Србија

Срби у магарећој клупи историје

Пише: Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

Званична историја је шизофрена хронологија манипулације и лажи. Пишу је прљаве руке, мрачне савести, а по налогу злотвора који владају светом у име новца и свог личног профита. Иза тако накарадне историје, која нема благе везе са својом суштином и оним што се заиста догодило, стоје игноранти људске врсте и најогавније психопате са високим друштвеним титулама, које им служе да би својој бестијалној лажи дали валидни печат правоснажности.

Институционализација злочина над људском популацијом добија тиме своју имагинарну снагу, далеко снажнију и јачу од сваке реалне чињенице која је унапред поништена чак и као теоретска могућност. Зато и не знамо ништа о својој прошлости, не знамо ништа о постанку света и живимо ко црви у пластичној кеси, а који се мељу по већ традиционалном рецепту да би се тако самлевени користили као протеински састојак у белгијској чоколади.

(Лично сам гледао процес настајања неких познатих белгијских чоколада и чоколадних бомбона које зовемо пралинама. У сваку чоколадну смесу сипа се одређена количина млевених црва који се специјално узгајају за ту прилику, да би послужили као висококвалитетни протеински додатак. Видео сам огромне најлонске џакове у којима гамижу дебели бели црви и чекају да својим „хемијским саставом“ усреће армију чоколадних сладокусаца међу којима сам, на жалост, дуго година био и сам. Никад више, ни луд!!! )

Дакле, у тако једној блазираној реалности која је људска у истој оној мери у којој је и животињска – наши животи немају никакву сврху, сем да попуне празнину овог космичког ништавила. То је оно што нам се индоктринарно намеће као деформисана представа о нашем постојању и смислу живљења.

Другим речима, у историји људског рода превише је „карика које недостају“, како не би могли комплетирати слику и стећи бар приближну представу о свету у којег долазимо – а онда још слуђенији одлазимо из њега, умирући у грозоморном страху плашећи се од смрти која очигледно није то што о њој мислимо.

Аутохтона Србија и Срби од интегритета никада нису пристали на ову игру безумног дела човечанства, које кроји судбину малих држава и народа. (Малих у контексту тереиторије и бројности.)

Српски ген и српски код, у свом најдубљем егзистенцијалном и есхатолошком смислу, дијаметрално је супротстављен менталној духовној онанији осатанизованих култура као што је англосаксонска. И то је, суштински, српски печат којег мало ко од нас уме и може да носи унутар своје свести и на грбачи своје савести.

Портрет овог Србина се не објашњава – у њему се ужива, као у светој икони…

Не пишем овај текст да бих писао тираде о српском пореклу и дивио се фасцинирајућој сложености српског бића, када је у питању српско отелотвореније у Богу – јер, и међу Србима је застрашујући број палих људских душа и ђаволу блиских сарадника.

Пишем овај текст, из захвалности несагледивој Небеској сили, величанственом Богу и Творцу свепостојеће васељене што у галиматијасу свеукупног живота на овој планети постоји и народ који се зове – Срби!

…У есенцијалном и филозофском смислу, неважно је колике ће територијалне величине бити њихова држава – јер ништа није за сва времена! Срби су данас сабијени у једну просторну тачку, али сутра ће се та тачка изнова претопити у одговарајућу територију достојну српског порекла и државе. Срби су тренутно жртве једног времена које је у фази сипутљивог издисаја. Оног часа кад људско биће поново стане на своје ноге, тада ће и овај оварваризовани свет материје и осакаћене духовности променити структуру свог вредносног система.

До тада, не смемо само чекати – већ морамо и да се боримо; како знамо и умемо!

…Да! Аутохтона Србија и Срби од интегритета никада неће насести и пристати на лажну историју Енглеске и Ватикана, као ни на све те смрдљиве лажи ове подјармљене Немачке и деформисане Француске. Исконски Срби никада се неће усагласити с неусагласивим лажима, и то је трн у срцу тих ђавољих испрдака – глог у мишићном ткиву тих умоболних олигарха, који су читаве народе поистоветили са својом канибалном природом.

Тако су поробили и, сам, енглески народ, француски, немачки и амерички. И сада када су их сварили својим пробавним трактом звери – стигли су и до нас!

Апетит аждаје ужасавајуће је грамзив и прождрљив. А та је аждаја, само једна из ергеле овоземаљских гмазоида, и „Бакингемска палата“ – тај сатанин дворац ужаса и смрти. Погледајте само како изгледа та одвратна баба-краљица! Има скоро сто година, а изгледа ко – да не кажем ко шта?!!
…Маа, ипак да кажем – изгледа ко сјебана фукса коју су године натакле на курац!

Портрет енглеске краљице – искључује сваки коментар! Асоцира на злу маћеху из Гримових бајки и подсећа ме на рано детињство у којем сам, управо, тако замишљао злу вештицу пресвучену у жабљи костим…

…Не, нема те вулгарне реторике која не следује том осатањеном семену, што читавом свету пије крв на хектолитре!

Да ли се икада ико од нас запитао, како је могуће бити тако виталан у тим позним годинама?!

…Паа, запитао се, наравно! Запитали су се сви они који мисле својом главом, а не само банковним рачуном. Али, о томе једном другом приликом.

О хвала ти, Боже, што си ме удостојио аутохтоне Србије и Срба од личног инегритета – па, ма колико у овом времену бивали прогоњени и прокажени!
…Ма колико били исмевани и понижени, ма колико били на нишану ниткова и властитих жбирова који се сраме рођеног порекла, немајући стида да служе злосмрадног туђина!
Ето, зато су Срби вечито у магарећој клупи историје?

Зато, јер им је Господ дао наднаравну снагу да својом гвозденом вољом, без мача и метка, свладају све своје племенске сатрапе и националне издајнике!

Зато што не признају оно што се никад није догодило, и не бирају свог противника – јер, он увек бира њих!
…Зато што никад не ударају први, али обавезно зато бивају ти који свакој простачкој уштви која их изазове увек задају, последњи, смртни ударац – и увек се дижу из властитог пепела!

Срби су стално у магарећој клупи историје, зато што се увек здушно супротстављају тзв. „западним силама“ које својим терором континуирано исписују лажну биографију овог света.
Срби су вечито у магарећој клупи званичне историје, јер она је лажна до вриска и фалсификована до урлика!
…Срби такву историју никад неће признати – јер, Србија није снобовски Лихтенштајн којем је Господ дао благослов да постоји, а посрнули луцифер понудио разлог и теоретско објашњење за његов бизарни историјат.

Срби од личног интегритета и они који држе до себе, а не до туђе сукње и милостиње, с радошћу седе у магарећој клупи те слинаве историје која нема Божији благослов, већ само сатанску логику и вражји изговор.

Србима је забрањено да пишу своју историју, али нико их не може спречити да је памте и преносе с колена на колено. То је јаче од свагог трага на папиру. Запис у сећању не могу да нам избришу!

Западни амбасадори и све њихове дипломате немају елементарну представу колико су мрски и омражени у сваком честитом српском бићу, и живе у глупом уверењу своје болесне сујете да је Србија држава српских издајника.

Они мисле да владају Србима ако владају њиховом издајничком владом и њиховим корумпираним парламентом. Западне дипломате су будале са одвратним конфекцијским стајлингом, а њихови амбасадори огавни шпијуни који налазе заједнички језик једино са српским денунцијатима и жбировима најгоре врсте.

Сваки нормални Србин зна да су све тзв. „западне амбасаде“ у Србији, у ствари, окупирана српска подручја и одметничка територија – да су то легла најпогубније духовне заразе коју може да изнедри људско полубиће у сабласном коитусу са ђаволом.

Велике дипломате западне провинијенције, у служби представљања својих државних интереса, мегаломански су колекционари највећих историјских лажи с којима честити свет у Србији и своју гузицу одбија да обрише. Они мисле да су паметнији од нас зато што су богатији и економски јачи. Будале и скоројевићи – о, који продавци људског прдежа запакованог у сјајни целофан!

Аутохтона Србија коју је актуелна српска власт брутално збрисала са јавне друштвене сцене и прави се луда као да та честита Србија уопште не постоји – упркос тој тиранији и злочину, читавим својим виталним бићем сведочи у прилог Богу и истини, и свим ће се силама опирати греху ватиканских вазала и крвавом злочину англосаксонске хегемоније.

Немају они толико осиромашеног уранијума, колико смо ми богати духом да преживимо њихов почињени холокауст над нашим неуништивим животима и историјом!

Прошлог лета, на Каленић пијаци, питао сам једног дедицу што продаје паприку и парадајз – шта, исктрено, мисли о Енглезима и Американцима?

…Маа, гамад, синко! То су кумови Черкеза! У дупе могу да нас пољубе – и то оно усрано, кад највише смрди!!

Франкфурт,
11. јун. 2017. на Петровске покладе

Коментари (1)

  1. Sekira каже:

    Brankovici,prokleto vam koljeno ,zar se tako otacstvo brani…obilcu,ko ti ne zavidi….srpska istorija,od kosova,preko cera,sindjelica…..za mnoge kulture je trn u oku ,nesto nedostizno….mnogo mrze one kojima zavide….obilicevi zavetnici

Напиши коментар