Србија

Чанак возачу прислонио пиштољ на главу

Лидер Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак уперио је пиштољ у главу возачу београђанина Павла Лешановића током туче испред кафане у Новом Саду, септембра прошле године, изјавио је данас Лешановићев адвокат Горан Петронијевић.

Чанак пиштољем спречио возача да помогне Лешановићу кога су тукли, тврди адвокат Петронијевић

Петронијевић је новинарима у Новом Саду рекао да је Лешановић током давања исказа потврдио да је у ноћи између 21. и 22. септембра прошле године, испред кафане бившег ватерполисте Данила Икодиновића, “дошло до озбиљног пребијања од стране господина Чанка и још двојице људи”.

Адвокат је новинарима препричао исказ Лешановићевог возача, који тврди, да му је Чанак уперио пиштољ у главу и приморао га да стави руке на волан, како не би могао да помогне Лешановићу током туче.

“Било је ударања штапом, ударања рукама и ногама, пребијања озбиљног, употребе оружја, претње оружјем”, рекао је Петронијевић.

Он је рекао да Икодиновић, који је данас дао исказ код истражзног судије, зна за дешавања у кафани “Тако је суђено”, чији је власник.

“Икодиновић зна оно што се дешавало у кафани, седели су за столом и пили. Ту је било несугласица око наручивања музике, да ли ова или она песма, а нико није проценио да то може да буде проблематично”, навео је Петронијевић.

Према његовим речима, те вечери испред новосадске кафане “Тако је суђено” камере су биле искључене, али се не зна да ли случајно или намерно.

Чанак је неколико дана после инцидента новинарима у Скупштини Србије испричао своје виђење тог случаја и том приликом признао да је неколико пута ударио Лешановића, јер је грубо вређао и провоцирао његову братаницу. После тога поднео је оставку на место народног посланика.

 

Извор: Бета

Коментари (2)

 1. sinisa каже:

  Vec mi se popeo na vrh,Pa koja je on mustra kao covek a i kao politicar?Njegovo vreme je proslo.Potrebna mu je pomoc i psiho terapija.

 2. Lala каже:

  “Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
  što su rušili pa sada nama nude lopate. Krivi smo mi.
  Nisu krivi sedativi što ih nisu sputali.
  Sorry matori, krivi smo mi koji smo ćutali.”

  Đorđe Balašević – Krivi Smo Mi

Напиши коментар