Србија

Дачићу, шта кажеш да ми теби укинемо радно место и плату?

Уцењени премијер Србије, Ивица Дачић, лице са бројним криминалним везама и нерашчишћеним аферама, дрзнуо се да након потписивања издајничког бриселског споразума којим признаје тзв. независно Косово, сада и отворено прети Србима на Косову и Метохије.

Прво им је претио косовском „Олујом”, а сада и одузимањем егзистенције. До које мере иде политичко лудило несрећног премијера најбоље се види управо на овој претњи да ће укинути радна места и плате Србима на Косову и Метохији и тако – како он каже – „укинути паралелне институције”. Председник Владе Србије, српске државне институције, радна места и плате на Косову и Метохији назива паралелним институцијама, и признаје једино шиптарске државне институције тзв. Републике Косово. Ово је кривично дело велеиздаје прве врсте, за које ће Ивица Дачић кад-тад одговарати, а Покрет Двери је Вишем јавном тужилаштву у Београду већ поднео кривичну пријаву у том смислу.

Такође се ових дана помиње да председници општина на северу Косова и Метохије буду смењени. Од доласка Владе Дачића, Вучића и Динкића укинуто је Министарство за КиМ, драстично су смањена буџетска издвајања за Косово и Метохију, подигнута је граница са КиМ, бриселским споразумом укинуте последње институције државе Србије на КиМ, па сада на ред морају доћи и председници општина који се супротстављају овој издаји.

Питамо Ивицу Дачића да ли ће све нас који му се супротстављамо и који бранимо Устав и Косово и Метохију у саставу Србије да смени, укине нам радна места и плате? Да ли ће сву опозицију да укине и да у радном односу остави само оне који иду у ЕУ по сваку националну цену? Сматрамо да то неће моћи и да ће бити управо обрнуто: ми ћемо да оставимо Ивицу Дачића без радног места и плате – када га ускоро срушимо са места председника Владе Србије.

Извор: Двери

Напиши коментар