субота, 10. 12. 2022.

Потурице псовале и претиле полицајцу у Републици Српској (ВИДЕО)

Хорда побеснелих потурица насрнула је на полицајца МУП Републике Српске који је зауставио једног од њих због саобраћајног прекршаја. Како је возило било у колони која је ишла на сахрану муслимана настрадалих током последњег рата у Босни и Херцеговини. Инцидент се догодио jуче у српској општини Приједор, код места Козарац.

Poturice_prete_policajcu_RS

– Где си побегао матер ти је*ем, мајмуне један! Ово је Босна, Алаху екбер! – викале су крволочно потурице док су ишли за полицајцем који је пробао да се склони како би смањио тензију.

– Није ти ово Србија шабане један. Алаху екбер – вриштале су потурице. Они су поставили видео да се похвале својим бахаћењем на територији Републике Српске.
6 коментара

 1. Srbija

  Ja sam znao, da su muslimani glupi, ali da su ovoliko glupi nisam znao. Kada ce oni da shvate da su poturcenjaci i da su Srbi. Jednom prilikom sam pokusao da objasnim dvojci muslimana, vise puta, da su Srbi. Ali dzabe kada su prosti.

 2. Srbija!

  Kakav prostacki narod majko mila…
  Al mi smo ustvari krivi mi sad pregovaramo sa pokatolicenim i pomuslimamljenim srbima koji su primili islam + sa albancima trebali smo na vreme da pobijemo go**a i cao… ako tako nam i treba sve nam se vraca kad smo glup narod.

 3. slavko

  ni vise zajedno nekidu oni hrvatima skim su vezali zastave i njivi sudedovi bili 41 svi kod pavelica a92 oni su bili sa tudmanom nemaju oni sta traziti u srpskoj

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *