Република Српска

Потурице псовале и претиле полицајцу у Републици Српској (ВИДЕО)

Хорда побеснелих потурица насрнула је на полицајца МУП Републике Српске који је зауставио једног од њих због саобраћајног прекршаја. Како је возило било у колони која је ишла на сахрану муслимана настрадалих током последњег рата у Босни и Херцеговини. Инцидент се догодио jуче у српској општини Приједор, код места Козарац.

Poturice_prete_policajcu_RS

– Где си побегао матер ти је*ем, мајмуне један! Ово је Босна, Алаху екбер! – викале су крволочно потурице док су ишли за полицајцем који је пробао да се склони како би смањио тензију.

– Није ти ово Србија шабане један. Алаху екбер – вриштале су потурице. Они су поставили видео да се похвале својим бахаћењем на територији Републике Српске.

Коментари (6)

 1. slavko каже:

  ni vise zajedno nekidu oni hrvatima skim su vezali zastave i njivi sudedovi bili 41 svi kod pavelica a92 oni su bili sa tudmanom nemaju oni sta traziti u srpskoj

 2. srbin каже:

  OVO UOPSTE NIJE SMESNO .ZAR SA OVIMA ZIVETI U ISTOJ DRZAVI .SVAKA CAST POJEDINCIMA

 3. Goran Pavicevic каже:

  kakva stoka,kao ludaci,dodjose izderase se nes bolesno,i odose…

 4. Srbija! каже:

  Kakav prostacki narod majko mila…
  Al mi smo ustvari krivi mi sad pregovaramo sa pokatolicenim i pomuslimamljenim srbima koji su primili islam + sa albancima trebali smo na vreme da pobijemo go**a i cao… ako tako nam i treba sve nam se vraca kad smo glup narod.

 5. Haha каже:

  Buduci bombasi samoubice hahahaa

 6. Srbija каже:

  Ja sam znao, da su muslimani glupi, ali da su ovoliko glupi nisam znao. Kada ce oni da shvate da su poturcenjaci i da su Srbi. Jednom prilikom sam pokusao da objasnim dvojci muslimana, vise puta, da su Srbi. Ali dzabe kada su prosti.

Напиши коментар