Србија

Сарадња Вучића и Мухамеда ел Абара је превара века: Погледајте како је опљачкао друге земље!

Лажне грађевине Мухамеда ел Абара ницале су по свету као печурке – а ниједна није ни започета. Због њега су многи завршили у затвору, између осталих и министар полиције Индије. Погледајте све лажне пројекте овог човека.

vucic-prevara

Инвеститор Мухамед ел Абар, инвеститор „Београда на води“, познат је целом свету по својим преварама!

Медији већ месецима преносе грандиозне идеје о овом пројекту и величају инвеститора Мухамеда ел Абара.

Тако је премијер Србије рекао да земљиште на којем ће бити изграђен „Београд на води“неће мењати власника, већ да ће бити дат у закуп на одређени број година, а инвеститор тог пројекта Мухамед ел Абар рекао је да ће пројекат бити реализован у сарадњи са домаћим архитектама.

Вучић је рекао да ће Београд уложити у рашћишћавање простора Савског амфитеатра око 200 милиона евра, а можда и мање.

Још је занимљивије што „инвеститор“исту плочу врти свуда. Ово је најављивано у Србији:

Премијер је рекао да ће арапски инвестуитиор уложити више од три милијарде, а можда, чак, и четири милијарде евра и да ће у складу са инвестицијом бити подељен и профит.

Упитан да прокоментарише пад акције компаније „Арабтек“ из Дубајиа за 50 одсто, Вучић је рекао да је вредност те компаније, чак, умањена. Он је, наиме, објаснио да је њена вредност и даље виша од десет консолидованих буџета Србије.

Овако су премијер Курдистана и Мухамед ел Абар гледали макету њиховог грандиозног пројекта:

А исту причу је продавао у Курдистану! Ово је пројекат „Ербил“, чији је почетак градње Мухамед ел Абар најавио за 2013. годину, притом обећавши и 35.000 радних места!

А исту причу је продавао у Курдистану! Ово је пројекат „Ербил“, чији је почетак градње Мухамед ел Абар најавио за 2013. годину, притом обећавши и 35.000 радних места!

 

А данас је од силних инвестиција остао само билборд усред пустиње:

Br48_Tn_TIUAAf_AM7_jpg_large

Њихова макета:

Br4-E-hCIAAORnq

Од свега је остало само ово – стари салон аутомобила претворен у седиште Ел Абарове компаније:

528397_328731110562916_522176038_n

Ово су обећања дата курдистанском народу:

И то није све, овај „инвеститор“је успео да „заврне“и Пакистан. Наиме, како пише Arabianbusiness.com, Мухамед ел Абар, у Карачију је обећао градњу пројекта „Crescent Bay“за јул 2008. године, и то је био само део његових милионских „улагања“у ову земљу.

Наиме, инвеститори су престали да плаћају рате за своја земљишта, па је Мухамед покушао да прекине градњу, у чему га је спречила влада Пакистана, и тврди да није одустао од градње, већ је само одложио пројекат због финансијске кризе, те да ће ускоро почети са изградњом.

То опет није све – у Индији је, према писању тамношњег „IndiaTimes“-а, 2011. године оптужен због криминалног удруживања, преваре и фалсификата. Како пише track2realty.com влада Амариндера Сингуа Индији је знала да је градња „Commonwealth Games“у граду Мохали (Панџаб) нелегална и лажна, али нису смели да реагују јер је Мухамед имао чврсте везе са свим политичким моћницима. На конто тога је и преварио 560 купаца станова а власницима земље није дао ни динар још од 2006. године. Министар унутрашњих послова индијске државе Андра Прадеш ухапшен је због сарадње са овим преварантом!

Да ли иста судбина чека и Србију?

 

Извор: dnevno.rs

Напиши коментар