Србија

Шарић и Вучић – марионете у рукама ЦИА

Пише: Бранко Драгаш

Све је фарса. Замајавање преварених бирача. Куповина времена. Скретање пажње са главних проблема у друштву. Фарса је постала бљутава. Вређaју нам интелигенцију.

aleksandar-vucic-darko-saric

Неке ствари морам да објасним. Видим да о томе нико не пише. Пођимо редом.

Највећи дилер дроге на свету је – ЦИА. Тако се и финансира. Из тајних буџета спрема политичке преврате и државне ударе. Велики Брат је дозволио да ЦИА ваља дрогу по свету. На тај начин је монополизовао тржиште и новац је стављен под контролу.

ЦИА контролише производњу, транспорт и дистрибуцију дроге. Производњом стимулише одређене владе у државама да управљају по налогу ЦИА или обарају власт тако што обарају производњу и смањују приходе од дроге, којим се финансира марионетска власт. Најбољи пример за ову моју тезу је случај Авганистана у коме је производња опијума, доласком окупатора, повећана више од десет пута. Мада је интервенција Пентагона уследила после одлуке Великог Брата да се сузбије производња дроге у Авганистану, након извршене окупације производња је увећана преко десет пута.

Двоструким стандардима Велики Брат управља у светској политици. Како то објаснити у случају Авганистана? Када је производња дроге у Авганистану стављена под контролу ЦИА, онда је дошло до драстичног повећавања производње. Сви приходи су ишли окупаторима.

Транспорт дроге се врши уз обезбеђење НАТО снага, које су лична војска ЦИА агената. Тако се спречавају губитци у транспорту и војска ставља у функцију криминала.

Дистрибуција дроге се врши на одређеним тржиштима, које се одабирају у зависности од геополитичке стратегије Великог Брата, на начин да ЦИА обезбеђује формирање марионетских влада у тим државама, како би обезбедила сигурност тог криминалног посла. Не може се дрога у некој држави пласирати и транспортовати кроз ту државу без људи који су на власти и који раде по налогу ЦИА. На тај начин ЦИА обезбеђује сигурну наплату на тржишту, контролу тржишта и динамику развоја тржишта. Поново у зависности од тога колико је држава кооперативна у спровођењу наметнуте политике.

Значи, нема ниједне власти у транзиционим земљама, каква је наша Србија, да врх државе није умешан у криминал са дистрибуцијом дроге. Ко ће бити директно умешан из власти зависи од тога ко је највише уцењен и чији је досије најдебљи. Потврда овог мог става је, само да вас подсетим, акција САБЉА, након злочиначког убиства премијера, када су побијени вође земунског клана и када су остали припадници највећег нарко клана на Балкану побегли по свету спашавајући живу главу. Шта се десило на тржишту дроге?

Зар није било логично да, после погибије и бегства највећих добављача дроге, дође, услед смањење и ризичне понуде, до скока цене тражене робе? На старни тражње није било никаквих тржишних осцилација. Међутим, проблем на страни понуде је био велики. Тамо где је драстично смањена понуда робе, услед њене непромењене тражње, морало је да дође до наглог скока цена робе. То је тржишни закон, зар не?

Да ли је дошло до драстичног скока цене робе на тржишту? Није. Да ли је уопште дошло до повећања цене робе? Није. Шта нам то говори? То је доказ да је тржиште било уредно снабдевано забрањеном робом. Ако су највећи снабдевачи били убијени или у бегству, што значи да они нису могли да снабдевају тржиште робом, поставља се питање – ко је тржиште снабдевао дрогом? Неко је то морао да уради. Ко? Ако они који су у јавности важили за велике трговце дрогом нису били у могућности да тржишту испоручују робу и ако цена због тога није драстично порасла, како би се десило у свим тржишним случајевима на слободном тржишту где се слободно тргује робом, то значи да ти наводно велики снабдевачи дрогом нису заиста велики, јер није дошло до скока цене робе због несташице, него да неко много моћнији снабдева тржиште робом. Неко ко је невидљив. Неко на кога нико не сумња. И неко ко ради за себе.

Снабдева неко ко има монопол. Неко ко није обухваћен САБЉОМ. Неко ко је изузетан и моћан. Ко је то? Ко то може бити? Шта мислите?

Власт!
Политичари који врше власт у држави.
Политичари који су уцењени и који раде по налогу.
Чијем налог?
Оних који су моћнији од њих.
Оних који су их довели на власт.
Оних којима морају да врате услугу.
Оних који их уцењују и прате.
Ко је то?
ЦИА.

Када поставите ствари из ове перспективе, онда све постаје много јасније за резумевање. ЦИА је главни производњач, транспортер и дистрибитер дроге на светском тржишту. Ако се то тржиште процењује на 2.000 милијарди долара годишњег обрта, онда можете да претпостави да Велики Брат неће дозволити никакву слободну конкуренцију на том тржишту, него је све ставио под контртолу ЦИА. Добро организована тајна служба не жели да препусти ништа случају и зато организује локалне политичаре у државама да обезбеде овај уносан посао. Политика неке земље се одвија у оквиру постављених правила игре моћних играча. Избори су само фарса за замајавање контролисаних бирача. Нарко дилери су само жртвовани глумци у добро написаном сценарију.

Када видите насмејаног, уредног, однегованог, префињеног нарко дилера Дарка Шарића како весео, испаван и оран излази из државног авиона, све у пратњи државних агената, право у специјални затвор, ако се чудите холивудски нашминканим сценама, не верујући да највећи бегунац региона, за којим, наводно, јуре специјалне полицијске јединице за борбу против организованог криминала и прања пара, тако свеже и одморно делује, зар није логично да је неиспаван, подбуо од сталног бегства и скривања по тајним склоништима, онда нама, који размишљамо својом главом, остаје само да закључимо да је све то што се игра пред нашим очима само једна одвратна превара и да је све то толико јадно, провидно, прозирно и глупо да не можемо више да трпимо толика понижавања.

Зашто то раде?

Све је, господо другови, изрежирано.

Велики брат је смислио план да одржи ванредне парламентарне изборе у Србији, дозволио је Вучићу да се служи свим средствима како би сам могао да влада, нико из Европе није забринут за драстично кршење изборне процедуре, медијски мрак, ценнзуру, успостављање култа личности, цезаризма у једној европској републици, претње и уцене режима, па све до ове срцепарајуће сцене на аеродрому, која нам само сведочи да је све договорено, да су се Курта и Мурта нагодили како би скренули пажњу са тема око признања Космета и издаје наших националних интереса, како би се народ забављао неважним темама и како би се лакше прихватио неолиберални јарам око врата поробљеног и презадуженог грађанина.

ЦИА бира глумце у овој балканској комедији.

Да ли ће то бити момци досељени у Земун, јер они нису били прави Земунци, или неки момак из Пљеваља, то је само ствар укуса у избору. Узимају се жртве, који су унапред осуђени на казне, који добијају филмски живот, којима се испуњавају сви дечачки снови и који морају на крају приче да признају своје злочине, јер то је једини начин да се сакрије права истина. То је једини начин да се сакрије ко је главни дилер дроге у свету.

Када буду осудлили нарко дилера из Пљевања за трговину свим забрањеним робама у региону, што такве провинцијалне њушке никада не би могли саме да организују, јер су потпуно неспособни за такаве велике послове, онда се ЦИА, јер је нашла дежурног кривца, и може да настави даље своју директну производњу и пласман дроге у свету. Када буду у Конгресу бранили буџетска потраживања за наредну годину, ЦИА ће приказати да је успела да похвата нарко дилере, који су све то организовали, па ће оправдати средства која јој служе само као џепарац у овом профитабилном и криминалном послу. То што на тржишту није дошло до нестанка дроге у понуди, што цена дроге није пала, што се огроман капитал окреће на црном тржишту, што се увећава број конзумената опијата, све под контролом локалне власти и агената ЦИА, то оне у Конгресу уопште не занима. Важно је само да су пренета средства утрошена у предвиђене намене.

Важно је да се ово наручено хапшење припреми за лоботомирање преварених бирача, да се купе нови политички поени и да се политика хлеба и игара настави до краја ове представе.

Ко ће од политичара страдати у овој прљавој игри зависи од дневних политичких потреба.

Ако треба коначно званично признати Косово, мењати устав и распродати државу, онда нико велики неће страдати, док се тај посао не заврши.

Наркодилер се нагодио.
Зато је безбрижан и миран.
Признаће тачно оно што му кажу да призна.

Коментари (2)

  1. savo каже:

    Dosta istine u ovoj priči!!!

  2. САША ВУЛЕТИЋ каже:

    ” СВАКА ВАМ ЧАСТ БРАЋО НА ПОСТАВЉЕНОМ ТЕКСТУ. ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ИЗ ТРЕБИЊА. “

Напиши коментар