Србија

ЕКОЛОШКА ЗАВЕРА: HAARP је крив што је Србију заобишла киша?!

Нека ми неко објасни зашто је Србију заобишла киша, сада када је усевима најпотребнија, а невреме је погодило цео регион и метеоролози су најављивали падавине, каже председник „Еколошког покрета“ Нови Сад Никола Алексић

Председник „Еколошког покрета“ Нови Сад Никола Алексић тврди да систем HAARP, који је званично угашен на Аљасци, и даље интензивно ради и преко свог предајника у Бељини, у општини Барајево, утиче на климу и свест људи како у Србији, тако и у околним земљама.

„Идиотско је објашњење да је HAARP, који није ништа друго него систем контроле ума, угашен због неколико стотина хиљада долара дуга. Он интензивно ради. Нека ми неко објасни зашто је Србију заобишла киша, сада када је усевима најпотребнија, а невреме је погодило цео регион и метеоролози су најављивали падавине“, напоменуо је Алексић.

Он је нагласио да је присуство система HAARP неупитно и да се његов штетан утицај, осим на климу, највише одразио на понашање људи у Србији, који су у стању „летаргијског сна“. Он је истакао да власт у Србији до 27. септембра треба да изађе пред јавност са истином о систему HAARP и јасним доказима „да га нема“.

„Овај геноцид се мора завршити до 27. септембра. Најавио сам општенародне протесте за 28. септембар, а ако их забране – доћи ћу сам и остати док ме не склоне“, поручио је Алексић.

Коментари (2)

  1. Слободан човек каже:

    Ево сателитског снимка на коме се види како су облаци изнад Балкана исечени као да је неко повукао линију лењиром: http://www.novi-svjetski-poredak.com/wp-content/uploads/2012/08/Weather-Europe.jpg

  2. Aleksandar каже:

    Kratko ijasno hrap ce sve daradi na izmeni svega na ovojplneti zajedno u saradnji sa Rusima.I tojeneminovna cinjenica koja postoji ikoja ce d apostojiu skoroj i dugoj buducnosti kakonasoj tako ioveplanete.

Напиши коментар