Србија

Геј парада – Вучићева нада (а о Гузенбауеру да и не говоримо)

Пише: Владимир Димитријевић

Геј парадом ће Вучић показати Вашингтерни да је он њихов „манџуријски кандидат“, јер је ЛГБТоталитаризам главни извоз Вашингтерне данас.

Вучић је још један од ситних цезара (цезарчића, мини-цезаревића, цезаришчића, цезара – винских мушица ) које је Империја довела у Београд да сахране народ Светог Саве. Он је, понављам, опаснији од Тадића, који је увек био син Друге Србије, и ипак имао некакве скрупуле – јер је, као и сви другосрбијанци, волео комфор кукавичлука и био склон квазидемократској реторици. Вучић је, по својој душевној грађи и политичком наслеђу, популиста наклоњен тоталитаризму, и спреман да иде до краја. 

Уз то, он је био „Србенда“, а сад је конвертит у идеологију Вашингтерне, чији је главни циљ да са нашег обзорја уклони Косовски Завет, јер је то завет борбе за слободу, завет устанка Слабијег против Јачег (у земаљском смислу, наравно, Слабијег; јер Слабији је са Христом и Светим Савом, а Јачи са већ пораженим ђаволом). 

У ствари, као и сваки конвертит, који је од „Србенде“ постао „вашингтерновац“, он је сада самомрзац, пошто мрзи себе ранијег – а какав је био, то зна цела Србија (шешељевски радикалан и раткомладићевски страстан). Пошто Вучића зна цела Србија (а о Вашингетерни да и не говоримо), дотични је спреман да сатре Србију да не би сведочила о њему некадашњем (пред Вашингтерном пузи, наравно; јер, конвертити се увек клањају Моћи и поистовећују са агресором).

Зато вучић и његови измећари (вулин, господо, вулин, иначе бивши ЈУЛин) тако страсно ратују против Косовске Митровице, Лепосавића, Звечана и Срба непоклеклих на Северу Свете Земље. Јер, Вучић је, после шиптарског НАТО погрома 2004. био у Косовској Митровици, ризикујући живот (један снајперски метак је пролетео тик поред њега), и стајао је уз свој народ. Тих дана, новинама „Центар“ дао је изјаву (20-21.март 2004, стр. 2): „Морам да вам кажем да сам много времена провео разговарајући са људима који бране и чувају мост на Ибру. Они немају никакве дилеме да им је живот тамо, а не на било ком другом месту./…/Од УНМИК и КФОР нема ни трага, они се плаше своје сенке и на њих ови људи не рачунају. Ослонили су се на своју снагу и веру, спремни да се супротставе Шиптарима“.

Од тада је прошло девет и по година: људи у Митровици су и даље свесни да им је живот тамо, и даље се ослањају на своју снагу и веру. Али, Вучић више није Вучић. Он је вучић. 

Зато вучићу треба и геј парада и Гузенбауер. Геј параду ће медијски покрити смењивањем Ђиласа, а издају Косова геј парадом. Тиме ће показати Вашингтерни да је он њихов „манџуријски кандидат“, јер је ЛГБТоталитаризам главни извоз Вашингтерне данас; Гузенбауер и Строс – Кан у вучићевој влади доказују да Србије више нема, да је окупација коначна.

Коментари (1)

  1. Корнелиjе Кодреану каже:

    Силиконац jе лудак коjи уништава Србиjу, бедник и издаjник.

Напиши коментар