Србија

Говор мржње Јелене Милић: Русија, нажалост, постоји! (ВИДЕО)

Округли сто „Црна Гора и неутралност“, који је одржан у конгресном центру хотела „Премијер“, обележила је скандалозна изјава представнице профашистичке невладине организације, под називом „Центар за евроатлантске студије“ из Београда, Јелене Милић, која је казала да „Русија, нажалост, постоји“!

jelena-milic

Председник УО Покрет за неутралност Филип Ковачевић је у полемици са Јеленом Милић казао да би се из њеног излагања могло закључити да Организација за колективну безбедност и сарадњу – ОДКБ, коју чине Русија, Белорусија, Казахстан, Јерменија, Киргистан, Таџикистан, не постоји, што није истина.

Милићева је казала да ОДКБ не постоји, на шта је члан покрета за неутралност Марко Милачић, иронично добацио „Русија не постоји“, на шта је Милић одговорила са – „Нажалост постоји. Садашња Русија“.

Шок присутних због изреченог става покушала је да ублажи са – „Па Путинов режим нажалост. Апсолутно Путинов режим.“

Професор Филип Ковачевић, након изјаве Милић, апеловао је да сви медији пренесу проблематичну изјаву, јер, како је казао, „овде имамо екстремно дискриминаторски став“.

„Ви сте својим ставом стали на страну нацизма, Хитлера који је сматрао Русе инфериорним“, закључио је Ковачевић.

Дискусију можете погледати на видеу од 34:50

Коментари (1)

  1. zoro 1 каже:

    Kod nas se kaže, kobila , obična kobila koju bih volio da isil zarobi i ugosti bar na par dana ! Obična nula od osobe i žalim onoga koji živi sa ovom spodobom !!!1

Напиши коментар