Србија

ЕУ дословно уништава Србију и затире нам идентитет

Војислав Коштуница, председник ДСС-а, оцијенио је да је, након годину дана од формирања Владе Србије, садашња власт нанијела тежак ударац Србији који озбиљно угрожава њен развој и будућност.

„На сва питања тегобне стварности власт не даје одговоре, јер је заслепљена ЕУ која дословно уништава Србију и затире њен идентитет. Садашња власт је одговорна јер је закључила противуставан и антисрпски бриселски споразум са албанским сепаратистима“, сматра Коштуница.

Он је истакао да је актуелна власт у Србији погрешном економском политиком наставила да разара српску привреду и пољопривреду.

„Потом је та иста власт натјерала Уставни суд да срамно прећути све бриселске споразуме, одбијајући да оцијени да ли су у складу са Уставом. Ништа боље није ни када је ријеч о економској политици ове владе која је спровођењем Споразума о стабилизацији и придруживању, наставила да разара српску привреду и пољопривреду. На ма коју област друштвеног и привредног живота у земљи да се осврнемо видимо, упркос агресивној пропаганди власти, безнађе, пропадање и биједу“, нагласио је лидер ДСС-а.

Коштуница сматра да је нова власт пропустила прилику да промени политику претходног режима.

„Зато једино добро које ова власт може да учини јесте да распише изборе и препусти народу Србије да одлучи којим путем Србија треба даље да иде“, закључио је он.

Коментари (1)

  1. Zoran каже:

    MARS U PIZDU MATERINU eu

Напиши коментар