Србија

Пуковник Никић: Надлежни да кажу истину о убиствима Ђинђића и Аркана!

pukovnik-slavko-nikic

АКО НАДЛЕЖНИ ОРГАНИ НЕ КАЖУ ИСТИНУ О УБИСТВИМА:

1. Радована Стојичића
2. Павла Булатовића
3. Жељка Ражнатовића
4. Зорана Ђинђића и још неколико Срба

њихове убице су на слободи, припремили су нови списак за одстрел Срба.

Припремили су и дежурне кривце који ће, по већ виђеном сценарију робијати за њихова злодела, ни криви ни дужни.

За убиство Зорана Ђинђића су у затвору Милорад Улемек и Звездан Јовановић.

Них су хапсили и суде им они које је именовало злочиначко удружење ДОС, које је опљачкало грађане и државу Србију.

Хапсили су их они који су пружили логистичку подршку правим убицама. Наредба о затварању аеродрома је издата тек пошто је авион са убицом Зорана Ђинђића полетео.

Зато је истражни судија каснио на лице места дуже од 20 минута.

Ликвидације почињу! Све је припремљено. Неке од њих ће покушати да подметну и међународном тероризму!

Ако се не обелодани истина, старе убице почињу са крвавим пиром.

Откривање истине је могуће. Неписмени полицијски и удбашки шефови су то оставили својим младим колегама, као кукавичје јаје.

Да не буде све на плећима оних који су тада били деца, нас неколико официра из тог периода се јављамо добровољно да ту „енигму“ решимо.

ОДБИЈАЊЕ ОВЕ ПОНУДЕ ЗНАЧИ ПРИХВАТАЊЕ ГРАЂАНСКОГ РАТА!!!

Извор: Фејсбук профил Славка Никића

Коментари (4)

 1. veliki dabar каже:

  SVAKA VAM CAST NA OVOM HRABROM I NADASVE LJUDSKOM POTEZU . KRAJNJE JE VREME DA PRAVI ZLOCINCI , UBICE I SVI ONI KOJI SU DO SADA UCESTVOVALI U SATIRANJU SVEGA STO JE SRPSKO I SVETO BUDU NAPOKON IZVEDENI PRED PRAVI ” N A R O D N I S U D ” I DA IM NAROD ODREDI DALJU SUDBINU . DRAGO MI JE DA CUJEM ILI PROCITAM OVAKVE PORUKE I MISLIM DA CE OVAJ SASAVI NAROD KONACNO SHVATITI DA SVI POLITICARI SAMO GLEDAJU SVOJ LICNI INTERES A SA DRUGE STRANE GLEDAJU DA SE DODVORE STRANIM MOCNICIMA KOJI IH DEBELO PLACAJU DA BI RADILI NA UNISTAVANJU SRBIJE I SRPSKOG NARODA . MISLIM DA CE 80% STANOVNISTVA SRBIJE PODRZATI OVO I ZELIM VAM SVU SRECU OVOG SVETA U REALIZACIJI VASEG PLANA .

 2. dejantomasevic0 каже:

  STRANE AGENTURE POCELE PONOVO DA RADE, AVECE INGERENCIJE IMAJU NEGO PREDSEDNIK DRZAVE SRBIJE

 3. Радомир каже:

  Ако су М. Легија и З. Јовановић убице Ђиниђића, онда су то урадили или самоиницијативно или су примили наредбе од других. Ово прво није доказано. Остаје друго, да су примили наредбу од других (за сада анонимних налогодаваца). Ни ово друго није доказано. Да је супротно од овога, зашто би и Легија и Звездан ћутали о својим налогодавцима, поготово ако су осуђени на 40 г. робије. Оваква казна поништава реално и логички свако штићење налогодаваца. Међутим, о свему овом имамо ћутање затвореника. Зашто? Зато што нису умешани ни у једном ни у другом случају. Њихово осуђивање је на правди Бога и леже невини, јер своју “кривицу” не могу да оповргну – јер су жртвовани у име прошлог политичког естаблишмента (ДОС) или споља.
  П.С. Н е може се неко осудити на тако драстичну казну, само зато што су у време атентата били у специјалној (патриотској) јединици Србије. Овога пута, у случају Легије и Звездана није поштовано ни основно начело ПРАВДЕ – да је у случају злочина против држве, већи злочин, осудите невине и за које нема уверљивих доказа.

 4. SIKIRA каже:

  tito kad je osvojo beograd on je zatvorenike unapredijo sa cinovima i da im da vladaju sa srbijom to su titini junaci sto ubijaju srbe koji vole srbiju

Напиши коментар