Република Српска

Хајка

Господо политички представници српског народа који нас представљате и који би требало да нас представљате у институцијама, заједничке нам државе Босне и Херцеговине!

republika-srpska-zastava

Након нове заједничке акције хапшења Срба са обе стране ријеке Дрине изведене данас, позивамо вас да коначно упоредите број покренутих судских процеса пред Хагом и Судом БиХ-а лако ћете уочити да сте нас своје сународнике, потпуно препустили прогону и тамничењу а наше потомке за сва времена етикетирали као дјецу ратних злочинаца.

vrsНе спорећи ниједан злочин па ни злочин у Штрпцима, вама постављамо питање јесу ли то само Срби убијали? Јесу ли то и Сјековац, Казани, Глођанско брдо код Зворника, село Кравице код Братунца, хиљаде убијених српских цивила у Сарајеву, Озрен и стотине других стратишта можда мјеста колективног самоубиства Срба или су то дјела руку оних са којима потписујете спразуме и смјешкате се са тв екрана.

Имаш ли ти Младене Иванићу какву другу улогу, осим путовања по свијету и вјежбања енглеског језика? Знаш ли ти на изворном српском језику питати Бакира, гдје су му је и шта раде Насер, Сефер, Дивјак, Атиф Дудаковић, Селим Бешлагић и стотине других злочинаца који мирно и слободно живе у заједничкој нам држави Босни и Херцеговини.

Зашто у споразуму који сте потписали нисте унијели клаузулу о паритетном покретању судских процеса за ратне злочине?
Да ли својим пасивним посматрањем и стварањем инат-коалиција можда и директно не учествујете у дисциплиновању српских ратних ветерана и припремате Републици Српској етикету геноцидне творевине која би требало да нестане без икакве реакције, јер како видимо ви уживате и у Сарајеву без Срба.
Позивамо вас да прекинете све разговоре и раскинете све потписане споразуме са представницима других конститутивних народа док се не ријеши питање паритета у процесуирању за ратне злочине над сва три народа и свим грађанима Босне и Херцеговине.

Ако то не урадите одмах и без одлагања, нама не преостаје ништа друго него да се самоорганизујемо и блокирамо ваш одлазак на радна мјеста у Сарајево које смо вам ми обезбиједили.

Са тугом и бијесом никог од вас не поздрављамо!

 

Душко Вукотић
Предсједник Ветерана Републике Српске
(први командант „Вукова са Дрине“)

Напиши коментар