсон, Невада, САД

Коментари (1)

  1. Данко Б. Марин каже:

    Често ове податке напишем и овде ћу… ЕУ је као пројект који је завршен – стављена на Герингов радни сто у његовом кабинету 22.јуна 1940.! Рибентроп је у марту 1943.писао да ће његова влада,одмах после војних победа – прогласити :,,Европску економску конфедерацију”!!!! Зар ЕУ може бити нешто што није немачко?

Напиши коментар