Филм

Држава Србија одбила снимање филма о Гаврилу Принципу!

Држава Србија одбила је стане иза пројекта филма о последњим данима „Гаврила Принципа“, па читав пројект сада зависи само од добре воље појединаца.

Sjene_film_01

Молимо људе добре воље да помогну снимање овог филма у којем главне улоге играју Никола Ракочевић и Небојша Глоговац.

Писмо Милоша Љубомировића

Моје име је Љубомировић Милош и студент сам мастер студија на Факултету драмских уметности универзитета  у Београду. Заједно са својим сарадницима и пријатељима, покренуо сам развој пројекта који је базиран на истинитим догађајима, а бави се судбином Гаврила Принципа након атентата у Сарајеву. Како ова тема није препозната као значајна код наших институција у Србији, и то у години када се обележава стогодишњица догађаја који је послужио као повод за Први светски рат, те смо остали ускраћени за финансијска средстава. Сопственим напором успели смо да обезбедимо почетак снимања и успешно смо реализовали 30% од предвиђеног циља. Како бисмо прикупили неопходан новац, пројекат смо поставили на сајт www.kickstarter.com (http://kck.st/1qSIPwN).

Циљ нам је да сав материјал буде спреман за приказивање 28. јуна ове године, на датум који је из много разлога значајан за наш народ.

Зато вас молимо да нам помогнете да достигнемо зацртану суму на кикстартер-у и обезбедимо сигуран завршетак снимања. Свака помоћ нам је добродошла.

Трејлер филма и остале информације можете наћи на следећим линковима:
https://www.kickstarter.com/projects/2030702904/film-sjene-shadows-the-last-confession-of-gavrilo
https://www.youtube.com/watch?v=idEK0-9cc1c
www.filmsjene.rs

Хвала Вам на издвојеном времену.

Срдачан поздрав,

Милош Љубомировић
Режисер филма Сјене

Коментари (2)

  1. Srdan каже:

    INTERNATIONAL FIL FESTIVAL CANNES AND EMMY AWARD

  2. Marija каже:

    Ne poznajem nijedan narod na svetu koji je manje od nas zainteresovan za svoju istoriju.To je dovedeno do apsurda!A onda se cudimo sta nam se dogadja!Sve sta bih dalje rekla gubi smisao.

Напиши коментар