Србија

Русијо, опрости – Србијом владају „курвини синови“!

Пише: Томислав Црнојевић

Welcome_Russia

Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

Русијо, опрости – Србијом владају „сукины дети“!
…Русијо, опрости – наши, српски, властохлепници су памет погубили и морал сахранили!
…Опрости нам, Русијо, што смо немоћни и сами – издани од својих најрођенијих сународника!
…Ми смо једини, планетарни, егземплар којег ће историја памтити по томе што смо сами себе затрли!
…Србија је већ цео век окупирана земља а сада смо, као народ, доведени до истребљења – ко Сијукси!
…Нашим животима владају уљези из зоне сумрака!
…Лице сваког честитог Србина, у овом часу, преплављује стид. Наше срце изједа туга која нас убија!
…Ми смо немоћни да се одупремо злотворима из свог властитог дворишта. Нас су српски комунисти продали у бесцење, папским језуитима – и Ватикан нас сада систематски сатире!
…Без твоје помоћи Русијо, српски народ неће преживети!
…Без твоје помоћи Русијо, нама нема спасења!
…Ако нас Ти не избавиш од нестајања – бићемо избрисани са мапе овог света, као народ и држава!
…Срби, тренутно, исписују своје последње листове историје – наша култура умире, наше писмо нестаје, наш језик се гаси!
…Помози нам Русијо, на коленима те молим – ми никога више немамо сем Тебе и Господа!!!

Признајем, срамота ме је од година које на леђима носим – и да није тако, плакао бих ко дете!
…Не могу да верујем – да ли је стварно могуће да живимо у тако свирепом времену људске монструмије, у свету са толико мало људске части, честитости и разума!
…Овде је богаљ свако ко је нормалан!
…Овде је луд свако ко је паметан!

Влада Илић, Весна Марјановић и Наташа Вучковић – „ђавољи адвокати“ и амбасадори српског пакла… Ово су полуљудске, србоидиотичне, креатуре које су у Стразбуру, пре месец дана, на Савету Европе, гласале против Русије и Руског народа. Ове српске политичке утваре дигле су свој болесни „католички глас“ против јединог, осведоченог, српског пријатеља у читавој галаксији „Млечног пута“. Ови тутумраци живота, ови белзебуби огубављене свести дигли су своју руку да се Русија избаци из Савета Европе и да се немилосрдно казни, јер се „безобразно дрзнула да анектира Крим“. (То је званично образлођење руског греха.) Наравно, све би то било безвредно помена, да те згазидуше људске савести нису гласале у име српског народа и државе Србије. …Овако, историја ће памтити а писани документи вечито сведочити о бестидности српске делегације која се ни око чега не може сложити, па чак ни око тога да говно – смрди! Знам да је ово бизарно и, надасве, недолично поређење – посебно када је у питању тема о којој је реч; али чињеница је да српски политичари не могу стати ни пред собно огледало а д се не обрукају. Господе, Боже, зашто имамо такво огавне авети у државној политици – као да нас је цео свемир проклео?!! …Неки политички аналитичари кажу да су се ове „дегенеративне политичке амебе руководиле личним интересима“. Па у каквој ми то, онда, држави живимо ако нас пред светом представљају дебилоидне карикатуре, чији је лични и страначки интерес важнији од сваког државног питања?! У овако девијантном конгломерату односа поставља се питање – јесмо ли ми, уопште, држава или дивље племе којим владају језуитски врачеви и „бабе Роске“ влашке магије?! Ако је заиста истина да ни један злочин не застарева, па самим тим ни „политички“ – онда се ове битанге морају привести к Закону, па макар им судили и постхумно! …Паа, таман судили и само њиховим костима!!!

…Овде је јерес одржати своју реч, не слагати Бога и не убити слабијег од себе!
…Паа, у какве смо се то нељуде претворили – у какве сабласти одметли; зар је крв наших најближих једини траг по којем препознајемо свој животни пут?!!
…Има ли страшније планете од ове камене стене коју Земљом зовемо?!
…Има ли грозније стварности од ове наше, у којој се нељудскост и бешћутност ко бесни вепрови надмећу?!
…Има ли горег света од ове страшне и ужасне агоније коју живимо 365 дана у години?!
…И постоји ли, још, игде, такав чошак свемира у којем живи толико Јуда и гадова по глави невине, Божије, чељади?!!!

2Знам да је наслов овог текста недовољно јак и слабашан да опише агонију у коју смо бачени као народ и људи. „Курвини синови“ овде, на жалост, нису само метафора и синтагма којом се „мери“ дубина понора људског безумља.
…„Курвини синови“ немају, чак, никакве везе ни с генетским наслеђем – нису им мајке криве што су их родиле тако обезљуђене и проклете. И њима је, женама, тешко што су на свет донеле тако бесрамне створове недостојне Бога и, макар, пола „Оченаша“!
…„Курвини синови“, што Србијом владају већ дуги низ деценија, уђоше у српску историју и националну навику кроз тунел најнижих страсти и најмрачнијих нагона који се, преко ђавола, у људско биће усељава.
…„Курвини синови“ који у овом часу Србију растачу, најбизарнија су копилад коју је могла да створи „култура“ ништавила људосмрадне антицивилизације.
…„Курвини синови“ су обезљуђено крдо биолошких дегенерика, који су својим испрограмираним злочинством извршили инвазију на све што је здраво и нормално на овоме свету.
…“Курвини синови“ су авети из мрака који нам убијају сваки Божији дан, само да би нам уништили сваки животни смисао којег нисмо у стању да сачувамо – јер смо и сами, већ, метастазирали у јато кукавичјег окота које се брани само кевћући.
…„Курвини синови“ су амбасадори фашистичке културе смрти и конзули западне цивилизације на Истоку – у чијој наивној свести затиру прошлост и свако сећање на злочиначку историју од кривоклетне руке Запада.
…„Курвини синови“ немају јасно испрофилисан идентитет. То је мегаломанска структура исфорсираних будала, поремећене свести и обогаљене духовности која ради за интерс сваке наручене пропасти!
…„Курвини синови“ немају ни сполну одредницу. То је галиматијас импотенмтних мужијака и стерилних женки који живе у болесној симбиози са наказном травестијом и морбидном идеологијом содомије.
…„Курвини синови“ у себи садрже бескрајни асортиман злочиначких нагона, уперених против сваке људске логике и свега што је здраво и мислеће под овом капом небеском.
…„Курвини синови“ су слуге ђаволовог света и најревноснији „извођачи радова“ који од сваког нашег живота стварају пакао.
…„Курвини синови“ су сви они који су немир своје душе продали за мир своје гузице, а народ којем припадају жртвовали само зато да би се уписали у историју – без обзира како била мрачна и проклета!
…„Курвини синови“!
…То су сви они који су се одродили од Човека и по сопственој вољи уписали у Нељуде – на веке векова!!!

* * *

Владимир Владимирович Путин, председник Русије – и једина нада Срба и Србије, једина и последња...   ...Чак и када бих хтео, таман и када бих желео – не бих могао да се улагујем овом човеку. Уосталом, тако нешто је немогуће из безброј разлога!   Прво – Путин је човек код којег то не пролази! И немој да се лажемо – ова људска громада данас влада читавом планетом, а не само Русијом.   Друго – рођено дете никада не може да се улагује својим биолошким родитељима, јер им генетски припада; по „месу“, крви и Божијој промисли!   ...Уосталом, сви ми знамо ко нам је на овом свету мајка, а ко џелат и заклета маћеха. Али, о томе боље говори господин Путин – компетентније и речитије!   ...Ево шта он каже: „...Како вас, Европљане, није стид да тако двоструким стандардима приступате решавању истих питања у разним деловима света?! Кад кажете да је Косово посебан случај – то је лаж! Никаквог „посебног случаја“ тамо нема, и сви то одлично замо! Зато ћемо ми, на Савету Безбедности УН, поставити питање таквог вашег неодговорног понашања!“   Наравно, Путин не би био „газда у својој кући“ да не опали чамарчину и америчкој надмености: „...Онај ко себе данас, незванично и неоправдано, назива господарем света – морао би да зна да није најјачи, а посебно то да му тренутна позицција у свету не даје за право да угњетава друге народе и државе, друге вере и културе. ...Сви смо сведоци да је једном народу са Балкана разбијена територија од стране великих сила, а да се тај народ и даље сматра кривцем и џелатом а не жртвом и оштећеном страном. И зато ћу ја све да учиним да Србија има будућност, и да наши односи у будућности буду бољи и приснији.“   ... Али господине, Путин, „жене у црном“ и „мушкарци у жутом“ гребу рукама и ногама да нас заваде и омразе! У Србији се за време комунистичке владавине, уназад пола века, накотио чопор зликоваца који очима својим не могу гледати Русе и Србе. Српско народно ткиво је разорено, систем вредности уништен, сва власт и моћ сконцентрисана је у шаки прозападних вазала – а ми смо већ исцрпљени, изманипулисани и слуђени, подељени и закрвљени, међусобно посвађани до гроба! Ми без помоћи Русије нећемо преживети овај век!   ...И дај Боже, да без Ваше помоћи дочекамо и сваки сутрашњи дан!!!

Владимир Владимирович Путин, председник Русије – и једина нада Срба и Србије, једина и последња…
…Чак и када бих хтео, таман и када бих желео – не бих могао да се улагујем овом човеку. Уосталом, тако нешто је немогуће из безброј разлога!
Прво – Путин је човек код којег то не пролази! И немој да се лажемо – ова људска громада данас влада читавом планетом, а не само Русијом.
Друго – рођено дете никада не може да се улагује својим биолошким родитељима, јер им генетски припада; по „месу“, крви и Божијој промисли!
…Уосталом, сви ми знамо ко нам је на овом свету мајка, а ко џелат и заклета маћеха. Али, о томе боље говори господин Путин – компетентније и речитије!
…Ево шта он каже: „…Како вас, Европљане, није стид да тако двоструким стандардима приступате решавању истих питања у разним деловима света?! Кад кажете да је Косово посебан случај – то је лаж! Никаквог „посебног случаја“ тамо нема, и сви то одлично замо! Зато ћемо ми, на Савету Безбедности УН, поставити питање таквог вашег неодговорног понашања!“
Наравно, Путин не би био „газда у својој кући“ да не опали чамарчину и америчкој надмености:
„…Онај ко себе данас, незванично и неоправдано, назива господарем света – морао би да зна да није најјачи, а посебно то да му тренутна позицција у свету не даје за право да угњетава друге народе и државе, друге вере и културе.
…Сви смо сведоци да је једном народу са Балкана разбијена територија од стране великих сила, а да се тај народ и даље сматра кривцем и џелатом а не жртвом и оштећеном страном. И зато ћу ја све да учиним да Србија има будућност, и да наши односи у будућности буду бољи и приснији.“
… Али господине, Путин, „жене у црном“ и „мушкарци у жутом“ гребу рукама и ногама да нас заваде и омразе! У Србији се за време комунистичке владавине, уназад пола века, накотио чопор зликоваца који очима својим не могу гледати Русе и Србе. Српско народно ткиво је разорено, систем вредности уништен, сва власт и моћ сконцентрисана је у шаки прозападних вазала – а ми смо већ исцрпљени, изманипулисани и слуђени, подељени и закрвљени, међусобно посвађани до гроба! Ми без помоћи Русије нећемо преживети овај век!
…И дај Боже, да без Ваше помоћи дочекамо и сваки сутрашњи дан!!!

…Русијо, на коленима те молим да нам опростиш – молим те, опрости нам што смо те издали!
…И јавно те молимо да нам не узмеш за зло што смо те, тако, бесрамно, оставили на цедилу!
…Али, Ти мораш знати да Србијом данас не владају Срби! Србијом, у овом тренутку, влада најгори могући српски шљам. Најгори аморални олош, одрод и изрод од српског прадревног бића!
…Србијом владају креатуре безумља, антисрпска политичка олигархија која је одавно припремана да нас национално уништи!

…Србијом владају америчко- фашистички, пронемачки и злопапски вазали који су већ дубоко пустили своје смртоносно корење у наш преварени живот. Нашим, српским, животима владају издајници наше историје и културе. Издајници вере и народа! И најгнуснији могући оскрнавитељи Бога у човеку!
…Русијо наша драга, ово није лелек ни јадиковка – овај текст је молитва, Теби!
…И све овде написано, гласна је порука коју Ти шаљемо и молимо да је чујеш!
…Нисмо Те ми издали, није Те издао српски народ!
…Издали су те српски изногуди, српска каста стрвинара и лешинари нашег политичког живота!
…Издали су Те они који владају нашим животима на основу лажираног „изборног“ алибија!
…Русијо, Ти мораш знати – тебе су у Србији издали они који су издали и Србију, свој рођени народ којим владају!!!
…Издали су те српски издајници! Српске политичке Јуде и фукаре које се у Москви заклињу на своју верност, а чим се врате у Србију – Бриселу се у дупе увлаче! Онда оду у Вашингтон по нове инструкције додатне мржње према Теби и Србији!
…Такви су данас српски политичари, те хијене наших живота што се рођеног народа стиде – а Русији у леђа пуцају!

Опрости нам Русијо, опрости што је „Србија“ пре месец дана дигла свој сатански глас против Твојег имена!
…Опрости нам што је антисрпска „српска“ делегација на Савету Европе у Стразбуру гласала против Тебе!
…То није био глас Срба! То је био глас српских хуља, прозападних полтрона и аморалних губара!
…Знамо ми добро у чијим смо рукама и под чијом ингеренцијом умоболне самилости.
…Али, ово неће још дуго трајати – неће, јер не може!
…Дани су им одбројани!!!

Оооо, како је тешко и неподношљиво живети у симбиози са „курвиним синовима“!!!
…Како је страшно и ужасно делити са њима свако бесмислено јутрење и сваки оскрнављени смирај дана!
…„Курвини синови“ нису псовка, ни увреда – већ ментално стање човека!
…То је последњи круг пакла у који се може пасти!!
…„Курвини синови“ – то је понор бесвести у којем се Бог не поима!
…„Курвини синови“ нису фантомски појам српског језика, већ сурова дијагноза неизлечиве болести Западног друштва!
…“Курвини синови“ планетарна су зараза људског неморала и ретардираног карактера – закржљалог у развоју!
…То је фреквенција на којој идиоти вибрирају у људима!
…Форма „аморфне структуре“ услед које се ништавило материјализује у сферу људске стварности.
…„Курвини синови“ су биолошка тачка у развоју људске свести на којој престаје живот. А у српској реалности се то манифестује кроз неминовни процес одумирања националне историје и елементарне самоспознаје.
…„Курвини синови“ су синоним убијеног времена и алузија на модни тренд у којем су луђачке кошуље једини стил колективног одевања.
…То су метафизичке сабласти убризгане у ткиво људског организма са истом сврхом као и вирус сиде. Једино „курвини синови“ могу искоренити људски род, или у најбољем случају – максимално га редуковати и свести на минимум.

Хоћеш у Европу? -Нећу, нећу пусти ми руку!

Хоћеш у Европу? -Нећу, нећу пусти ми руку!

…„Курвини синови“ у Србији – то су сви они који мисле само на себе, па чак и по цену да као народ нестану!
…То је камарила политичких ништарија, која се храни страхом и „шићарђијском логиком“ својих уплашених и слуђених поданика!
…„Курвини синови“ су наша колективна казна коју морамо поднети, јер смо Бога у себи издали!
…Они су наш паклени усуд и судбински цех којег морамо платити!

…„Курвини синови“ су наш есхатолошки порез на пољуљану савест с којом смо пристали да тргујемо – и наша најморбиднија гробарина, јер кости своје сахрањујемо на мрциништу ђавола!

Опрости нам, мати, Русијо!

…Тражење тог опроштаја, велики је дуг којег у свом срцу осећамо према Теби!
…А, ако нас одбијеш чути – схвати то и као нашу последњу жељу!!!

Франкфурт; на дан Светог Василија Острошког, 12. мај. 2014.

Коментари (3)

 1. vzsb каже:

  Tacno slazem se sa vama i ja imam takvo misljenje.
  KURVINI SINOVI su pored politicara i ,
  Novinari,sudije,advokati,doktori,profesori,drzavni sluzbenici,policajci,generali,penzioneri,bogatasi,razni
  analiticari,nacionalne manjine ne sve,obicna boranija
  estradni umetnici,posebno glumci,javne licnosti reziseri,
  pisci,pokvareni komunisti i okot.
  I mnogi drugi sto sisaju krv jos nerodjenoj deci.
  Ljudozderi,vecito gladni i nezasiti svega i svacega

  POSEBNO NEVLADINE ORGANIZACIJE
  Cast izuzetcima

  ZIVELA SRBIJA
  ZIVELA RUSIJA

 2. Жика каже:

  Слажем се са написаним осим једне реченице. Путин неће спасити Србију зато што је његов задатак да подигне Русију на место које јој и припада- најмоћнија земља на свету. Тек ћеРуски цар спасити Србију али не зато што само Србију воли већ ће спасити све Православне земље света па и Србију. Дакле процес успињања Русије ка светском трону је почео а када ће се завршити само Бог зна а до тад у Србији ко жив ко мртав.

 3. miki каже:

  jedino bog i putin mogu vratiti izgubljene granice vel,,, srbije boze pomozi a putine dolazi idemo u boj za slobodu putina i srbije

Напиши коментар