Србија

Ноле и британска империја зла

Пише: Стево Мрђен

„Откуд веза између Нолета, Србије, Спорта, В. Британије, Сребренице?! Данас смо имали прилику да ослободимо сву радост коју нам је дало сазнање да је 12. Јула 2015, Србин био најбољи. Дан након добро испланираног злочина који је учинио Преседник Владе противу свога народа, одлазећи на комеморацију недоказаног злочина“

genocidni-britanci

Још једна тениска представа је завршена, поново смо стрепили, брисали знојаве дланове, надали се да ће Новак Ђоковић успети да подигне високо изнад главе победнички пехар, комад склепаног жељеза, симбол најбољег у тој спортској игри!

Зашто?!

Зато што је то тренутак када ће свако од рода нашег заједно с њим подићи три прста Крста свога и бити сигуран да тада ниједан отпадник, корумпирано ништавило не може да сакрије тај Крст, да отме глас наше младости док се ори ода Космету са Градског балкона, утиша звона химне Боже Правде из грла наших девојака!

Тих пар тренутака, пола сата је све што је остало од нашег поноса, достојанства, наших успеха, све што знамо и за шта имамо новца!

За све остало Швабе имају знања, боља од нас (????)

Почетком јуна је В. Британија покренула иницијативу о злочину у Сребреници, састављена је тако да акцију регуларне војске Републике Српске проглашава гененоцидом. Прва и једина на простору бивше Југославије!

Покреће је држава која је измислила пиратсво, чија је Краљица одговорна за десетине милионе жртава широм планете…. највећа колонијална сила… Држава чије богаство и снага лежи на отимачини, клању, масакрирању…

Лично сам био у државама које су постале независне од Британске круне, у другој половини 20. вијека, оне ту независност никад нису стекле – то је лаж. В. Британија је тамо оставила свој систем: школство, судство, војску, стандарде, прљаву индустрију… Све шта имају купују од В. Британије, све шта су радили прије, раде и сада, само то раде са својим парама, а не уложеним од Британаца, као некада!!!

У Индији је од 1871. до 1890. г., под управом Британаца од глади умрло 20 милиона Индијаца, али то није геноцид!

О злочинима В. Британије би се могло писати данима, то је непресушан извор зла, надам се да ће се наћи неко ко ће моћи да их све забиљежи.

Откуд веза између Нолета, Србије, Спорта, В. Британије, Сребренице?!

Данас смо имали прилику да ослободимо сву радост коју нам је дало сазнање да је 12. jула 2015, Србин био најбољи. Дан након добро испланираног злочина који је учинио Преседник Владе противу свога народа, одлазећи на комеморацију недоказаног злочина да се клања жртвама које су одговорне за смрт 3267 србских цивила из околних села, које су клали, спаљивали, откидали главе три године прије него су сами страдали.

Данас смо по ко зна који пут сазнали да је живот и спорт, и политика, научили смо добро лекцију да не раздвајамо ништа!

Нећемо да раздвајамо јер наши душмани не раздвајају, они добро знају кога треба да униште и то систематски раде. Имају институте који се тиме баве, неограничене буџете, организације и системе како да спроведу у дело своју политику уништавања!

И наравно, имају представнике народа, купљене за распали вински подрум, купљене за уличне “услуге” водитељки са ТВ станица, могућности неконтролисаних пословних подухвата чланова фамилије и акрепе који купе мрвице око стола попуњавајући скупштински кворум!

Ко је пажљиво пратио финални меч Вимблдона, могао је да примети на који начин је режисер обрађивао доступне камере, након добијеног поена од стране Федерефа или грешке Ђоковића, камера је обавезно ишла на публику која је страсно и одушевљено аплаудирала Федереровом поену.

Ситуација је до те мере измакла контроли да је режисер ловио прекрштене прсте гледаоца док Ноле сервира битан поен, све се то дешава на турниру који више од вијека има добро позната правила, све се то дешава конзервативном маниру преноса, нема нашминканих фанова, застава, сложених слова, играчи су у обавезној белој опреми…

Први пут нисмо видели ни једну Србску заставу у кадру, ни један секунд!!

Док, за Нолетове поене нема таквих кадрова, ни једном нисмо видели да се неко радује у публици на Новаков поен осим бокса са супругом Јеленом и тренерима, да не тупим сада о томе да је у 80% тих кадрова био Борис Бекер, ако је!

Неупућени би рекли да је Лондонска публика 100% за Швајцарца, али то није истина!

На овај начин тв гледаоци су информисани да је јавност, публика, тренд, нормално да навијате за Федерера, који долази из цивилизоване Швајцарске, оне земље која безбедно чува њихове паре, толико безбедне да је и Хитлер тамо чувао своје и сви озбиљни типови, да не кажем тајкуни…

А не да навијате за тамо неког Новака, Србина, геноцидног и исувише гаравог, као лешинар – што рече једна холандска новинарка!

Зато ни ми нећемо да раздвајамо спорт од политике, Нолета од Србије, Србе од Крста и све нас од мозга. И вероваћемо да наш Ноле неће да буде као Владе Дивац, да за њега никад нико неће имати компромитујући материјал са којим ће да га уцењује да ради на штету своје браће.

Хвала за осећај радости који смо имали испраћајући сву ону Господу и то горка укуса у устима са централног терена Вимблдона, хвала ти Ноле!

 

Извор: КМ Новине

Коментари (1)

  1. miloš каже:

    HVALA TI NOLE! JEDAN JE ĐOKOVIĆ NOVAK!!

Напиши коментар