Србија

Ратни злочинац Тони Блер боравио у Београду и преконтролисао ефикасност рада Владе Србије

„Рат против Срба није више само војни сукоб. То је битка између добра и зла, између цивилизације и варварства.“ – Тони Блер

toni-bler-ratni-zlocinac

Осуђени ратни злочинац у Србији, због почињених злочина над становништвом СР Југославије и бивши британски премијер, Тони Блер, један од највећих хушкача агресије на СР Југославију боравио је јуче у службеној посети Београду, саопштавају српски медији.

Циљ посете Блера су биле редовне консултације Блера и његових људи из „деливери јунита“.

Систем „деливери јунита“ уведен је у марту ради контроле ефикасности рада српских министара. Од тада целим системом управља један од запослених у фирми „Tony Blair Associates“.

Да иронија и апсурд буду већи, пресуда Окружног суда у Београду против Тонија Блера за ратне злочине над српским становништвом сакупља прашину, а од надлежних правосудних органа никоме није пало ни на памет да га ухапси.

Тони Блер је пред Окружним судом у Београду осуђен на 20 година затвора због подстицања на агресивни рат, повреде територијалног суверенитета, за кривично дјело убиства највиших државних органа у покушају, за ратни злочин против цивилног становништва СРЈугославије и за кривично дјело употребе недозвољених средстава борбе.

kazna-toni-bler-ratni-zlocinac

Тони Блер је био један од највећих ратно-хушкачких западних политичара у агресији на СР Југославију и њено становништво, те је био и окорели заговорник НАТО копнене агресије са 100.000 војника на СР Југославију.

Комплетну пресуду писану на 250. страница можете преузети ОВДЕ – (zip-pdf,19Mb)

Прилог РТ: Београд постао марионета – Блер ће саветовати Александра Вучића – клинути “CC” за српски превод

https://youtu.be/hk4SV08cA64

 

Восток

Напиши коментар