Република Српска

У општини Сребреница пописано дупло више људи од стварног броја, на штету Срба!

Председник Скупштине општине Сребреница Радомир Павловић саопштио је да је, према незваничним подацима којима располаже Коалиција за Републику Српску, у овој општини пописано дупло више становника него што их стварно живи на овом простору и то на штету припадника српског народа.

„Резултати пописа су, као и избори у Сребреници, већ раније договорени и испланирани на штету српског народа, као и обично”, пренео је Павловић оцену ове коалиције, коју чине све српске странке и невладине организације у Сребреници.

У његовом саопштењу, које преносе бањалучки медији, тврди се да на подручју ове општине стварно живи око 65 одсто Срба и око 35 Бошњака, а да ће, према сазнањима Коалиције, попис „показати” да је приближно исти број припадника оба народа.

„И попис говори да се у Сребреници све унапред договори и да је она раније изрежирани политички пројекат, јер су опструкције пописивача, инструктора и Пописне комисије потпуно сличне сценарију који је виђен за локалне изборе 2012. године”, навео је Павловић.

Коментари (1)

  1. Aleksandar каже:

    Tu mucku smo znali odvano isto kako su poginuleprenosili u jednakrug i sve pokazivalikoliko je mnogo poginlo muslimana.I sve u jedna krug kako su se koristili muslimani i to je sve poznata stvara.I ovaj popis je dokaz kao i ostale njihove gluposti i mita o srebrenici od USA pa naovamao i te price i budlastine.Plus francuskaobavestjna sluzbakoja je to sve lepo sredila.

Напиши коментар