Србија

Стравичне последице дејства HAARP-а у Србији

HAARP демонски систем који је инсталиран у Србији под патронатом претходне злочиначке власти, на челу са Демократском Странком, већ је изазвао стравичне последице по грађане Србије!

Овај уређај у Србији мења не само окружење тако што електромагнетним импулсима загрева алуминијумске микро сфере бачене из авиона исушујући ваздух и тиме симулирајући најсувљу Атакама пустињу у Чилеу, стварајући обрнуте ваздушне фронтове, већ истим импулсима мења свест човека да: убија ближње, буде агресиван када је непотребно и небуде агресиван када је потребно, да мења психу у смеру САМОУБИСТВА!

Мали уређај попут малог телевизора у облику звучника компјутера, биће обавезан у свакој кући. То ће бити наш „Кућни HAARP“! Тамо где је ЦИА испробала ове справице људи су усред посла и без разлога отварали прозоре и искакали са 100-тог и виших спратова! Ипак, ту није ЗЛУ крај, јер ће овакве емитере поставити на све веће зграде у насељима и стварати бол и несаницу у глави свих становника, који ће се бунити и желети да изађу из оваквих насеља. Људи ће покушати да оду било где, али су болесни умови и то предвидели, па ће сваки такав покушај бити санкционисан као грађанска непослушност и рушење државе. Предвиђено је увођење полицијског часа против непослушног становништва, коме је намењено робство и колективно истребљење! Ово су сведочења људи који су све признали, јер не желе да учествују у лудилу и силовању сопственог народа.

Обавезно погледајте следећи видео:

Коментари (4)

 1. Voja каже:

  Никад глупљу и смешнију теорију завере нисам чуо.Никад гори аудио снимак нисам чуо него ово што је сада објављено на тему HAARP система. Лик се прво није ни представио (што је неки ред),није навео своје стручне квалификације (које очигледно по начину излагања нема), веома конфузан говор који указује на особу са озбиљним психичким проблемима, а изнад свега шамара са подацима из области квантне физике, електронике, физике телекомуникација и медицине. А за сваку научну област коју је помињао је тотална незналица. На крају да напоменем да нисам био љубитељ прошле власти а нисам ни ове садашње, али са оваквим глупостима да се иступа… Господо из “Јединице” обратите више пажњу на квалификованост ликова који говоре јер вам овакве глупости тешко нарушавају кредибилитет . Поздрав.

 2. Ja каже:

  Vojo, vidim i ti si vrlo bistar momak..

 3. Zoran каже:

  Био у праву или не, западно срање треба уклонити- за сваки случај. Нека га ставе код шиптара. Познате су нам “добре намере” запада.

 4. Elliott Ness Chikago каже:

  DIVERZANTI IMATE SANSU NE PROPUSTITE JE

Напиши коментар